saya rasa saya comel !

assalamualaikum w.b.t
hmmm hmmm spm spm.eh spm tu ape?makanan ye *yummyy*

title entry macam mintak penyempak lima kali, jauh terpesong dengan cerita tapi betul betul kenyataan *kuikukuikui*

mata gua ade eyebag mata lu ade?mata gua tak macam lu besar bulat tertarik kebaboom.

siapa dah tengok markah setara 1 *angkat tangan* alhamdulillah ai punya semua lulus tapi kan tapi kan biology menspoilkan result ai lah,tetiba tersesat satu gred yang tak omey,nak buad acano nie? ini kena bagi gores sampai berkilat.gosok jangan tak gosok gosok sampai berkilat ktetiba menyayi pulak,hengkoo ingat suaro kau sedap macam shila amzah *angguk angguk* tapi kan lagi mane aci ai nombor 9 syuk nombor 7 patutnya kami dua kena sama mana boleh sorang lebih sorang kurang, mana sweet mana adil mana aci mana comel *hentak hentak kaki*

tolong percaya rindu itu sangat menyakitkan. amanah itu terlalu sangat sangat berat wooo bila kita biar samalah ertinya macam kita menipu diri sendiri, euwww sooo hipokrit! percayalah untuk adil dalam satu dua banyak perkara sangat susah.kenapa kita kena ada perasaan serba bersalah,kenapa bila seseorang tu jalankan tugas dia mesti kena dapat tittle kerek,eleh macam kau tak kerek gelabah sekali.wadehal dia hanya jalankan tanggungjawab dia, salah ke? hmmm,percayalah rindu itu sangat menyakitkan. kawan itu tempat suka duka kita.


yes,setiap orang ada kelemahan ada kelebihan,macam ai kan kelebihan ai kan budak paling comel dekat srikandi *baling kicap* dan kita jangan nampak macan *like a stupid person with annoying jellyfish face* pergi tayang kelemahan kita dekat one world nescayalah orang yang macam nie mesti orang lain akan gunakan kelemahan dia dan senang ditipu daya duniawi, senang cerita kalau dia ada bussiness, sahih bussiness dia tu haprak setahun awal.sebab apa? lu pikirlah sendiri. jadi setiap kelemahan kita janganlah bagi orang terlalu perasan,try to make improvement and believe in yourself,aite! tapi tak payah lah hengkoo bangga dengan kelebihan yang kau ada tu,kang kena tarik nikmat tu padan muka.

hari tu kita pergi tegok english competition dekat smk pandan mewah,ampang ehem ehem, konon bagi semangat dekat syuk kita biar dia semangat nak berlakon kan jadi watak bapak ayam tu kan padehal kita tengok tutup tutup mata,heeee.btw tahniah dapat nombor dua,kami tahun lepas dapat nombor lima.hmmm tetiba kan teringat yang tahun lepas baru tengok video tu tadi.aloh malu malunya serius tak suka kena menari macam tu macam euJustify Fullwww gelinya euww gediknya! nasib aku comel *baling bantal*.

2 comments:

qina said...

semua orang ada kelebihan dan kekurangan. tapi depends kat someone tu la, kalau dia yakin dengan diri sendiri, tak jadi msalah buat dia, kan?

Anonymous said...

Aah. Entry kau mmg mintak " penyempak ". U need to learn a lot my dear. Btw, its not live the moments. Its a moment. Without that freaking S. Toodles!

Post a Comment