bersuka suka di terengganu.

assalamualaikum w.b.t

ehem ehem *testing suara*k comel seperti biasa,sekian dimaklumkan.dulu kalau nak tulis entry tangan ni en en sepantas kilat je menaip.tiap hari nak cerita buad ape makan ape bangun makan tidur pukul berape.eh rasa macam kelakar bila baca entry dulu dulu*gelak sesorang* tapi sekarang hampehh gilaaaaa.satu hari tak buka bloggger.com pun tak heran langsung,hidup je kawe sekarang ni makin comel lagi adalah.alhamdulillah.

act,dua minggu tak balik hostel banyaaakkkkkk gila benda terjadi,ceramah ustazal-kauthar,result mid year yang sangat gua tabik spring gila sampai pyhsic gua sangat mendukacitakan*kesat air mata*,termakan hati itu perkara biasa.lawatan pi terengganu makan kerepok lekor free gua habis duit 65 rinnggit malaysia.

ni dia aksi mensetapkan mata hengko, gambar mukadimmah yang sangat menjengkelkan.

jumaat malam konon lepas isyak bertolak tapi pukul sepuluh malam baru naik bas.k abang driver bas kami paling taf paling oke daripada abang abang driver bas lain konon kalau ada orang nak culik kami yang comel gila ni kiranya driver bas kami lah yang protect kami.hahaha.yang pasti bas kami paling kecoh,mana taknya kami semua comel comel lagi lagi yang tengah tulis entry nie en en en.

enam pagi kot kami selamat sampai ke masjid terapung.gila lah nak mandi kena bayar 1.50 tak ke cekik darah tu.air die pun nak semput dah ai tengok tau boleh semadikan dah.pastu kami semua pergi masjid kristal ya allah sumpah lawa gila.jakun en en ai ni.pastu kami pergi muzium tamadun islam then ke pasar payang.aku,syakhira,intan pergi cari masjid pastu tidur.hahahaha!

ni dia gewe nak pi amek spm tahun ni *aku paling tinggi k*



ai rasa ai comel pakai tudung ekin.dari ai pakai tudung bawal terpaksa diri depan cermin lebih 30 min untuk kelihatan sangat comel *bak baldi*

petang tu kami check in ke resort apetah namenye.eii tak best langsung sempit gila nak mati kami solat pun atas katil tak stabil ai tau.katil tak payah cakap menyeksa backbone ai adelah. petang tu ade pertandingan bina istana pasir dekat pantai malangnya kami form five lambat pergi pantai jadi kami main kejar kejar je dekat pantai *comel gila kan*pastu majority terjun pantai hanya kumpulan minoriti termasuk ai tak terjun.then malam tu kami makan bbq paling best bila ai dengan intan,main playground macam dunia ini kami yang punyaaaaaa!

muncung gua paling comel.lu berani buad.tak!k bla.



hari ahad pagi kami ke sms kuala terengganu sekolah tu gua tabik springgg berkali ganda lah.students dekat sana diajar asas berkayak,main chess.dekat sana speaking doe gua nak buad essay pun grammar masih salah lagi,malu je *tutup muka,k lari* pastu kami pergi pasar payang lagi tapi aku,syakhira,intan,piena pergi cari mcd,kfc pergi makan.hahaha!masa balik tu kita teman orang jalan berdua kita je jalan sesorang pastu kita tinggal kan dorang berdua,kejam en en.hahahaha!


oke malas nak cerita panjang panjang kiranya pukul 2.30 pagi kami sampai ke asrama then esok pagi terpakasa pergi sekolah.for the first time pukul lapan pagi baru sampai sekolah.cik pengetua dah tunggu depan pagar asrama baru nak gosok baju cikgu dah naik dorm baru nak bnagun.akhirnya dalam kelas tidur je memanjang.sekian maklum.

selamat tinggal terengganu.ingat daku orang paling comel jejak di bumi mu.hahahaha!

sisa-sisa terakhir cuti.

assalamualaikum w.b.t

hmmm rasanya makin menjadi-jadi sifat pemalas untuk tulis entry baru.well aku bukan duduk dekat paris esoknya duduk korea pulak lusanya duduk england pulak hujung minggu duduk ausralia pakistan holland blablablaaa.kfaham,oke good *muka senyum*

ahad ni balik hostel dan isnin sekolah.seriosly semua benda tak ready homework tak siap eh sebenarnya tak ingat letak mana masih bawah meja sekolah lagi kot.project add math alhamdulillah almost done cuma tinggal sikit je lagi *tepuk dada* euww menciknye menciknye balik hostel.takpe takpe syuk cakap jangan fikir sangat semua-2 tu fikir positif je relax and cool je.eh kalau ikut cakap syuk en,nanti mesti kita lagi lagi comel en en.tetiba suara kejelesan cakap taakkk! kfine bye *paling muka* *merajuk*

