jelly yaww.

assalamualaikum w.b.t
hello fellows,oke jelly tengok blog orang omey omey.

dan kesempatan itu telah amek a few hours acehhh few hours oke bukan few minuttes bukan few seconds ye,no no no.tak main ah minutes ke seconds ingat zamam jepun serang malaysia ke sekarang zaman main tembak tembak depan rumah sahaja.malaysia aman yaww.lagi bagus kalau parti politik politik tu tak ade tak pun parti politik tu bekerjasama tak payah nak macam sekarang.ktetiba.

ini yang lama :


dan ini yang baru.

sentap tak sentap tak? tak,kfine bye.

naik berang asal tak boleh upload background dari google,kena jugak guna yang blog punya background.buruk kau tahu tak lawa kau faham warna pink semua tak omey ini yang baik.terbaik tak layak masuk carta.

*ape lah,cerita lah pasal sekolah ke asrama ke*
aku bo bo bo boosaannnn,

setiap pagi bangun makan pergi sekolah balik makan basuh baju prep *act,tidur* mandi makan pastu prep setiap hari homework banyak makan pastu tidur.bosan tak bosan boring tak boring *solat masuk dalam jadual oke*

cuti raya cina seminggu alhamdulillah homework tak banyak.literature,buad karangan,salin contoh karangan.haihh kenapa karangan? step by wicked step dah habis memang macam sedih ade kelakar ade.sedih dengar cerita richard tu,coldstone jahat,bunuh ramai ramai jom. *mata berair air*

dari semalam buku tak sentuh semua nya sebab blog nie,benda sama saje pun setakat ubah itu ini tak ade orang perasan pun,kesah mende dorang,act,aku malas nak balas dendam tidur puas puas online puas puas tengok tebe puas puas.oke spm ,bye.=(

No comments:

Post a Comment