tiga hati jadi satu.

assalamualaikum wbt,

ketawa bersama menangis bersama makan bersama ku bersumpah semuanya bersama eh tak dilupa kaki melecet pun bersama duit habis lagilah bersama cuma satu je tak bersama tidurku tak selena mereka.eh kenapa kah?

dua hari satu malas was so ohh some with them.okay start bangun pagi awal gila aku bangun packing barang then pukul dua gerak naik ktm bertemu dengan amani dekat bandar tasik selatan then tunggu amily and kak iwani angkut kami.masa dalam kereta tak adalah start bercerita gelak sakan lagi maybe awkward sikit jumpa amily kot.

                                

                                 
lighting terover muka tahpape.

at sys iwani's,first thing mesti makan.

after asar ini part paling best well bila girls dah jumpa wajiblah becerita maaf kepada tuan/puan empunya diri kami bercerita pasal kalian semua then cerita pasal boys biasalah lah tu pasal spm pasal orang femes femes ni sampai ke artis kami pun cerita.malamnye kami pergi rumah kak iwani jalan kaki je kot dengan baju tidur seluar amily yang sangat gila glamor kononny..tengah malam tengok movie the hunger games seriesly takut cerita ni and haruslah aku orang paling kuat jerit,mana taknye cerita bunuh bunuh orang kau berani?

part tidur pulak aku rasa seperti adik beradik tirikan bayangkan sebelah amily yang memang dari azali tidur ganas nak mampus tanpa selimut lagi kipas betul-2 bawah kami paling higher speed bantalku pun cukup space je then bila bangun bantal separuh je spacenya and paling sedih handphone jatuh katil dan retak lagi,ahhh mama abah nak handphone baru.

dekat midvalley pukul 12 tengahari duit dah habis mana taknye pergi kedai yang sale sale je nak pulak yang sale 50% keatas je,duit 200 habis macam tu je dengan beli satu seluar satu kasut buy one free one satu novel then makan pun dekat foodcourt je.kaki melecet how feel?sedih gila kot padehal banyak lagi kedai sale sale tak masuk.so kepada bakal suamiku nak shopping denganku anda kena punyai minat shopping kaki yang kuat sebab nanti kakiku melecet suamiku boleh tolong dukung kerja yang bagus kerana 200 tak cukup nak shopping denganku lagi lagi ada sale gantung sana sini kesabaran yang tinggi sebabku jakun tengok baju yang lawa lawa.k siapa sanggup?hahahaha.

me,amani,amily.will miss them.

dah kenapa aku nampak mengedik eh dah gemuk lah.ye ke?

muka comel dah but why why me look short?

balik naik ktm perpisahan pun berlaku amily turun bts amani turun kajang aku turun ukm,sobs sobs sobs.okay bye.

1 comment:

Hasmira Hakimi said...

awesome ;O ahaha miss u annur :')

Post a Comment