oke meroyan.

assalamualaikum w.b.t
aloh,hari ini dah balik hostel *muncungg panjanggg*
tajuk entry gila annoying.

saya suka gila ayat nie.
durratul ashikin minta izin ye letak status awak di blog saya.

saya benci gila balik hostel saya bosan gila duduk rumah,dah sudah orang comel meroyan mati anak suami.betul tahun ini saya benci gila balik hostel kalau tahun dulu tahap kebencian tak ade sampai meroyan macam ini selalu meroyan rindu muhd syukri..*kgedik,gedabusshhh.*

saya tak boleh terima hakikat yang saya kena pegang amanah besar gila babeng,sungguh saya takut nak pegang amanah yang besar gila babeng.lain lah kalau bagi amanah jaga kereta ferrari ke,jaga lee min ho ke tak pun jaga muhd syukri sepanjang hidup *tangan di dada,cakap amiinnn*.
tak ape tak ape kita redha,macam nie lah nak jadi bini aaron aziz,hehehe.

homework saya karangan saya,ya allah adek saya cakap karangan macam darjah enam adek saya yang darjah enam pun boleh buad karangan macam tu.betapa keaslian nya bahasa malaysia aku macam mana nak spm bagi A+.malu nya last last adek saya tolong buad karangan untuk saya,ya allah ayat die di luar minda aku.kbye aku malu.

pakwe kita cakap blog kita comel tapi ada yang dulu dulu lagi comel pastu pakwe kita cakap kita pun lagi lawa pakai tudung bawal,aloh awak nie suka buad saya malu malu kucing.pastu pakwe kita cakap lagi masuk lah pertandinagn blog mana tahu boleh menang kita pun cakap alah malas lah dulu selalu jugak masuk tak pernah menang.*cakap suami jangan lawan* gedik siot minah nie.kesah mende aku.hahahaha.

tolong doakan saya rajin belajar rajin bangun awal rajin pergi kelas tambahan.followers saya lagi 30 orang nak genap.dan tolong doakan saya bahagia dengan muhd syukri.kbye.

idea luar kawalan.

assalamualaikum w.b.t
nobody perfect yawww!
please,don't don't judge me.

hahahaaa,blog kaler lain,pink tetap di jantung.tangan di dada,mulut muncunngg*


hello fellows,kiranya macam lama jugak tak update blog,last entry pun sabtu lepas.ahhh seriusliy ter-sangat malas nak update tak tahu cerita apa nak kongsi tak kan tiap hari nak cakap, wehh aku bosan gila cuti cina doe,dah lah angpau tak dapat buah limau pun takdaaaa. wakluuu.

eiii tak suka nye,
suka sangat mention nama aku,
tak payah rajin jawab dengan tulisan biru,
tak dapat markah lebih mana pun.

sepanjang cuti habiskan masa dengan buku.well buku kan kawan baik kita sekarang *tangan dihidung kenyit kenyit mata* add math form four dah habis tinggal yang susah aje,sejarah baru lima bab,biology baru empat chapter,homework haram nak sentuh,mana taknya kita study waktu malam saje pagi tidur tengahari online petang tidur *tangan di dada, mulut cakap aku spm,nyanyi all is well*

nampak tak nampak tak air liur basi dkat buku tu.hahaa.

ade satu cerita,memang keshit-an habis lah nak cerita.masa hari ahad balik hostel tu entah kenapa rak buku macam lain macam keselalunya ade bear,minyak wangi,lip balm dan masa tu ade angry bird tu,amboii rak buku ke apa nie.dan ahad tu bear dan perfume kita hilang dah sudah hantu raya mana amek.duit tiga ringgit dalam bag tak nak pulak amek.perfume 5.90 sen tu jugak kau amek.

dan kita rasa pencuri nie macam dengki gila dengan kita,barang yang adek angkat kita bagi semua hilang tahun lepas jam faridah bagi and tahun nie bear pyka pulak.dengki tak dengki jeles tak jeles tu.tak ape tak ape kita pasrah kita tak redha sebab redha tu kan ikhlas.

wahai pencuri yang mulia,
awak kurang kasih sayang ye,
kesian awak tak pernah dapat hadiah,
nak jadi adek angkat kita tak?
meh sini kita peluk kuat kuat.
*mata ke langit,muntah hijau*

jelly yaww.

assalamualaikum w.b.t
hello fellows,oke jelly tengok blog orang omey omey.

dan kesempatan itu telah amek a few hours acehhh few hours oke bukan few minuttes bukan few seconds ye,no no no.tak main ah minutes ke seconds ingat zamam jepun serang malaysia ke sekarang zaman main tembak tembak depan rumah sahaja.malaysia aman yaww.lagi bagus kalau parti politik politik tu tak ade tak pun parti politik tu bekerjasama tak payah nak macam sekarang.ktetiba.

ini yang lama :


dan ini yang baru.

sentap tak sentap tak? tak,kfine bye.

naik berang asal tak boleh upload background dari google,kena jugak guna yang blog punya background.buruk kau tahu tak lawa kau faham warna pink semua tak omey ini yang baik.terbaik tak layak masuk carta.

