me the scout

assalamualaikum w.b.t


me the scout "07"

hello ebibadiii, muka kita dah belang.khamis hari tu kita pergi kem pengakap hari belia dekat putrajaya tu.ohh not lah bad sangat kem tu kami banyak jalan jalan je sampai kaki sakit.sampai je putrajya pakcik bas turunkan kami,ya allah berkilo batu nak jalan ke camp site dan kami punya khemah beralas batu batu besar.k badan kami kuat.and camp site kami tak macam tahun lepas sebelah masjid tapi jauh sangat dari masjid.hmm tak ape tak ape syuk kita cakap macam alim ulama pergi masjid jalan jauh jauh *tanda seru* hehehehe.

and for the first time kita tengok konsert ukiss live oke.sangat gila eksaited kita dengan hanim menjerit gila sakan.tapi seriesly kena tahan bau ketiak orang bila semua sibuk angkat tangan rakam ukiss punya show berhimpit sana sini masuk celah celah orang semata mata nak dekat dengan pentas.ini lah dikatakan pengalaman *tangan di dada senyum* then pastu kami jumpa senior kami pastu die nak tangkap gambar kami then letak dekat booth dorang.ohh gila tak macam retiss tu,hahahaha *rolling eyes*



*sound effect sedih* pagi sabtu dekat masjid selipar kita hilang,ade ke mencuri selipar dekat masjid tak berkat langsung.pastu kita pinjam selipar masjid je. ohh k no ideas nak taip ape,maaf gambar tak banyak sebab save battery untuk ukiss show.

lastly,selamat bercuti sekolah. hmmm ,project works add math* sigh*

No comments:

Post a Comment