tiga hati jadi satu.

assalamualaikum wbt,

ketawa bersama menangis bersama makan bersama ku bersumpah semuanya bersama eh tak dilupa kaki melecet pun bersama duit habis lagilah bersama cuma satu je tak bersama tidurku tak selena mereka.eh kenapa kah?

dua hari satu malas was so ohh some with them.okay start bangun pagi awal gila aku bangun packing barang then pukul dua gerak naik ktm bertemu dengan amani dekat bandar tasik selatan then tunggu amily and kak iwani angkut kami.masa dalam kereta tak adalah start bercerita gelak sakan lagi maybe awkward sikit jumpa amily kot.

                                

                                 
lighting terover muka tahpape.

at sys iwani's,first thing mesti makan.

after asar ini part paling best well bila girls dah jumpa wajiblah becerita maaf kepada tuan/puan empunya diri kami bercerita pasal kalian semua then cerita pasal boys biasalah lah tu pasal spm pasal orang femes femes ni sampai ke artis kami pun cerita.malamnye kami pergi rumah kak iwani jalan kaki je kot dengan baju tidur seluar amily yang sangat gila glamor kononny..tengah malam tengok movie the hunger games seriesly takut cerita ni and haruslah aku orang paling kuat jerit,mana taknye cerita bunuh bunuh orang kau berani?

part tidur pulak aku rasa seperti adik beradik tirikan bayangkan sebelah amily yang memang dari azali tidur ganas nak mampus tanpa selimut lagi kipas betul-2 bawah kami paling higher speed bantalku pun cukup space je then bila bangun bantal separuh je spacenya and paling sedih handphone jatuh katil dan retak lagi,ahhh mama abah nak handphone baru.

dekat midvalley pukul 12 tengahari duit dah habis mana taknye pergi kedai yang sale sale je nak pulak yang sale 50% keatas je,duit 200 habis macam tu je dengan beli satu seluar satu kasut buy one free one satu novel then makan pun dekat foodcourt je.kaki melecet how feel?sedih gila kot padehal banyak lagi kedai sale sale tak masuk.so kepada bakal suamiku nak shopping denganku anda kena punyai minat shopping kaki yang kuat sebab nanti kakiku melecet suamiku boleh tolong dukung kerja yang bagus kerana 200 tak cukup nak shopping denganku lagi lagi ada sale gantung sana sini kesabaran yang tinggi sebabku jakun tengok baju yang lawa lawa.k siapa sanggup?hahahaha.

me,amani,amily.will miss them.

dah kenapa aku nampak mengedik eh dah gemuk lah.ye ke?

muka comel dah but why why me look short?

balik naik ktm perpisahan pun berlaku amily turun bts amani turun kajang aku turun ukm,sobs sobs sobs.okay bye.

random talk.

hye,assalamualaikum,

ahhh rindunya rindunya nak update entry baru yang panjang berjela-jela macam karangan 350 patah perkataan ahhh rindunya rindunya sekolah,eh tetiba.sebenarnya kita kan nak cerita pasal birthday kita yang sebulan lebih dah lapuk ditelan zaman pasal spm pasal asrama pasal semua semua lah.please please tolonglah jangan nak bash saya cerita pasal benda dah kuno lapuk semua.

okay kita start dari cerita birthday girl masa tu pun hari susun meja untuk spm.sungguh ini paling sweet pernah aku dapat sepanjang lima tahun dekat hulu langat,yelah mana taknye asal birthday mesti waktu sekolah takde change sambut dekat rumah.penatlah cerita panjang panjang,gambar cerita semua k.

black forest,secret recipies okayy,k poyo poyo.
act,banyak gambar yang sweet-2 berlaku tapi cukup dipapar dialam fikiran.

pastu ada jamuan asrama dekat singgah santai resort,masa tu sedih sangat sebab kestressan nak spm sangat jelas tak boleh nak meyorok pakai fair lovely oxy semua tak boleh tutup dah,dengan what the sad life.malang lagi malam tu kain aku terkoyak nasib baik tak seksi over sangat.k senang cerita aku lupa dah apa jadi malam tu.
batch form five srikandi,aku paling comel antara kalian semua,hahaha!

ezzati amnira as tuya,sungguh sampai mati aku sayang budak ni.

okay ini part paling eksaited espiem.tiga minggu menghadap buku tanpa henti ktipu je sempat je main game tapi masa tu seriesly aku rasa ehh bestnye belajar maybe sebab kita faham just ingat ingat balik je.dari bahasa melayu sampai biology alhamdulillah aku rasa puas hati kot jawab cuma slacknye masa paper bahasa melayu sakit perempuan menyerang dan idea terbantut otak jadi kecut dan paling best jawab pyhsic macam orang takde feeling nak jawab.sampai bila entah nak minat pyhsic mungkin forever tak minta kot,hihihi.

maigaod last paper,felling masa tu rasa macam nak menjerit cepatlah merdeka cepatlah kepala otak dah terbayang pegang bendera besar pusing satu sekolah jerit kuat kuat merdeka merdeka! tapi lepas paper3 biology terus rasa lepas ni mesti sedih tak jumpa kawan hari hari tak jumpa syuk untuk sekian minggu bulan tahun entahlah.masa mama datang gila sedih jumpa kawan tapi wa gangster tahan air mata tapi tak wa tak tengok mata kalian semua nanti tak gangster lah wa kan.pastu jumpa syuk,depan dia lagi kena gangster memang tak boleh menangis punya nanti nampak sangat ahh wa lemah,kennot kennot macam tu.

kami habis paper biology,senior ni datang konon rindu masa dorang merdeka dulu,hihihi.


adopted sis yang comel macam saya.lol!

kelas chemistry yang terakhir.sungguh cikgu zatur paling sporting,cikgu cepat cepat kahwin,hehehe.

yang penting cuti sangat bosan kerja makan tidur online makan tidur tidur tadi berat still maintain 47kg tolonglah aku nak 50kg nanti syuk gedik suruh aku tembam sikit.eh cerita sedih lagi tak dapat plkn first intake,aku rasa nak tumbuk je orang plkn ni tahu tak aku nak lari jauh jauh tiga bulan untuk tahun baru nanti,please please please lahh.

link exchange!

assalamualaikum w.b.t,

ini bukan masa untuk aku bercerita sebanyak mana perihal diriku selepas sekian lama menyepi dari dunia bloggers.itu munngkin di lain entry,in sha allah. ini lagi penting jadi sila fokus dimana automatically link yang lama ini *mrsbaget.blogspot.com* *apelah buruk sangat namanya* ke arah yang lagi comel mungkin kot pandagigitaring.blogspot.com dalam masa tiga hari bermula sekarang, ayomat geset go!