random talk.

hye,assalamualaikum,

ahhh rindunya rindunya nak update entry baru yang panjang berjela-jela macam karangan 350 patah perkataan ahhh rindunya rindunya sekolah,eh tetiba.sebenarnya kita kan nak cerita pasal birthday kita yang sebulan lebih dah lapuk ditelan zaman pasal spm pasal asrama pasal semua semua lah.please please tolonglah jangan nak bash saya cerita pasal benda dah kuno lapuk semua.

okay kita start dari cerita birthday girl masa tu pun hari susun meja untuk spm.sungguh ini paling sweet pernah aku dapat sepanjang lima tahun dekat hulu langat,yelah mana taknye asal birthday mesti waktu sekolah takde change sambut dekat rumah.penatlah cerita panjang panjang,gambar cerita semua k.

black forest,secret recipies okayy,k poyo poyo.
act,banyak gambar yang sweet-2 berlaku tapi cukup dipapar dialam fikiran.

pastu ada jamuan asrama dekat singgah santai resort,masa tu sedih sangat sebab kestressan nak spm sangat jelas tak boleh nak meyorok pakai fair lovely oxy semua tak boleh tutup dah,dengan what the sad life.malang lagi malam tu kain aku terkoyak nasib baik tak seksi over sangat.k senang cerita aku lupa dah apa jadi malam tu.
batch form five srikandi,aku paling comel antara kalian semua,hahaha!

ezzati amnira as tuya,sungguh sampai mati aku sayang budak ni.

okay ini part paling eksaited espiem.tiga minggu menghadap buku tanpa henti ktipu je sempat je main game tapi masa tu seriesly aku rasa ehh bestnye belajar maybe sebab kita faham just ingat ingat balik je.dari bahasa melayu sampai biology alhamdulillah aku rasa puas hati kot jawab cuma slacknye masa paper bahasa melayu sakit perempuan menyerang dan idea terbantut otak jadi kecut dan paling best jawab pyhsic macam orang takde feeling nak jawab.sampai bila entah nak minat pyhsic mungkin forever tak minta kot,hihihi.

maigaod last paper,felling masa tu rasa macam nak menjerit cepatlah merdeka cepatlah kepala otak dah terbayang pegang bendera besar pusing satu sekolah jerit kuat kuat merdeka merdeka! tapi lepas paper3 biology terus rasa lepas ni mesti sedih tak jumpa kawan hari hari tak jumpa syuk untuk sekian minggu bulan tahun entahlah.masa mama datang gila sedih jumpa kawan tapi wa gangster tahan air mata tapi tak wa tak tengok mata kalian semua nanti tak gangster lah wa kan.pastu jumpa syuk,depan dia lagi kena gangster memang tak boleh menangis punya nanti nampak sangat ahh wa lemah,kennot kennot macam tu.

kami habis paper biology,senior ni datang konon rindu masa dorang merdeka dulu,hihihi.


adopted sis yang comel macam saya.lol!

kelas chemistry yang terakhir.sungguh cikgu zatur paling sporting,cikgu cepat cepat kahwin,hehehe.

yang penting cuti sangat bosan kerja makan tidur online makan tidur tidur tadi berat still maintain 47kg tolonglah aku nak 50kg nanti syuk gedik suruh aku tembam sikit.eh cerita sedih lagi tak dapat plkn first intake,aku rasa nak tumbuk je orang plkn ni tahu tak aku nak lari jauh jauh tiga bulan untuk tahun baru nanti,please please please lahh.

No comments:

Post a Comment