idea luar kawalan.

assalamualaikum w.b.t
nobody perfect yawww!
please,don't don't judge me.

hahahaaa,blog kaler lain,pink tetap di jantung.tangan di dada,mulut muncunngg*


hello fellows,kiranya macam lama jugak tak update blog,last entry pun sabtu lepas.ahhh seriusliy ter-sangat malas nak update tak tahu cerita apa nak kongsi tak kan tiap hari nak cakap, wehh aku bosan gila cuti cina doe,dah lah angpau tak dapat buah limau pun takdaaaa. wakluuu.

eiii tak suka nye,
suka sangat mention nama aku,
tak payah rajin jawab dengan tulisan biru,
tak dapat markah lebih mana pun.

sepanjang cuti habiskan masa dengan buku.well buku kan kawan baik kita sekarang *tangan dihidung kenyit kenyit mata* add math form four dah habis tinggal yang susah aje,sejarah baru lima bab,biology baru empat chapter,homework haram nak sentuh,mana taknya kita study waktu malam saje pagi tidur tengahari online petang tidur *tangan di dada, mulut cakap aku spm,nyanyi all is well*

nampak tak nampak tak air liur basi dkat buku tu.hahaa.

ade satu cerita,memang keshit-an habis lah nak cerita.masa hari ahad balik hostel tu entah kenapa rak buku macam lain macam keselalunya ade bear,minyak wangi,lip balm dan masa tu ade angry bird tu,amboii rak buku ke apa nie.dan ahad tu bear dan perfume kita hilang dah sudah hantu raya mana amek.duit tiga ringgit dalam bag tak nak pulak amek.perfume 5.90 sen tu jugak kau amek.

dan kita rasa pencuri nie macam dengki gila dengan kita,barang yang adek angkat kita bagi semua hilang tahun lepas jam faridah bagi and tahun nie bear pyka pulak.dengki tak dengki jeles tak jeles tu.tak ape tak ape kita pasrah kita tak redha sebab redha tu kan ikhlas.

wahai pencuri yang mulia,
awak kurang kasih sayang ye,
kesian awak tak pernah dapat hadiah,
nak jadi adek angkat kita tak?
meh sini kita peluk kuat kuat.
*mata ke langit,muntah hijau*

1 comment:

Boni JLL3 said...

musti pencuri tu adalah orang yg dikenali..

Post a Comment