me lepas rindu.

assalamualaikum w.b.t

lapan sembilan lelaki berlari lari
berlari lari pergi dekat kita, *kperasan*
kita tendang sampai masuk longkang
sebab muhammad syukri tetap dihati.
*ehem ehem ehem*

ini kisah semalam ini kisah limabelas tiga dua kosong satu dua ini kisah lepas rindu ini kisah sebelas anak orang ini kisah gembira ini kisah budak spm ini kisah soal hati *question mark* ini kisah kenangan kita ini bukan kisah dongeng stacy ini bukan kisah sedih ini bukan kisah magic,ini bukan kisah sebelas orang barbie,no no no,understand,kihkihkih.

ehem ehem, amily aileen entry sangat special untuk kau sila tangisi sila ratapi sila jelyy yaww!
saya tak sangka eh kita jumpa fathin hannani lah eh kita jumpa amani mohd lah eh kita jumpa aini lah eh eh kita jumpa farahelina *ehem faiz tolong jeles*. yes,ini namanya kawan walaupun jauh berdozen batu walaupun di alam facebook kita tak pernah lupa kawan,kpeace =]

lepas zohor terus bersiap then naik kereta sampai rumah fathin alah segannya alah malunya dah sudah kenapa nie *sepak kuat kuat* semua dah makan semua dah kenyang,tetiba chokey dengan syuk kita datang, ehem ehem kesian dorang spaghetti dah habis makan roti dengan telur je.then kami lepak luar rumah je sampai orang surut.

pffttt,nak tahu tak tak tak dekat kamera tu tak banyak pun gambar kita,banyak kan gambar syafiqah khadiron je *me jelly* pastu kan kita kan tetiba kan tak reti senyum kan pastu tetiba kan kita tak reti pakai pashmina kan,tu lah dekat sekolah kena pakai tudung bawal je,mencik mencik ah.

sampai ketemu lagi,gua rindu sama kalian lagi.


perasan tak perasan tak kita comel kan bila atas buaian,wehehehee.

lu ape peace peace,tak nampak muka gua dan annoying tu.

ini entah kenapa kemaruk sangat nak tangkap gambar dengan kita padehal tiap hari jumpa gedik sama sama,ehem kau rindu aku letuwww ye.

psttttt

....................................................

........................................

.......................

.............

pastu kan kita kan jumpa MS kita kan,eh kami memang malu malu beruang tu jadi cenggini nie *gelak molek molek biar comel *kuikuikuikui. dan hari ini 16.3.2012 selamat dua tahun lapan bulan semoga masa kelak jodoh lebih panjang lebih bahagia maka lebih sayang,hehehehe!
your love: an-nur syuhada yang mesti paling comel di mata awak,kihkihkih.

No comments:

Post a Comment