*ape lah,cerita lah pasal sekolah ke asrama ke*
aku bo bo bo boosaannnn,

setiap pagi bangun makan pergi sekolah balik makan basuh baju prep *act,tidur* mandi makan pastu prep setiap hari homework banyak makan pastu tidur.bosan tak bosan boring tak boring *solat masuk dalam jadual oke*

cuti raya cina seminggu alhamdulillah homework tak banyak.literature,buad karangan,salin contoh karangan.haihh kenapa karangan? step by wicked step dah habis memang macam sedih ade kelakar ade.sedih dengar cerita richard tu,coldstone jahat,bunuh ramai ramai jom. *mata berair air*

dari semalam buku tak sentuh semua nya sebab blog nie,benda sama saje pun setakat ubah itu ini tak ade orang perasan pun,kesah mende dorang,act,aku malas nak balas dendam tidur puas puas online puas puas tengok tebe puas puas.oke spm ,bye.=(

past weeks memories.

assalamualaikum w.b.t.
heee,rindunyee blog rindunyeee.
entry panjang,tolong faham keksaited-tan tak jumpa laptop dua minggu.

rindu saya tak?ingat lagi tak muka saya?

cerita asrama:

pagi pagi pukul sembilan dah sampai asrama,ya allah rindunya naik dorm terus nampak intan dengan syakhira nampaknya lima tahun berturut kita dorm fatimah,katil atas side sama mungkin itu jodoh kita *senyuum*.then lepas zohor kita syakhira,intan jaga pendaftaran tak ade lah penat sangat eh memang tak penat langsung lah.

pastu hari tu die datang,eh kita dapat hadiah lah bear angry birds merah lagi omeyyy tau macam kita tapi kita tak angry angry kita cool cool aje.pastu dapat tabung angry birds lagi konon macam tabung masa depan kumpul duit sama sama banyak banyak letak dekat tabung tu nanti dah besar,duit tu boleh bawak kahwin pastu tabung tu boleh jadi turun temurun dekat anak cucu cicit nanti.boleh buad bed timestory dekat dieorang.*sengiiihhh*

dan entah kenapa aku kenapa aku harus kah aku mesti kah aku patut kah aku layak kah aku kenapa harus aku kenapa tak syakhira ke intan ke irdina ke kenapa aku.*berapa banyak kali aku daa* sunguh macam nak menangis bila cikgu kata aku,bila masuk tandas,memang dah menangis pun bila sampai sekolah terus jumpa mama kata nak keluar hostel boleh,then mama macam marah.sungguh aku takut sangat takut aku takut itu aku takut ini,nak buad salah sikit aku rasa macam serba salah gila walaupun lambat turun prep seminit,tak tegur lagi rasa macam serba salah gila gila bila nak tegur kawan.acano lah nie.

kita adelah tanya sorang dua budak form one cenggini:

senior:akak garang tak?
junior:*senyum* garang sikit lah.
senior:*gelak* kenapa?
junior:kalau akak cakap,akak macam marah.
senior:k diam*eh betul ke?*

dari minngu lepas asyik hari orientasi aje,cikgu cakap dekat depan buad kerja sekolah dekat belakang kalau lapar makan biskut kalau haus minum air.then sabtu lepas ade senam robik pastu sukaneka pastu main macam maharaja jepun konon nya.dan entah kenapa wan susah nak senyum dan entah kenpa kami gelak terbahak gila bila die orang buad wan senyum tapi entah kenapa die boleh tak senyum.kebal betul seyuman wan nie.

gambar?hampa =(

cerita sekolah:

first day school pepagi buta dah pergi sekolah cop tempat dan kita tak ade ah duduk depan sangat tak ade ah belakang sangat bawah kipas oke pepagi memang kedinginan kiranya macam boleh dekat london ah.memula elok aje die duduk sebelah kita pastu entah kenapa sekolah tu buad semua lelaki kena duduk depan nasib baik depan satu baris aje.so guru kelas kami datin oke kau ado?konon macam berangan tahun nie jamuan kelas dekat pavi ke hotel five stars ke kan kan.

