omeyyy nye zaman tadika dulu.

assalamualaikum w.b.t
adek pyka happy six month together gether with you.
sini sayang sikit epuk amai amai muah muah sikit.
*psssttt sila jeles akan kami,heeeee*

ini gambar mase berapa bulan lepas tu die mcam decolour sikit,bhahaha.

hello fellow reader(s),hari ini kita nak cerita pasal mase kita dekat tadika dulu kiranya masa lima enam tahun,aloh aloh omeynye kita mase tu kawan kawan kita pon omey omey jugak macam kita *oke shaddaappp*

kita start tadika mase empat ke lima tahun aloh lupalah lupalah!kita dulu tadika dkat pasti ilmi bbs,ape unik sngat bbs tu?bandar baru selayang.bandar oke entah knape skrng dkat hulu.tadika kita tu dekat rumah perumahan sebelah masjid nak pergi tadika kita naik kereta proton.ohh rindu kereta tu kalau ade lagi mesti boleh masuk muzium.nombor plate pon mmng agak macam unik gila.

dekat tadika tu semua wajib pakai tudung kita pakai tudung yang ade getah tu alolo makin tambah omeyy kita pastu baju die kaler hijau pastu pkai kasut sekolah mase tu kita ingat lagi kita pakai bag roda power puff girls agak gedabak jugaklah bag tu padehal buku keciput ajew.dkat van mesti bag aku konker van tu *nmpak beno tipu haihh*tolong lah faham maksud aku,kiranya bag tu besar lah.ayat nak hiperbola skit pon tak faham.

pastu kalau exam mesti selalu kiranya macam orang dah boleh agak lah mesti aku nombor dua.haihhh cakap macam nombor satu saya tak pernah nombor satu kesalulanya top three tapi kebiasaan nya memang nombor dua,ohh saya lupa nama orang nombor satu tu tak silap nadirah kot ouhh oke die mmng pandai kiranya sape dpat kalahkan die sungguh ohhsome,kiranya orang ramai akan tanye cenggini eh macam mane kau boleh dpat nombor satu?kau tiru mase exam ye?ke kau bagi die donut bebanyak?ohh tadika dulu saya suka makan donut gula.tapi soalan cenggitu tak pernah tanye dek orang haihh sbb mmng dia nombor satu.

kalau mase birthday mesti malam tu eksaited beli kek,kek pon mesti nak ade bunga krim bebanyak warna warni pastu bungkus jejajan tu pastu esok ustazah kawan semuanya nyanyi lagu happy birthday patu tiup lilin pastu dapat sorang sepacket jajan tu,alolo bestnye.pastu kalau ade persembahan ke pertandingan ke mesti pasti kita bawak lagu rabbani yang cenggini tinggi ke intifada' saya suka lagu tu sbb ade sebut name saya an-nur masa tu rase macam ohh femes nya aku *oke perasan* rindunya nak nasyid mcm gitu msae tu semua suara tak akil baligh lagi so tak ade lah suara garau semua nya omey omey belak termasuklah saya.heeee

ce cari mana saya?bila tngok balik saya pon tercari mana saya nasib baik kawan saya tag kan gmbar tu,heeee.mase nie lima ke enam tahun.ohh saya yang sebelah ustazah tu dduk belah kiri tu omeyyy kan.yang hitan tu bukan rambut oke tu anak tudung see usia cenggini dah pandai bawak trend tau.ohh saya hanya ingat tiga orang aje dalam gmbar nie lelaki satu muka mcam orang asing bagi aku *tak kenal faham!*

saya rase macam panjang ajew padehal tangan masih sakit lagi.kan best kalau exam bm ke bi ke buad essay guna komputer aku rase cenggini lebih bnyak idea dapat tangan pon tak sakit tak payah bazir dakwat pensel kan,siapa sokong anda omeyyy sngat hari ini.

No comments:

Post a Comment