hello june!

assalamualaikum w.b.t

hello and hye june *muka ceria baling belon* sebenarnya en en en kita tak tahu nak update apa nak cerita apa tapi tak kira nak update jugak *hentak hentak kaki* secara rawaknya cuti saya tiada apa apa cuma makan tidur online dan ulangkan nya k.ohh tahun nie kita periksa spm,ketara tak pemalasnya tu.

gambar intro pun macam nak bagi peyepak seratus kali *baling kicap*

semalam(khamis) me and family pergi port dickson dan hari ini (jumaat) selamat pulang ke rumah halaman.dekat sana setapak kaki pun tak cecah pantai *lihatlah diriku* khamis malam tu me and seberadik main ping pong ehem padehal tak reti main tapi berlagak cakap dekat seberadik kau orang main salah nie bukan macam tu tapi macam nie,lepas tu kita pukul bola,oke malu *tutup muka* lepas tu hari jumaat balik dari port dickson terus pergi alamanda kakak kita beli barang untuk dia masuk uia isnin nie,ohhh lepas nie tidur sesorang dekat bilik *sound effect sedih*.



project work add math hampir siap cuma tinggal yang tak berapa nak penting dan sedikit yang penting juga sebenarnya.cuti nie an an an kita tak belajar langsung *tadah tangan* ya allah kau tolong sedarkan lah hamba-mu ini supaya lebih rajin mengahadap dan memahami setiap isi ilmu buku itu,berikan lah aku dan kawan seperjuangan ku kejayaan yang cemerlang dan mencapai cita cita kami,aminn *tangan di dada*

30.mei.2012(rabu) hari tu birthday mama kita.happy belated birthday mama.thanks being great mom for your comel children especially me lah en en en.semoga mama dirahmati allah dan sentiasa hidup dalam penuh barakah.aminn.dan dan dan supaya mama tabah menghadapi segala liku liku kehidupan,amboiii.


ehem dan kita rindu semua kawan lama kita.k kita jeles dorang hang semalam(khamis) jumpa amily *kmerajuk baling bantal* ehem kita rindu hero kita jugak.kbye.

dan muka ending post lagi rasa macam lima kali ganda bagi penyepak *baling kerusi*

1 comment:

Nur Nabilla binti Sazali said...

http://nabillapolkaaa.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html
meh join contest nie meh :)

Post a Comment