first subject belajar hari tu add math,progression tak ade lah susah mana tak ade lah senang sangat dah namanya add math memang cenggitu lah rupanya.dan dan kita macam tak suka chemistry form five,ya allah tak best nye acano nak jadi pahrmacist nie acano nie.oke tukar cita cita.dan dan paling tak sabar nak belajar agama pasal kahwin tu pasal talak ini nanti kan ustazah nak buad lakonan konon macam ade pengantin ade wali ade mak andam ade wedding planner. *eh nak jadi pengantin lah*

before balik asrama kan kita kan ada beli botol baru tapi botol tu bengong sangat rendam air panas dah lebur rupanya botol tu plastik bazir duit saje beli botol tu dah lah sepuluh ringgit mahal tu woii.pastu kan pakwe kita nie kan baik sangat alolo gedik nya,hwehehehe.pastu kan pakwe kita kan beli kan kita kan botol baru,alolo terharu lah nangis ah cenggini.pastu dengan macam bangga nya kita bawak botol tu pergi sekolah,hueheheheee. *gedik lahaiii*

hye,inilah hadiah pakwe titew bagi omeyy nye baik nye pakwe titew.

rabu hari tu ade pendaftaran kokorikulum then budak asrama semua wajib masuk kelab briged pencinta sungai aloh yang syabas tu,kalau orang macam tak paham lagi cakap cenggini aloh yang yang syabas tu yang loji tu.oke paham!then permainan kita amek petanque,ape benda petanque tu pun aku tak tahu.pastu unit uniform pengakap lagi pastu dapat jadi bendahari,ya allah malas nya lah nak kutip,kang aku jadi along gangster kang. *takut tak takut tak*

sungguh tahun 2012 nie macam tahun mencabar kiranya advanced lah konon macam sedih aje penuh perasaan serba serbi salah nya takut spm nya perit duka nya.ahhh! siapa sukarela nak dengar cerita kita, sedih nie =(

sebelum esok berlalu.

assalamualaikum w.b.t

tok utama memakan manggis,
makan manggis di one utuma,
jangan sedih jangan menangis
esok kita dah balik asrama.

orang ramai tahu yang sekarang musim status happy new year,selamat tahun baru,sampai taik mata penuh masih boleh baca lali mata nie tengok nye oiii.tak kurang hebat jugak status cenggini,packing,aloh esok dah balik asrama aloh blablabla.manusia memang cenngini buad benda ikut trend ikut musim,konon tak nak kolot sangat.

hari ini last day kita dekat rumah,aloh sukanya aloh sedihnya oke tak ber-perasaan.semua barang dah packing main ikut hati aje sumbat sumbat celah celah bag.rasa nya barang tahun ini lagi banyak dari tahun lepas mana tak nya buku rujukan bukan main lagi banyak semua dekat rak kakak aku aku amek konon macam budak rajin sangat letuw kan.

kan best kalau hari ini awak jadi datang rumah kita,itu lah mama saya tak kasik awak datang konon jauh bahaya awak naik motor lalu highway besar kecik,aicehhh mama kita risau takut awak pape ke,nanti awak dah habis spm dah kerja dah cukup duit cepat cepat masuk meminang oke,huehehe.awak duduk rumah tu elok elok jangan nakal sangat rajin belajar,nanti setiap malam kita call dekat public hostel tu.itu lah awak nakal sangat sampai kena kick out.

nanti rindu awak dengan kekawan buad nasi goreng untuk kami tengah malam.
nanti rindu awak pandang saya,saya curi pandang awak,masa supper.
nanti rindu awak main takraw pepetang,tak dapat nak intai dah.
nanti rindu awak ambil air untuk saya masa saya selsema batuk.
nanti rindu awak bawak botol pink polka saya sampai sekolah.
nanti rindu awak panggil saya dekat tepi pintu dapur tu.


seluruh nya saya akan rindu serindu rindu nya semua itu nanti.bila lagi siapa lagi akan buad semua tu untuk saya kalau bukan awak. kcukup mata berair hingus terkeluar =(

rasanya cukup sampai sini.dolak dalih macam mana pun esok tetap kena balik lusa kena sekolah berjuang ber-mati mati-an untuk spm ber-habis habis-an untuk straight A.doa kan kejayaan saya dan dia dan kawan kawan dan candidates spm 2012.

p/s: shoutbox dulu dah delete entah kenapa yang dulu punya tak free dah main pakai bayar pulak,tak ikhlas bebeno.then sekarang dah tukar baru harap lepas nie tak payah nak mintak banyar.