saya rasa saya comel !

assalamualaikum w.b.t
hmmm hmmm spm spm.eh spm tu ape?makanan ye *yummyy*

title entry macam mintak penyempak lima kali, jauh terpesong dengan cerita tapi betul betul kenyataan *kuikukuikui*

mata gua ade eyebag mata lu ade?mata gua tak macam lu besar bulat tertarik kebaboom.

siapa dah tengok markah setara 1 *angkat tangan* alhamdulillah ai punya semua lulus tapi kan tapi kan biology menspoilkan result ai lah,tetiba tersesat satu gred yang tak omey,nak buad acano nie? ini kena bagi gores sampai berkilat.gosok jangan tak gosok gosok sampai berkilat ktetiba menyayi pulak,hengkoo ingat suaro kau sedap macam shila amzah *angguk angguk* tapi kan lagi mane aci ai nombor 9 syuk nombor 7 patutnya kami dua kena sama mana boleh sorang lebih sorang kurang, mana sweet mana adil mana aci mana comel *hentak hentak kaki*

tolong percaya rindu itu sangat menyakitkan. amanah itu terlalu sangat sangat berat wooo bila kita biar samalah ertinya macam kita menipu diri sendiri, euwww sooo hipokrit! percayalah untuk adil dalam satu dua banyak perkara sangat susah.kenapa kita kena ada perasaan serba bersalah,kenapa bila seseorang tu jalankan tugas dia mesti kena dapat tittle kerek,eleh macam kau tak kerek gelabah sekali.wadehal dia hanya jalankan tanggungjawab dia, salah ke? hmmm,percayalah rindu itu sangat menyakitkan. kawan itu tempat suka duka kita.


yes,setiap orang ada kelemahan ada kelebihan,macam ai kan kelebihan ai kan budak paling comel dekat srikandi *baling kicap* dan kita jangan nampak macan *like a stupid person with annoying jellyfish face* pergi tayang kelemahan kita dekat one world nescayalah orang yang macam nie mesti orang lain akan gunakan kelemahan dia dan senang ditipu daya duniawi, senang cerita kalau dia ada bussiness, sahih bussiness dia tu haprak setahun awal.sebab apa? lu pikirlah sendiri. jadi setiap kelemahan kita janganlah bagi orang terlalu perasan,try to make improvement and believe in yourself,aite! tapi tak payah lah hengkoo bangga dengan kelebihan yang kau ada tu,kang kena tarik nikmat tu padan muka.

hari tu kita pergi tegok english competition dekat smk pandan mewah,ampang ehem ehem, konon bagi semangat dekat syuk kita biar dia semangat nak berlakon kan jadi watak bapak ayam tu kan padehal kita tengok tutup tutup mata,heeee.btw tahniah dapat nombor dua,kami tahun lepas dapat nombor lima.hmmm tetiba kan teringat yang tahun lepas baru tengok video tu tadi.aloh malu malunya serius tak suka kena menari macam tu macam euJustify Fullwww gelinya euww gediknya! nasib aku comel *baling bantal*.

me lepas rindu.

assalamualaikum w.b.t

lapan sembilan lelaki berlari lari
berlari lari pergi dekat kita, *kperasan*
kita tendang sampai masuk longkang
sebab muhammad syukri tetap dihati.
*ehem ehem ehem*

ini kisah semalam ini kisah limabelas tiga dua kosong satu dua ini kisah lepas rindu ini kisah sebelas anak orang ini kisah gembira ini kisah budak spm ini kisah soal hati *question mark* ini kisah kenangan kita ini bukan kisah dongeng stacy ini bukan kisah sedih ini bukan kisah magic,ini bukan kisah sebelas orang barbie,no no no,understand,kihkihkih.

ehem ehem, amily aileen entry sangat special untuk kau sila tangisi sila ratapi sila jelyy yaww!
saya tak sangka eh kita jumpa fathin hannani lah eh kita jumpa amani mohd lah eh kita jumpa aini lah eh eh kita jumpa farahelina *ehem faiz tolong jeles*. yes,ini namanya kawan walaupun jauh berdozen batu walaupun di alam facebook kita tak pernah lupa kawan,kpeace =]

lepas zohor terus bersiap then naik kereta sampai rumah fathin alah segannya alah malunya dah sudah kenapa nie *sepak kuat kuat* semua dah makan semua dah kenyang,tetiba chokey dengan syuk kita datang, ehem ehem kesian dorang spaghetti dah habis makan roti dengan telur je.then kami lepak luar rumah je sampai orang surut.

