jadi yang kita suka,yang datang dari hati.

assalamualaikum w.b.t
aku benci hotlinkkk
hotlinkk jahat main rembat je kredit aku
ini tidak adil tidak adil bagi ku

rasanya tak terlabat lagi,salam maulidulrasul kepada semua umat islam.ingatlah setiap yang berlaku pasti ada hikmah nya. *mengata diri sendiri*
dan semalam,selamat hari jadi az-zumar,aloh jeles kau dapat banyak hadiah <)
dan hari ini salam lapan bulan adek pyka sayang.


entry sebelum nie dah kasi intro,pasalmsu datang skolah and semua pelajar science students kena pergi DSB.ohh sangat gembira tak payah belajar sampai rehat jadi homework tak payah pikir.setiap hari dengar ceramah lagi bagus,weheee.

totally lecturer tu cakap pasal kerjaya yang ada kaitan dengan sains,aku rasa ahhh best nye seperti dunia aku yang punya,seriesly tak mengantuk *tangan di dada,aku bangga weh* pastu ;ecturer tu cakap kalau nak jadi tu kena amek course ape,belajar berapa tahun dan macam macam ade lah.dan dan dengan ceramah tu aku macam semangat je,ye semangat belajar untuk satu hari.heeehe.

lecturer tu cakap jadi apa yang kita suka yang datang dari hati bukan sebab paksaan ibubapa boipren ke girlpren ke,kalau cenggitu kita nak jadi pensyarah kebudayaan lah tapi mak kita tak kasi jadi katanya banyak saham dekat akhirat nanti *k muncunggg panjanggg*

suku tahun masa form four dulu,tetiba oke tetiba kita TERminat chemistry sebab lagi senang dari biology and pyhsic kot.dan dengan bangganya kita bagitahu mak kita,mama kita nak jadi pharmacist lah nanti.dan dengan cepatnya mak kita berangan kita ade pharmacy sendiri tapi duit masuk dekat pharmacy tu mak kita yang pegang,amboiii.

then nak habis ceramah tu ade cabutan bertuah,cepat cepat kita doa ya allah,tolong tolong lah bagi aku bertuah sekali je tolonglah.pastu cepat cepat betulkan tudung konon macam dapat then bila amek hadiah tu konon macam orang pandang tepuk tangan kuat kuat,ekeleh tu harapan je. sungguh dari dulu tak pernah dapat cabutan bertuah walaupun sekecil kecil pemadam yang 20 sen tu.ahhh nak merajuk lah macam nie.

No comments:

Post a Comment