our graduation.

assalamualikum w.b.t,

musim ni antara tahap genting untuk melalui hari hari yang mendatang,ringkas cerita tahun akhir untuk buad segala benda mak nenek di sekolah,paling gembira tak pergi ke kantin cik amir yang setiap hari makanannya sama makcik pakcik kantin yang tak ramah lagi garang,paling sedih usah dicerita cukup disimpan yang pasti aku akan lalui.sedih.

rasanya tak sabar permulaan november bukan spm ,no no no hari jadi aku perlu diingat dulu baru spm kalau tak, tak nak kawan *evil laugh* jujur aku cakap aku tak sedia menghadap spm tapi aku tak sabar nak spm,apakah ini?  

20hb hari tu, hari gradiuasi sekolah.yeay! aku insan terpilih yang memenuhi syarat kuota graduasi,alhamdulillah. sedihnya kenapa duduk ikut nombor dalam tingkatan akhirnya aku tercampak di nombor 33.bukan tidak bersyukur maknanya aku perlu lebih aktif dalam belajar. tak tahu nak mula dari mana,yang wajib aku orang paling lama berdiri depan cermin.faktanya masa hari itu semua murid perempuan berjaya menalahkan cikgu dari atas sampai bawah.fakta lagi, masa si perempuan naik pentas kebanyakan si lelaki meihat berapa inci kasut si perempuan pakai,hahahaha.

rasanya tak tahu nak tulis apa, k buntu buntu.

tralalala.

the gedik's bestfriend.

me love you.

siblings.

chemistry teacher,cik zatur rawihah.

senyum sengih sekian.


suatu hari kejayaan milik kami,insyaallah.

ustazah aishah :D

ini gedik gedik je.

terselit disini, ampun dan maaf kepada semua yang mengenali, mohon doakan kejayaan kami semua.aminnn. see ya after spm,yang pasti masa tu link blg tukar mungkin lebih aktif.

No comments:

Post a Comment