malam kelahiran bintang elit

asssalamualaikum w.b.t

hi! miss me tak miss me tak?tak! kfine. maaf sebab lama lah jugak tak update blog sayater-sangatlah busy dengan mid year nya dengan asrama nya denagn spm nya dengan pakwe nya,heeee! this week sampai sampai cuti pulun otak untuk mid year.ohhhemmmjieee form four masuk semua chapter ohh physic please be my best boyfriend this year.please pray for me and wish me luck for mid year.

tengok title tu,tengok lah tengok lah *comel face* macam hebat sangat je macam gah sangat je cerita nya.minggu lpeas asrama ada makan beradab yang bertemakan malam kelahiran bintang elit.seperti biasa saya jadi pengacara majlis tetapi tahun nie pasangan orang lain pulak tak sweet macam tahun lepas,heeee.eh eh kita perempuan paling setia k *gelak comel*

ehem ehem kita kan pinjam baju adik syuk.ikutkan boleh pakai macam dress tu macam blaus tu tapi kan ade kesongnsangan communication, jadi saya pakai baju kurung je.kesian syuk kita hantar baju kurung pepagi,terima kasih awak!


me and my lil brother best ever.

semasa majlis:

meet the pengacara majlis yang comel *perempuan tu je* me and amirul asyraf.ehem ehem awak jangan risau ye kita tak curang.kita kan perempuan paling setia kan kan!

me and my adek.sepatutnya malam tu ada anugerah adik beradik paling sweet ke comel ke mesti kami menang punya kan kan.


batch form four.

the best junior ever.good luck pmr dear!nanti tahun depan tak ade dah nak cakap akk comel dah*sad face*

meet my rubiah and aida malek.

meet my bunceet junior miera qiela.

meet my arisha alia.


kak iwani me kak opai.

me and kak fanie.*kami memang comel pun*

next,meet our batch.ehem ehem tahun nie kami spm nanti tahun depan kami kahwin,semua dah gatal nak kahwin awal kan,hahahaha! good luck for our spm.





oke nak tengok banyak gambar lagi pergi search facebook adek saya.sekian. ehem ehem *cough* saya sayang muhammad syukri saya.till then bubye.continue study pyhsic form four yang tak paham sepatah habuk.

No comments:

Post a Comment