pffttt,nak tahu tak tak tak dekat kamera tu tak banyak pun gambar kita,banyak kan gambar syafiqah khadiron je *me jelly* pastu kan kita kan tetiba kan tak reti senyum kan pastu tetiba kan kita tak reti pakai pashmina kan,tu lah dekat sekolah kena pakai tudung bawal je,mencik mencik ah.

sampai ketemu lagi,gua rindu sama kalian lagi.


perasan tak perasan tak kita comel kan bila atas buaian,wehehehee.

lu ape peace peace,tak nampak muka gua dan annoying tu.

ini entah kenapa kemaruk sangat nak tangkap gambar dengan kita padehal tiap hari jumpa gedik sama sama,ehem kau rindu aku letuwww ye.

psttttt

....................................................

........................................

.......................

.............

pastu kan kita kan jumpa MS kita kan,eh kami memang malu malu beruang tu jadi cenggini nie *gelak molek molek biar comel *kuikuikuikui. dan hari ini 16.3.2012 selamat dua tahun lapan bulan semoga masa kelak jodoh lebih panjang lebih bahagia maka lebih sayang,hehehehe!
your love: an-nur syuhada yang mesti paling comel di mata awak,kihkihkih.

dah nama manusia

assalamualaikum w.b.t

pak itam berelari lari anak
kena kejar dengan ayam betina
sekali tengok alah omeynye
dua kali tengok tutup mata
tiga kali tengok sila pengsan.

wewittt. watak pak itam ini tiada kena mengena dengan kehidupan yang penuh kerinduan max mahupun anasir luar yang jahat dan baik sekaligus yang hidup ataupun yang mati. kpeace.

btw,happy birthday to aqilah shukor,may allah bless you good luck pmr have a gojes gojes time in your birthday.ehem ehem nanti cari laki, cari macam abang tau,hwehehehe.ehem ehem lagi,free call sila bagi abang 24 jam.si abang sila rembat handphone si adek.hahahaha *gelak jahat*

kenape ye manusia mesti ada feeling rindu tu kenape ye manusia mesti ada feeling gembira tu kenape ye manusia mesti ada feeling malas tu kenape ye manusia mesti ada feeling sayang tu kenape ye manusia mesti ada feeling benci tu kenapa ye manusia mesti ada feeling sedih tu kenapa ye manusia mesti ada feeling rajin tu kenape ye manusia ade feeling teeeet.kdiam. sebab kau manusia lah kau ada feeling cenggitu kfaham.

percaya tak percaya tak kita dah malas berblogging *indahnya dunia* cuba tengok cuba tengok blog kita dah kuno header zaman tamadun mesopotamia lagu patah seribu patah seribu je entah bila jadi patah sejuta semuanya di zaman besi *bahagianya hidup* jangan kau persoalkan kenapa wajib lah ada feeling bosan haruslah ada feeling malas barulah cool baru rasa sentap.

tahu tak tahu tak kita sangat rajin sangat malas belajar.sangat malas nak buad homework yang tebal kertas dua inci tu dan sangat rajin belajar biology,pendidikan islam tingkatan empat tu.satu hari satu chapter dua hari dua chapter tiga hari dua setengah chapter *gelak jahat* allah tolong lah bagi kesedearan dekat hambamu yang malas ini supaya jadi rajin yang amat,amin.

perasan tak perasan tak kita rindu ramai orang,orang pun ramai rindu kita *kelip kelip mata,kesah mende aku* dengan harapan khamis ini bukan janji macam tahi tahi kambing euwww tak sabarnya nak jumpa kamera banyak banyak baru rasa macam retisss haktuiih kau! kita pun rindu MS kita muehehe,shy shy cat,awww omeyy nya.hahaha kmerepek bye.

tahu tak kita kan menci menci gila dengan handphone baru kita,konon touch touch tapi kuangajo *muka serius*

tiga minggu punya,amek kau !

assalamualaikum w.b.t
sengih lebar lebar senyum sorang sorang muncung panjang panjang.
indahnya balik rumah jakunnya nampak pintu rumah terkakunya nampak laptop.

p/s: sila eksaited baca entry baru .sila melompat tengok blog diupdate.sila jakun entry panjang gila banyak gambar.tolong harap minta eksaited sakan banyak banyak.sekian terima kasih.

sekian tiga minggu tak balik sekian tiga minggu makan dalam tray biru sekian tiga minggu pergi sekolah sekian tiga minggu hard rock belajar sekian tiga minggu rindu serindunya dekat MS sekian tiga minggu semuanya.sekian dua jam update blog untuk tiga minggu.

