bersuka suka di terengganu.

assalamualaikum w.b.t

ehem ehem *testing suara*k comel seperti biasa,sekian dimaklumkan.dulu kalau nak tulis entry tangan ni en en sepantas kilat je menaip.tiap hari nak cerita buad ape makan ape bangun makan tidur pukul berape.eh rasa macam kelakar bila baca entry dulu dulu*gelak sesorang* tapi sekarang hampehh gilaaaaa.satu hari tak buka bloggger.com pun tak heran langsung,hidup je kawe sekarang ni makin comel lagi adalah.alhamdulillah.

act,dua minggu tak balik hostel banyaaakkkkkk gila benda terjadi,ceramah ustazal-kauthar,result mid year yang sangat gua tabik spring gila sampai pyhsic gua sangat mendukacitakan*kesat air mata*,termakan hati itu perkara biasa.lawatan pi terengganu makan kerepok lekor free gua habis duit 65 rinnggit malaysia.

ni dia aksi mensetapkan mata hengko, gambar mukadimmah yang sangat menjengkelkan.

jumaat malam konon lepas isyak bertolak tapi pukul sepuluh malam baru naik bas.k abang driver bas kami paling taf paling oke daripada abang abang driver bas lain konon kalau ada orang nak culik kami yang comel gila ni kiranya driver bas kami lah yang protect kami.hahaha.yang pasti bas kami paling kecoh,mana taknya kami semua comel comel lagi lagi yang tengah tulis entry nie en en en.

enam pagi kot kami selamat sampai ke masjid terapung.gila lah nak mandi kena bayar 1.50 tak ke cekik darah tu.air die pun nak semput dah ai tengok tau boleh semadikan dah.pastu kami semua pergi masjid kristal ya allah sumpah lawa gila.jakun en en ai ni.pastu kami pergi muzium tamadun islam then ke pasar payang.aku,syakhira,intan pergi cari masjid pastu tidur.hahahaha!

ni dia gewe nak pi amek spm tahun ni *aku paling tinggi k*



ai rasa ai comel pakai tudung ekin.dari ai pakai tudung bawal terpaksa diri depan cermin lebih 30 min untuk kelihatan sangat comel *bak baldi*

petang tu kami check in ke resort apetah namenye.eii tak best langsung sempit gila nak mati kami solat pun atas katil tak stabil ai tau.katil tak payah cakap menyeksa backbone ai adelah. petang tu ade pertandingan bina istana pasir dekat pantai malangnya kami form five lambat pergi pantai jadi kami main kejar kejar je dekat pantai *comel gila kan*pastu majority terjun pantai hanya kumpulan minoriti termasuk ai tak terjun.then malam tu kami makan bbq paling best bila ai dengan intan,main playground macam dunia ini kami yang punyaaaaaa!

muncung gua paling comel.lu berani buad.tak!k bla.



hari ahad pagi kami ke sms kuala terengganu sekolah tu gua tabik springgg berkali ganda lah.students dekat sana diajar asas berkayak,main chess.dekat sana speaking doe gua nak buad essay pun grammar masih salah lagi,malu je *tutup muka,k lari* pastu kami pergi pasar payang lagi tapi aku,syakhira,intan,piena pergi cari mcd,kfc pergi makan.hahaha!masa balik tu kita teman orang jalan berdua kita je jalan sesorang pastu kita tinggal kan dorang berdua,kejam en en.hahahaha!


oke malas nak cerita panjang panjang kiranya pukul 2.30 pagi kami sampai ke asrama then esok pagi terpakasa pergi sekolah.for the first time pukul lapan pagi baru sampai sekolah.cik pengetua dah tunggu depan pagar asrama baru nak gosok baju cikgu dah naik dorm baru nak bnagun.akhirnya dalam kelas tidur je memanjang.sekian maklum.

selamat tinggal terengganu.ingat daku orang paling comel jejak di bumi mu.hahahaha!

No comments:

Post a Comment