dah nama manusia

assalamualaikum w.b.t

pak itam berelari lari anak
kena kejar dengan ayam betina
sekali tengok alah omeynye
dua kali tengok tutup mata
tiga kali tengok sila pengsan.

wewittt. watak pak itam ini tiada kena mengena dengan kehidupan yang penuh kerinduan max mahupun anasir luar yang jahat dan baik sekaligus yang hidup ataupun yang mati. kpeace.

btw,happy birthday to aqilah shukor,may allah bless you good luck pmr have a gojes gojes time in your birthday.ehem ehem nanti cari laki, cari macam abang tau,hwehehehe.ehem ehem lagi,free call sila bagi abang 24 jam.si abang sila rembat handphone si adek.hahahaha *gelak jahat*

kenape ye manusia mesti ada feeling rindu tu kenape ye manusia mesti ada feeling gembira tu kenape ye manusia mesti ada feeling malas tu kenape ye manusia mesti ada feeling sayang tu kenape ye manusia mesti ada feeling benci tu kenapa ye manusia mesti ada feeling sedih tu kenapa ye manusia mesti ada feeling rajin tu kenape ye manusia ade feeling teeeet.kdiam. sebab kau manusia lah kau ada feeling cenggitu kfaham.

percaya tak percaya tak kita dah malas berblogging *indahnya dunia* cuba tengok cuba tengok blog kita dah kuno header zaman tamadun mesopotamia lagu patah seribu patah seribu je entah bila jadi patah sejuta semuanya di zaman besi *bahagianya hidup* jangan kau persoalkan kenapa wajib lah ada feeling bosan haruslah ada feeling malas barulah cool baru rasa sentap.

tahu tak tahu tak kita sangat rajin sangat malas belajar.sangat malas nak buad homework yang tebal kertas dua inci tu dan sangat rajin belajar biology,pendidikan islam tingkatan empat tu.satu hari satu chapter dua hari dua chapter tiga hari dua setengah chapter *gelak jahat* allah tolong lah bagi kesedearan dekat hambamu yang malas ini supaya jadi rajin yang amat,amin.

perasan tak perasan tak kita rindu ramai orang,orang pun ramai rindu kita *kelip kelip mata,kesah mende aku* dengan harapan khamis ini bukan janji macam tahi tahi kambing euwww tak sabarnya nak jumpa kamera banyak banyak baru rasa macam retisss haktuiih kau! kita pun rindu MS kita muehehe,shy shy cat,awww omeyy nya.hahaha kmerepek bye.

tahu tak kita kan menci menci gila dengan handphone baru kita,konon touch touch tapi kuangajo *muka serius*

No comments:

Post a Comment