pesta permainan tradsional.

assalamualaikum w.b.t

terasa diri ini sangat asing nun dicampak ke planet pluto berteman bersama sang bermata tiga mungkin lima. tersangat awkward bila kita tertolak cermin pastu tengok cermin tu jatuh lantai berkeliaran pecah, hmmm tersangat sedih. maaf saya tiada idea nak updated blog terasa bantut dari kuku sampai rambut.

secara deduksi update pasal pesta permainan tradisional ehem ehem cerita seminggu yang lalu k.

sebelum itu,
perlu ke tangkap gambar pegang blackberry pastu 'saya dan blackberry kesayangan' aiyoyo sila berlagak matang k.

siapa percaya siapa sanggup main pakai kain batik macam nie :

ayu tak ayu tak kita pakai kain batik 'tu'.

ehem ehem nak bangga sikit nie.kita kankan menang main tengteng nom dua tu tapi kankan kalah dengan budak form satu *sorok muka* hey tapi kankan main baling selipar geng gua menang.rilex je main lompat lompat pakai kain batik,lu berani?! hmm tak tahu nak cerita ape. sila sampai meleleh air liur tengok gambar k. tetiba terasa otak terbantut nak update bloh.argghh aku kaku dengan blog.

tadi kan cikgu saya cakap kalau kita sebut benda pape je 44 kali maybe boleh jadi kenyataan. pastu kan tetiba kita kan gatal nak sebut 44 kali nak kahwin nak kahwin nak kahwin.hahahaha, lol.

form five dari kiri: syakhira,piena,intan ,me,anis,nadia,husna *kami comel*







meet my ohhsome junior tuya, ehem ehem kami sayang abang kankan.