december holiday:langkawi.

assalamualaikum w.b.t
psstt,entry kemungkinan panjng dan banyak gambar.

hello rindu titew tak,aloh rindu lah rindu lah,kshaddapp dieorng tak rindu pon tak payah nak mengade mengedik sangat lah kan,kdiaammm.tadi pukul 11 malam cenggitu baru sampai rumah uollsss kita pergi langkawi oke,tak ade ah best mane sbab ikut ayah saya kerja dekat sane jadi nak pergi sana sini memang macam tak sempat dah ah pinjam kereta orang duduk tersepit kereta pulak kecik bebeno mahal aje lebih.

12.disember.2011,isnin

sampai kuala perlis lebih kurang pukul 3.30 cenggitu pastu naik feri pukul 4.30,uollsss tahu ayah saya bawak kereta macam naik roller coaster oke.pastu sampai resort kiranya petang,pastu malam tak buad ape,resort tu sangat lah kesian channel tebe ade satu dua tiga aje tengah malam makan maggi.ksedaappp gila!

13.disember.2011,selasa







pagi sampai tengahari tak buad ape duduk tidur tidur baring aje dekat resort tu,ayah saya sibuk mesyuarat pastu kami seberadik pergi jalan jalan makaiihhh aku rase macam dekat negeri orang puteh ah penuh mat minah salleh aje.pastu petang pergi pantai tak mandi pon main air aje tangkap gambar sebab ayah saya cakap tunggu mak dengan kakak saya datang esoknya sebab kakak saya ade paper spm lagi hari selasa tu.hen malam baca novel call die pastu tidur.




14.disember.2011,rabu.



berani tak kita,ular uh.kpadehal mase orng tu leatk menejrit bukan main.



seawal pagi aku dah bangun konon semangat nak jalan.destinasi pertama konon nak naik cable car tapi makaiihh ramai gila pastu jenjalan aje dekat situ,nak tahu tak kita tangkap gambar dengan ular,berani tak berani tak kita *hidung tinggi dabik dada* pastu pergi galeri perdana mahathir oke situ saya rase macam tak ade pape,oke saya mmng cenggini bab politik tak amek kesah pon tapi best jugak ah tengok situ *ape ayat macam entah pape*




alolo,ayu tak kita,muehehehe,dkat makam mahsuri.



kpart nie paling best gila,kita beli coklat banyak gila!peti ais rumah kita skrang penuh dengan coklat datang ah rumah kita makan coklat dengan kita,huehehe.pastu pergi makam mahsuri ohh sedih gila cerita mahsuri jahat punya penghulu tu main fitnah aje aku tendang urat saraf kau padan muka.dan dan palingg best kita dapat tengok mrsm langkawi,ksedih jugak tengoknye ye ah dulu waktu pmr berangan nak masuk situ tapi result pmr tak cukup syarat tak dapat ah,tu ah padan muka memain lagi dulu,kfinee.

pastu petang pulak kita pergi pantai konon semangat nak main banana boat,ya allah nak dekat sejam kot tunggu turn kitaorang tapi tak dedapat then dah pukul tujuh mak kita cakap tak payah ah nak maghrib tak elok pastu kitaorang tak naik ah sedih kan kan,ape ah.tahu ah minah salleh pakai seseksi mula letuww *ape motif* then malam pulak jenjalan dekat pantai cenang tu beli itu beli ini,kdahhh.


15.disember.2011,khamis

kdah habisss dah holiday saya.eh,mesti korang annoy tngok gmbar aku aje bnyak,aloh kalau kauorng tengok camera pon memang berdereret gambar aku,huehehee.sekian saje sampai sini,wasalam.

kcerita sedih pulak,awak nak tahu tak,handphone saya rosak,haishhh aku memang marah nak rosak tu bagi ah warning dulu nie tetiba rosak pagi buta tu sihat walafiat aje tengok ye.oke saya rase nak nangis meraung ohh tolong ah dengar saya nak nak nangis nie* lap air mata,hingus keluar* kesian awak kan,nanti kita cecuri guna handphone adek kita tau,tak ape ah awak kan kate sekolah nak dekat dah tapi tolong ah kesian kan saya,rase macam lifeless tak ade handphone *amboii,lebih ah tu*

16 december 2011.psssttt awak,happy 29 month .i love you i miss you.♥

No comments:

Post a Comment