HELLO PEEPSS.
HERE YOU KNOW ME MORE.


an-nur syuhada binti amran.
an-nur,n'nur.please sebut omey omey yaww.
seventeen, so pray for me and wish luck for my spm.
first november 1995.
hospital bahagian miri,sarawak tapi tinggal di kajang.
smk abdul jalil.
science stream's students.
pharmacist to be, insyaallah.
163cm,48.4 kg.
already taken,160709 muhammad syukri.


love to:
blogwalking
texting, eating, sleeping
things about chemitsry.
things about tradisonal dance.
biologys but hate read it.
makes people laugh.
ohhh,kita kan good listener oke =)


macam mana blog terjerumus ke kancah blogger?
start masa form two masa jaga lab tengok fathin nany update blog tetiba rasa macam keksaited gila doe.tapi masa tu malas nak edit edit blog cari tutorial itu ini blogwalking sana sini semuanya malas.dan sekarang little bit rajin lah dan blog pon jadi cenggini,heeee =]


best ke ada blog nie?
best best,dekat sini kiranya macam diari tak payah sesusah nak tulis dengan tangan buad sakit saje kan.dan bila blogwalking  pastu baca entry dorang lagi lagi yang retisss tu macam best gila dan dari blogwalking jugak kita dapat tahu acano nak pakai shawls acano nak ber-fesyen acano nak lawa kan blog semua lah dapat tahu kan.


to readers followers please care your words dont dont campak campak benda tak omeyy dekat sini.want to say or tag or share something go to my chatbox.sekian wasalam.