lima gadis omeyyy ketemu.

assalamualaikum w.b.t
gayanya entry penuh gambar =)

dari kiri:amily,syakhira,me amani,piena.

hari nie sungguh macam seronok gila walaupon macam tak ramai ade tapi lima awek yang omey omey sugguh macam gembira gila.kami tak ade lah pergi sampai pelusuk dunia semata mata nak jumpa cukuplah sekadar jj balakong tu.

around pukul 10.30 sampai then tngok amily dengan amani dah ade lepak mcd jap pastu beli tiket wayang,kita tengok ombak rindu tau gila lah baru pukul 11.00 wayang pukul dua ptng macam full gila so kami terpaksa amek yang seat dedepan tu.*haisshh semua nak tngok aaron aku letuw*

then ketemu sama piena dengan syakhira wewitt piena pkai baju kurung oke.then makan dekat food court pergi tandas amek gambar.sungguh saya tak nak masuk kedai buku popular tu lagi semua sbb amily aku yang malu haisshh mane nak letak muka omeyy kita nie *buweekkk*

ini budak sedar nak spm next year.

gua relax aje beli novel.

pastu tengok wayang,aloh ombak rindu macam sedih ade kelakar pon ade sweet ade.aloh dah lah seat depan belakang semua yang pasangan pasangan duduk wewiitt sweet nye aku tengok macam gini aloh dah dah letuw haishh bikin aku nak tendang kerusi dorang ke duduk antara dorang biar tak payah nak sweet sngat lah *oke aku jeles,huehehe*

sungguh puas hati tngok cerita tu tak dpat jumpe aaron aziz *nangis ah cenggini* dduk seat depan kena dongak seolah olah aaron tu depan aku *konon 3D sngat letuw kan* piena kacau mood sedih aku dgn amani.aaron aziz ohhsome gila muah sikit.

inilah k.k.o. kita.omeyyy tak kita?muehehehe



mase nie sungguh sngat kelakar,punggung terhimpit himpit muka tak malu gila.

act,kami tngah tngok amani cenggini:

sungguh nanti saya akan rindu kalian dua,sila jangn lupa saya dan yang lain,nanti ade jodoh kita ketemu lagi pasti kita semua lebih omeyyy,muhehehe.yang pasti tahun depan kita spm bezanya kita tak satu dewan mcam pmr dedulu kalian dewan sekolah kalian kami masih di dewan abdul jalil.

♥amily♥

♥amani♥
redha itu ikhlas
pasrah itu menyerah.

2 comments:

ayshah said...

haha okay rindu korng :D klau ingt ecah lgi lah
btw ceehhh kakannur haha okay seriusly korng nmpak sngt dewasa :D

annur syuhada said...

haisshhh,ecah nie gila tak rindu kamu,sumpah rindu nak gila gila nak main entball dgn kamu.
hahaha,maklum ah dah tua dewasa ah.

Post a Comment