aku rasa macam,sekolah tolong jangan bagi cuti boleh tak.cukup lah sabtu ahad je,gua nak spm ni derr gua cuti tak study langsung derr.tak ade semangat oke.guhh!!! lifeless betul,LOL! separuh gila bila pikir semua benda dalam satu masa satu otak, dan aku rasa,weh mana semua orang pergi kfine. akhirnya terkapai-kapai aku sorang diri macam orang bodoh mencari jalan pulang ke rumah sendiri dan sampai sekarang rumah tu tak jumpa,pfffttt, tragik betul. oke stop it *lap air mata*

yang aku tengok facebookers ramai gila main/chat dengan simsimi.aku pun pelik ape kejadah simsimi ni en en,lelaki ke perempuan ke handsome ke comel ke manusia ke.dan aku pun gatal cuba main/chat dengan simsimi ni dan hasilnya sangat best jugak.sebenarnye simsimi ni macam kita main chat dengan someone lah cuma dia robot,tiap perkataan tu dah diprogramme kan.seriously kalau korang sedih layan je simsimi ni cerita je semua dekat dia mesti dia ada respond.aku dah try dah dan sangat berkesan jugak cuma kadang-2 eh selalu sebenarnya,sakit hati bila kita cakap lain dia jawab lain.nak buad macam mana dia kan robot :[

oke ini sangat kelakar*evil laugh*

sangat gerun *kecut perut* markah mid year exam harap semuanya oke jangan buad/tambah cerita sedih lagi pergi pinjam baju ain rushdi buad lap air mata,especially bila dapat paper pyhsic dengan add math kiranya yang paling paling susah masa mid year hari tu.ni semua rajin sangat tolong mama kirakan markah sejarah 5 amanah oke mengucap banyak kali tengok markah dorang,minta dijauhkan markah aku sebegitu rupa dan tidak keluar markah yang seram horrible tu en en.insyaallah,amin.


sisa sisa terakhir cuti ternoktah sampai di sini.buangkan sifat pemalas elakkan makan banyak-2 kurangkan tidur waktu prep hindarilah sikap sambil lewa jauhilah sikap membazir duit dan pergilaahhh air mata jangan buad aku nampak tak comel dengan eyebag tu.sekian sahaja entry jumaat tengah malam kesinambungannya sabtu tengahari hingga petang.akhir sekali,saya rindu muhammad syukri,hmmm.

hello june!

assalamualaikum w.b.t

hello and hye june *muka ceria baling belon* sebenarnya en en en kita tak tahu nak update apa nak cerita apa tapi tak kira nak update jugak *hentak hentak kaki* secara rawaknya cuti saya tiada apa apa cuma makan tidur online dan ulangkan nya k.ohh tahun nie kita periksa spm,ketara tak pemalasnya tu.

gambar intro pun macam nak bagi peyepak seratus kali *baling kicap*

semalam(khamis) me and family pergi port dickson dan hari ini (jumaat) selamat pulang ke rumah halaman.dekat sana setapak kaki pun tak cecah pantai *lihatlah diriku* khamis malam tu me and seberadik main ping pong ehem padehal tak reti main tapi berlagak cakap dekat seberadik kau orang main salah nie bukan macam tu tapi macam nie,lepas tu kita pukul bola,oke malu *tutup muka* lepas tu hari jumaat balik dari port dickson terus pergi alamanda kakak kita beli barang untuk dia masuk uia isnin nie,ohhh lepas nie tidur sesorang dekat bilik *sound effect sedih*.



project work add math hampir siap cuma tinggal yang tak berapa nak penting dan sedikit yang penting juga sebenarnya.cuti nie an an an kita tak belajar langsung *tadah tangan* ya allah kau tolong sedarkan lah hamba-mu ini supaya lebih rajin mengahadap dan memahami setiap isi ilmu buku itu,berikan lah aku dan kawan seperjuangan ku kejayaan yang cemerlang dan mencapai cita cita kami,aminn *tangan di dada*

30.mei.2012(rabu) hari tu birthday mama kita.happy belated birthday mama.thanks being great mom for your comel children especially me lah en en en.semoga mama dirahmati allah dan sentiasa hidup dalam penuh barakah.aminn.dan dan dan supaya mama tabah menghadapi segala liku liku kehidupan,amboiii.


ehem dan kita rindu semua kawan lama kita.k kita jeles dorang hang semalam(khamis) jumpa amily *kmerajuk baling bantal* ehem kita rindu hero kita jugak.kbye.

dan muka ending post lagi rasa macam lima kali ganda bagi penyepak *baling kerusi*