sebelum esok berlalu.

assalamualaikum w.b.t

tok utama memakan manggis,
makan manggis di one utuma,
jangan sedih jangan menangis
esok kita dah balik asrama.

orang ramai tahu yang sekarang musim status happy new year,selamat tahun baru,sampai taik mata penuh masih boleh baca lali mata nie tengok nye oiii.tak kurang hebat jugak status cenggini,packing,aloh esok dah balik asrama aloh blablabla.manusia memang cenngini buad benda ikut trend ikut musim,konon tak nak kolot sangat.

hari ini last day kita dekat rumah,aloh sukanya aloh sedihnya oke tak ber-perasaan.semua barang dah packing main ikut hati aje sumbat sumbat celah celah bag.rasa nya barang tahun ini lagi banyak dari tahun lepas mana tak nya buku rujukan bukan main lagi banyak semua dekat rak kakak aku aku amek konon macam budak rajin sangat letuw kan.

kan best kalau hari ini awak jadi datang rumah kita,itu lah mama saya tak kasik awak datang konon jauh bahaya awak naik motor lalu highway besar kecik,aicehhh mama kita risau takut awak pape ke,nanti awak dah habis spm dah kerja dah cukup duit cepat cepat masuk meminang oke,huehehe.awak duduk rumah tu elok elok jangan nakal sangat rajin belajar,nanti setiap malam kita call dekat public hostel tu.itu lah awak nakal sangat sampai kena kick out.

nanti rindu awak dengan kekawan buad nasi goreng untuk kami tengah malam.
nanti rindu awak pandang saya,saya curi pandang awak,masa supper.
nanti rindu awak main takraw pepetang,tak dapat nak intai dah.
nanti rindu awak ambil air untuk saya masa saya selsema batuk.
nanti rindu awak bawak botol pink polka saya sampai sekolah.
nanti rindu awak panggil saya dekat tepi pintu dapur tu.


seluruh nya saya akan rindu serindu rindu nya semua itu nanti.bila lagi siapa lagi akan buad semua tu untuk saya kalau bukan awak. kcukup mata berair hingus terkeluar =(

rasanya cukup sampai sini.dolak dalih macam mana pun esok tetap kena balik lusa kena sekolah berjuang ber-mati mati-an untuk spm ber-habis habis-an untuk straight A.doa kan kejayaan saya dan dia dan kawan kawan dan candidates spm 2012.

p/s: shoutbox dulu dah delete entah kenapa yang dulu punya tak free dah main pakai bayar pulak,tak ikhlas bebeno.then sekarang dah tukar baru harap lepas nie tak payah nak mintak banyar.

No comments:

Post a Comment