kehidupan aku.

assalamualikum w.b.t
inilah kehidupanku,
di mana kehidupan yang setiap pagi sampai malam same,
mungkin ini takdir kita,
mengajar kita erti berdikari erti persahabatan erti tanggungjawab erti semuanya lah.
mungkin kita tak merasa semua erti tu,bila kita tak ade kehidupan macam nie.
paham tak apa aku nak sampaikan nie,takk!*ahhh,patah seribu*


dua minggu sebelum nie saya macam YB dari planet asing,grrr busy gila pegang buku waktu malam je.seminggu lepas hampir setiap malam aku dengan intan tolong warden sampai satu pagi,ahhh ini semua kerana kau,kalau bukan kau mungkin kami tak macam nie kalau bukan kau pasti nya tak macam nie.menciikk ahhh.

percaya tak percaya tak kita kan masuk marhaban untuk MTQ,ahhh semua tak percaya kita masuk marhaban ada yang gelak ada yang melango,ahhh ini sangat tak adil bagi aku.chettt!muka aku nampak kejam ye sampai orang tak percaya kita masuk marhaban,wewitt kita nak jadi solo tapi kan kan suara kita tak diiktiraf tahap kemerduan tu,kita iktiraf sendiri sendiri je,heeee *tangan di bahu,mata pandang langit*MTQ tu majlis tilawah al-quran,kau ado?tak!kdiam bye.


setiap pagi rabu mesti semua orang bukak cerita semua cerita nak bukak,apa yang jadi apa yang bergaduh apa yang itu apa yang ini ahhh semua lah!aku ri ri rimas aku bo bo bosan.macam lifeless je bila tak tengok vanilla coklat tu,eleh macam dieorang tu sweet sangat je,ehh kita dengan syuk kita lagi sweeeet lagi omeyy omeyy je.kjeles,nak duduk rumah malam selasa boleh tak?

nak tahu tak nak tahu tak,sekarang kan kita kan tengah ade masalah nak makan nak minum.ahhh sakit sangat.bila bukak mulut besar besar,mak kauuu besar gila yang warna putih tu alahh yang ulser tu yang mata ikan tu yang sakit gila tu.kbye

jadi yang kita suka,yang datang dari hati.

assalamualaikum w.b.t
aku benci hotlinkkk
hotlinkk jahat main rembat je kredit aku
ini tidak adil tidak adil bagi ku

rasanya tak terlabat lagi,salam maulidulrasul kepada semua umat islam.ingatlah setiap yang berlaku pasti ada hikmah nya. *mengata diri sendiri*
dan semalam,selamat hari jadi az-zumar,aloh jeles kau dapat banyak hadiah <)
dan hari ini salam lapan bulan adek pyka sayang.


entry sebelum nie dah kasi intro,pasalmsu datang skolah and semua pelajar science students kena pergi DSB.ohh sangat gembira tak payah belajar sampai rehat jadi homework tak payah pikir.setiap hari dengar ceramah lagi bagus,weheee.

totally lecturer tu cakap pasal kerjaya yang ada kaitan dengan sains,aku rasa ahhh best nye seperti dunia aku yang punya,seriesly tak mengantuk *tangan di dada,aku bangga weh* pastu ;ecturer tu cakap kalau nak jadi tu kena amek course ape,belajar berapa tahun dan macam macam ade lah.dan dan dengan ceramah tu aku macam semangat je,ye semangat belajar untuk satu hari.heeehe.

lecturer tu cakap jadi apa yang kita suka yang datang dari hati bukan sebab paksaan ibubapa boipren ke girlpren ke,kalau cenggitu kita nak jadi pensyarah kebudayaan lah tapi mak kita tak kasi jadi katanya banyak saham dekat akhirat nanti *k muncunggg panjanggg*

suku tahun masa form four dulu,tetiba oke tetiba kita TERminat chemistry sebab lagi senang dari biology and pyhsic kot.dan dengan bangganya kita bagitahu mak kita,mama kita nak jadi pharmacist lah nanti.dan dengan cepatnya mak kita berangan kita ade pharmacy sendiri tapi duit masuk dekat pharmacy tu mak kita yang pegang,amboiii.

then nak habis ceramah tu ade cabutan bertuah,cepat cepat kita doa ya allah,tolong tolong lah bagi aku bertuah sekali je tolonglah.pastu cepat cepat betulkan tudung konon macam dapat then bila amek hadiah tu konon macam orang pandang tepuk tangan kuat kuat,ekeleh tu harapan je. sungguh dari dulu tak pernah dapat cabutan bertuah walaupun sekecil kecil pemadam yang 20 sen tu.ahhh nak merajuk lah macam nie.

cerita terbaru.

assalamualaikum w.b.t.
senyum itu sedekah dan senyum itu pengubat rindu,
biarlah orang nak cakap apa,dieorang cemburu tu nak kena babab nie.hahaha.


cerita terbaru?ya,ya,ya banyak sangat cerita baru buad jurnal letak perpustakkan nagara buad rujukan para mahsisiwa mahasisiwi biar four flat setiap exam baru cool habis.k diam.aku benci sekarang aku benci semuanya,tralalala ~~

peduli orang cakap lantak pirahhh dorang semua biar haktuihhh mereka,yang penting aku spm aku spm weh *tangan di bahu,weh bangga weh* sijil pelajaran malaysia tu lah exam paling paling susah dan sijil pelajaran malaysia tu penentu hidup.ahh semuanya spm,apa itu apm weh.

homework?ahhh aku bo bo boring homework banyak gila cuti empat hari homework bertimbun macam satu minggu.seriusliy janjang,eh janjang tu ape weh,haaa kau nie prono gila,haktuiih kau janjang tu progression add math you know,gila macam serabai otak belajar.pendidikan islam dah belajar pasal kahwin,aloh tak ade eksaited sangat bukan ada gambar aku kahwin pun dalam buku tu.weh,bila aku nak kahwin ye.

cerita terbaru lagi?
ahhh,biar semua tu berlalu,
siapa kau nak reverse balik
aku bukan enzyme yang boleh reversible.

dan paling terbaru kiranya hot sentapp lah nie.tadi baru tadi makan mee bandung asam pedas sangat pedas.tadi pagi pergi sekolah ade bengkel ajk tertinggi, tetiba macam comel je pakai baju lengkap pengkap *ohhhemmmjiiee gila muntah hijau* then dengar macam mana nak uruskan fail bendahari tu dan semuanya lah.ahhh bosan gila macam apetah.kbye wasalam.

hari khamis tu lecturer dari msu datang then cakap pasal kerjaya,ohhh me rasa bestt gila you,next post me cerita ye you.