cerita terbaru.

assalamualaikum w.b.t.
senyum itu sedekah dan senyum itu pengubat rindu,
biarlah orang nak cakap apa,dieorang cemburu tu nak kena babab nie.hahaha.


cerita terbaru?ya,ya,ya banyak sangat cerita baru buad jurnal letak perpustakkan nagara buad rujukan para mahsisiwa mahasisiwi biar four flat setiap exam baru cool habis.k diam.aku benci sekarang aku benci semuanya,tralalala ~~

peduli orang cakap lantak pirahhh dorang semua biar haktuihhh mereka,yang penting aku spm aku spm weh *tangan di bahu,weh bangga weh* sijil pelajaran malaysia tu lah exam paling paling susah dan sijil pelajaran malaysia tu penentu hidup.ahh semuanya spm,apa itu apm weh.

homework?ahhh aku bo bo boring homework banyak gila cuti empat hari homework bertimbun macam satu minggu.seriusliy janjang,eh janjang tu ape weh,haaa kau nie prono gila,haktuiih kau janjang tu progression add math you know,gila macam serabai otak belajar.pendidikan islam dah belajar pasal kahwin,aloh tak ade eksaited sangat bukan ada gambar aku kahwin pun dalam buku tu.weh,bila aku nak kahwin ye.

cerita terbaru lagi?
ahhh,biar semua tu berlalu,
siapa kau nak reverse balik
aku bukan enzyme yang boleh reversible.

dan paling terbaru kiranya hot sentapp lah nie.tadi baru tadi makan mee bandung asam pedas sangat pedas.tadi pagi pergi sekolah ade bengkel ajk tertinggi, tetiba macam comel je pakai baju lengkap pengkap *ohhhemmmjiiee gila muntah hijau* then dengar macam mana nak uruskan fail bendahari tu dan semuanya lah.ahhh bosan gila macam apetah.kbye wasalam.

hari khamis tu lecturer dari msu datang then cakap pasal kerjaya,ohhh me rasa bestt gila you,next post me cerita ye you.

No comments:

Post a Comment