our graduation.

assalamualikum w.b.t,

musim ni antara tahap genting untuk melalui hari hari yang mendatang,ringkas cerita tahun akhir untuk buad segala benda mak nenek di sekolah,paling gembira tak pergi ke kantin cik amir yang setiap hari makanannya sama makcik pakcik kantin yang tak ramah lagi garang,paling sedih usah dicerita cukup disimpan yang pasti aku akan lalui.sedih.

rasanya tak sabar permulaan november bukan spm ,no no no hari jadi aku perlu diingat dulu baru spm kalau tak, tak nak kawan *evil laugh* jujur aku cakap aku tak sedia menghadap spm tapi aku tak sabar nak spm,apakah ini?  

20hb hari tu, hari gradiuasi sekolah.yeay! aku insan terpilih yang memenuhi syarat kuota graduasi,alhamdulillah. sedihnya kenapa duduk ikut nombor dalam tingkatan akhirnya aku tercampak di nombor 33.bukan tidak bersyukur maknanya aku perlu lebih aktif dalam belajar. tak tahu nak mula dari mana,yang wajib aku orang paling lama berdiri depan cermin.faktanya masa hari itu semua murid perempuan berjaya menalahkan cikgu dari atas sampai bawah.fakta lagi, masa si perempuan naik pentas kebanyakan si lelaki meihat berapa inci kasut si perempuan pakai,hahahaha.

rasanya tak tahu nak tulis apa, k buntu buntu.

tralalala.

the gedik's bestfriend.

me love you.

siblings.

chemistry teacher,cik zatur rawihah.

senyum sengih sekian.


suatu hari kejayaan milik kami,insyaallah.

ustazah aishah :D

ini gedik gedik je.

terselit disini, ampun dan maaf kepada semua yang mengenali, mohon doakan kejayaan kami semua.aminnn. see ya after spm,yang pasti masa tu link blg tukar mungkin lebih aktif.

rindu,,,,

assalamualaikum w.b.t.

ehem ehem rindunya rindunyaaa blog kita ni lame dah rasanya tak update post baru.gila kau entry terakhir pasal hari raya, berjanggut abad jugak punya cerita raya tu nasib baik cerita raya tahun ni kalau tahun lepas *muncung bibir ala-ala 5 days mc* entry kali ni tak panjang berjela mana pun, kalau buad baju pun tak tutup molek badan tu, euwww seksinya ehem kiranya ni entry seksi dari n'nur syue.auwww! tergoda nyah.hahahaha. bertambah malas lagi nak update blog bila dashboard tukar baru, putih je tak comel langsung bertambah sedih lagi bila aku punya tak boleh kembali yang lama.

sejak bermenjak ni banyak sangat benda dah terjadi dekat aku.ahhh kenapa kenapa kenapa aku *sigh*   trial dah berkurun jugak lepas dan resultnya sangat entahlahhh rasanya macam perlu dua atau tiga bulan lagi untuk spm bukan kurang sebulan ni.tak ayomat geset go lagi nak spm tapi tak sabar sabar nak spm biar cepat cepat habis tapi sedih tinggalkan sekolah sebab..., biarlah masa yang menentukan nanti ape nak jadi ,*emotional lah pulak* doakan spm saya masa depan saya.

mungkin ada yang dah lupa macam mana rupa saya mungkin ye mungkin,jangan baling baldi dulu.


masih sama bukan,bezanya sekarang mungkin nampak sedikit intelligence kerana ke-stressan yang melampau.  

tak cukup lagi ade lagi satu, tapi yang ini mungkin nak tunjuk comel sikit, sikit je *puiihhh*


insyaallah akan update cerita baru selepas majlis graduasi.wasalam.