25-2-2012 *betapa kurun nya punya cerita*
kita pepagi lagi busy untuk pertandingan marhaban,dengan dabik dadanya konon menang,konon nak johan lah kan ade hati nak kalahkan samten yang memang confirm juara tu kan.berlatih bagai ombak yang rindu rindu tu sampai jadi suara tersepit sepit celah celah ketiak,acehhh konon macam solo banyak part je kan,padehal part solo pun tak tersenarai dalam list jadi backup backup marhaban je.
setelah sekian habisnya buad persembahan kami terus tak nak tengok saingan kami yang bakal bakal juara tu lah kan kan.gila serius sekolah besar gila tapi kesiannya tak ade dewan,kfine ade khemah.masa tunggu keputusan tu alah,marhaban kita kalah *sedih tak sedih tak* tapi konon cakap dekat orang nombor empat,hahahaha.pastu kan kita bangga sikit sebab adek kita masuk syarahan pertama kali pastu menang nombor dua,huehehehehe.

pastu malamnya pulak ada makan beradab pulak dekat asrama.kita jadi pengacara majlis tapi kali nie dengan fatehah bukan dengan die dah,die dah tak duduk hostel dah,malam malam dah jauh dah dengan kita esok pagi dekat sekolah baru main sengih senyum sengih senyum =] pastu kami yang perempuan nie kena basuh tray yang berimbun gila gila tu,oke sila amek perhatian lelaki nanti nak cari isteri cari macam kami oke.heeeee.

dan dan dan salam bulan march,hope this month will be the best and gorgeous. dan buku sentiasa menjadi mata hati pena hati setiap saat,ahhh patah beribu *mata pandang atas cari cicak hijau*
2-3-2012.

happy birthday mama asmah,terima kasih kerana menjadi warden terima kasih menjaga kami terima kasih nasihat kan kami terima kasih memilih dan percaya saya untuk pegang amanah besar nie.saya tahu pasti ada hikmah nya,saya tahu pasti untuk masa depan saya terima kasih semuanya.semoga cikgu bahagia dan sentiasa dibawah payung rahmatNYA.

dahsyat tak dahsyat tak kami buad surprise,pandai tak pandai tak anis dengan anzem dengan nadia berlakon,padehal air tumpah dekat seluar je pin nak gaduh macam gangster cikgu cakap,nanti shamsul yusop amek dieorang berlakon kl gangster 3 tau.dan kita dengan intan bertungkus lumus beli kek beli jajan beli hadiah untuk cikgu.


3-3-2012.
masa nie merentas desa pulak.pagi pagi lagi semangat nak lari cehh konon tahun nie nak menang nak naik pentas,al-maklumlah tak pernah naik pentas amek hadiah kan.ekleh tengah tengah lari tetiba sakit perut.percaya tak percaya tak kita kan ade niat nak masuk rumah orang nak tumpang melabur tapi keseganan tahap max sakit perut tahap triple max kita lari sampai habis,tapi sampai sekolah tetiba sakit perut dah tak ade kan,memang saje je tak nak bagi kita menang *merajuk ah*

dan minggu seterusnya setara 1 dan kita kononnya belajar.mak aiii pendidikan jasmani paling susah diikuti dengan sivik kewarganegaraan diikuti dengan bahasa melayu dan biologi.MS, mathematics kita dua kan sama,alolo awak tiru kita ye awak saje je kan nak gedik gedik sama dengan kita alolo sweetnya awak nie malu kita tau,muehehehe. aloh bukan A+ pun =[

7-3-2012
semua kecoh hulu langat banjir masuk berita.alhamamdulillahh hostel tak banjir tapi air tak ade dari pagi sampai malam,memang mencik habis ah. pastu kita degan ramai lagi buad kerja amal,kami kan kelab briged pencinta sungai ! pergi rumah ustazah azizah hsyim dekat dusun tua tolong uztazah bersihkan rumah mana tak banjir rumah ustazah dekat gila dengan sungai.seruis best gila sampai sekarang kaki badan sakit sakit lagi.dah kbye.