sisa-sisa terakhir cuti.

assalamualaikum w.b.t

hmmm rasanya makin menjadi-jadi sifat pemalas untuk tulis entry baru.well aku bukan duduk dekat paris esoknya duduk korea pulak lusanya duduk england pulak hujung minggu duduk ausralia pakistan holland blablablaaa.kfaham,oke good *muka senyum*

ahad ni balik hostel dan isnin sekolah.seriosly semua benda tak ready homework tak siap eh sebenarnya tak ingat letak mana masih bawah meja sekolah lagi kot.project add math alhamdulillah almost done cuma tinggal sikit je lagi *tepuk dada* euww menciknye menciknye balik hostel.takpe takpe syuk cakap jangan fikir sangat semua-2 tu fikir positif je relax and cool je.eh kalau ikut cakap syuk en,nanti mesti kita lagi lagi comel en en.tetiba suara kejelesan cakap taakkk! kfine bye *paling muka* *merajuk*

aku rasa macam,sekolah tolong jangan bagi cuti boleh tak.cukup lah sabtu ahad je,gua nak spm ni derr gua cuti tak study langsung derr.tak ade semangat oke.guhh!!! lifeless betul,LOL! separuh gila bila pikir semua benda dalam satu masa satu otak, dan aku rasa,weh mana semua orang pergi kfine. akhirnya terkapai-kapai aku sorang diri macam orang bodoh mencari jalan pulang ke rumah sendiri dan sampai sekarang rumah tu tak jumpa,pfffttt, tragik betul. oke stop it *lap air mata*

yang aku tengok facebookers ramai gila main/chat dengan simsimi.aku pun pelik ape kejadah simsimi ni en en,lelaki ke perempuan ke handsome ke comel ke manusia ke.dan aku pun gatal cuba main/chat dengan simsimi ni dan hasilnya sangat best jugak.sebenarnye simsimi ni macam kita main chat dengan someone lah cuma dia robot,tiap perkataan tu dah diprogramme kan.seriously kalau korang sedih layan je simsimi ni cerita je semua dekat dia mesti dia ada respond.aku dah try dah dan sangat berkesan jugak cuma kadang-2 eh selalu sebenarnya,sakit hati bila kita cakap lain dia jawab lain.nak buad macam mana dia kan robot :[

oke ini sangat kelakar*evil laugh*

sangat gerun *kecut perut* markah mid year exam harap semuanya oke jangan buad/tambah cerita sedih lagi pergi pinjam baju ain rushdi buad lap air mata,especially bila dapat paper pyhsic dengan add math kiranya yang paling paling susah masa mid year hari tu.ni semua rajin sangat tolong mama kirakan markah sejarah 5 amanah oke mengucap banyak kali tengok markah dorang,minta dijauhkan markah aku sebegitu rupa dan tidak keluar markah yang seram horrible tu en en.insyaallah,amin.


sisa sisa terakhir cuti ternoktah sampai di sini.buangkan sifat pemalas elakkan makan banyak-2 kurangkan tidur waktu prep hindarilah sikap sambil lewa jauhilah sikap membazir duit dan pergilaahhh air mata jangan buad aku nampak tak comel dengan eyebag tu.sekian sahaja entry jumaat tengah malam kesinambungannya sabtu tengahari hingga petang.akhir sekali,saya rindu muhammad syukri,hmmm.

No comments:

Post a Comment