dan ini yang terakhir:part 2.

assalamualaikum w.b.t
dah kenapa tetiba rasa macam nak sambung entry ini
bila baca banyak kali rasa macam eh kelakarnya eh jahatnya eh rindunya =(

makan tidur makan tidur kurang dari seminggu saja lagi nak balik hostel kau tahu hostel kau tahu asrama kau tahu di mane yang dunia dari pagi sampai petang dari isnin sampai jumaat dari petang sampai malam semuanya sama.kau tahu bosan kau tahu semua itu.

oke kita nak sambung cerita nie ingat tak enty nie ingat tak cerita nie.kita nak sambung nie kita nak tulis panjang panjang nanti kau orang baca boleh buad mimpi boleh buad bed story boleh buad karangan *amboi macam cerita A+ sampai orang nak buad karangan*

kita ingat lagi masa kita form two,masa tu macam zaman kita bawak handphone pergi asrama *oke kantoi*.ade satu malam tu battery phone kita habis aloh acano nie nak text awak acano nie? pastu kita amani,piena dengan satu niat jahat pergi sekolah nak charge phone sebab malam tu memang line clear gila budak dorm khadijah dorm mashitah ade jamuan malam tu budak dorm kita aje tak ade jamuan =(

pastu kita pinjam charger mamad kot pergi sekolah aloh dekat blok F tu tapi masa tu rumah warden depan blok F tu lagi berani tak berani tak.kami bertiga duduk lah situ sambil tunggu battery penuh dah lah duduk dekat lantai nak berdiri,tingkap dekat kelas tu banyak pecah ya allah seram mak oiii.tetiba kami dengar orang berjalan oke ini sentap habis meremang habis rupanya pakcik guard tu,nasi baik pakcik tu tak tanye ceh padehal charger terkeluar dari poket seluar tu.adik adik nanti jangan ikut ye aksi 18 tahun nie,bahaya ye adik adik sekalian.


ini kisah masa form three ini kisah budak budak yang lepasan pmr yang tak ade hala tuju di mana kami kebanyakan kena buad kerja amal kena cat dinding kena cat itu lah ini lah.pastu kami macam memberontak duduk dekat asrama masa tu,tolonglah bosan tahu.dan entah kenapa tetiba masa tu macam jahatnya nakalnya degilnya jahatnya.

masa tu entah kenapa kami macam marah sangat dengan form four semua benda mereka cakap semua benda nak lawan nak marah macam tak boleh terima.pastu cakap die orang nie hipokrit lah cakap orang lebih die orang pun sama jugak , pastu sampai kami yang ade blog nie tapi tak semua lah ikut pastu semua tulis pasal die orang tulis yang buruk buruk pulak tu cakap die orang ini cakap die orang itu,eii jahat nya kita nie,eh entry tu kita dah deleta oke

pastu bila masuk form four kami dapat satu dorm,aloh malunya aku masa tu ye lah mane tak nye semua geng memberontak masa tu semua dah keluar asrama kita aje tinggal.tapi kita buad macam biasa aje kiranya biarlah benda dah lepas kan tak payah nak ingat lagi.tapi sekarang kita dah baik dah friends forever gitu.tak percaya tengok gambar omeyy kami nie.dan tahun ini tahun akhir kita dengan die orang tahun akhir die orang kejut bangun pagi.alolo sedih ah.



dan ini yang terakhir jugak entry untuk tahun 2011,lagi dua hari nak tahun baru azam baru masih dalam list lagi banyak beno nak pikir,azam ape nak buad azam mesti ah nak macam wow! gempaknya azam die terror nya azam die gila ah azam die wa tabikk ah dengan azam lu derr.heeee.

dan esempatan ini kita nak susun jari minta maaf sepanjang tahun 2011 kalau anda sekalian baca blog kita macam terase macam eiii ape budak nie merepak eii ape kejadah lah budak nie ape punya cerita ah budak nie tulis eiii entah pape entah.semua manusia buad silap kan kita tak perfect awak pun sama kita semua sama. peace yaww.

No comments:

Post a Comment