dan ini yang terakhir.

assalamualaikum w.b.t.
wewit kita kan dah dapat surat hostel
*ekeleh asrama harian aje pon*

kita kan tahun depan kan tahun akhir kan duduk asrama,alolo nie yang sedih nangis ah cenggini meraung ah cenggini *hingus hijau keluar* satu dunia tahu *eleh bajet retisss pulak* tahun depan kita form five ohhhemmmjiee senior babe nie nak ragging sehabisnya junior nie *gelak jahat* dan dannn kita spm,yeayy!!lepas spm boleh kahwin dapat anak pastu menantu pastu cucu pastu cicit pulak,kau hado?.

dekat asrama smk abdul jalil memacam kita belajar.belajar berdikari belajar basuh baju sendiri dengan tangan oke habis kuku tangan i tak omeyy macam uollsss dah.pastu dekat sini mase kita form one dulu senior ajar kemas loker macam mane eh lipat barang dalaman kiatorang pon dorang ajar.ye ah loker dekat asrama kecik aje lain ah dekat rumah kau main campak suka hati kau aje.tengok tak ke kita belajar berdikari tu.

dan sepanjang empat tahun dan tahun depannya kita tak pernah dapat kamar lain asyikk kamar fatimah well,uncle tahu kita orangnye setia sebab tu ah uncle tak kasi kita duduk kamar lain,weheeee pastu kan kan kita kan tak pernah dapat katil bawah katil bawah tak best orang asyik sukati atok moyang dorang aje baring hempuk buad air liur basi,euwww menci ah cenggitu,katil atas tetap mantoop oke.dan tahun depan kita depan katil atas jugak tengok anak panah omeyy atas tu.

ingat lagi mase form one kita homesick sebulan padehal mak kita cikgu situ jugak pon setiap hari pergi bilik guru nangis nak balik nak keluar asrama konon tak best kawan tak ramai ye ah mase tu kita rapat dengan amily aje tu pun mak kita suruh sbb mak die pun cikgu jalil jugak.pastu konon buad demam buad sakit sebab mase tu sekolah minggu orientasi sungguh kita tak suka kawan dah ah tak ade.pastu kakak senior suka cerita hantu pastu cerita yang jadi dekat dorm fatimah ah tandas ah semau tempat ade aje hantunya,macam ape tah dah ah kita duduk tepi tingkap,sentap makk dengar oiii.

pastu mase form two mula lah macam menggatal sikit tetengok budak form one yang omeyy pastu dekat sekolah cari abang yang encem pastu semua benda nak ikut trend pergi sekolah pun dah pandai lambat kelas kkq sesuka hati aje nak ponteng aisehh semua benda jahat.dan mase tu kami form two yang srikandi nie macam tiap hari nyanyi lagu mat ganja reka lagu guna melodi ala ala mat ganja tu,kiranya macam semua dengan lagu mat ganja tu.ya allah teruk betul kami mase tu dan mase form two kita rase batch paling awesome gila.

mase kita form one,kita pernah gaduh besar dengan amily sebab mase tu die panggil kita kejam ceh ayat cenggitu pun nak gaduh macam apetah macam bodoh aje,eh dengar sini ye act kita nak cover aje sebab memang macam dah sakit hati dengan amily,ye ah mase memula masuk kita berkepit dengan die aje pastu ramai ah budak baru masuk tak terkecuali amani *malu ah cerita dekat sini* pastu amily dan amani pun rapat ah aloh macam belangkas tu berdua lebih baik katekan,muehehe pastu waktu prep kakak angkat amily ajak amily prep dengan die padehal selama nie elok aje dengan kita.

then suatu malam amily panggil kita kejam,kita tahu die tak ade niat pun aloh gurau aje tu tapi mase tu memang macam sakit hati kiranya kita jeles ah nie sesiapa rapat dengan amily dan dengan perkataan kejam tu kita dengan amily bergaduh.hahaha,dan kami tak kan lupa kak zafirah yang baik kan kami,gila ah sumpah dah tak nak gaduh lagi nanti kena kurung dekat dorm macam kak zafirah buad dekat kami. *aloh malu ah cerita macam entah pape aje,biase ah tak matang lagi,heee* dan sekarang kita amily,amani dah bestfriendsss dah.

dan lagi lagi blalala kita aku penat nak taip panjang sejujurnya tak cukup dua hari sepuluh malam nak cerita nak kongsi semuanya nanti awak semua bosan nak baca,tak suka ah cenggitu tak best ah tak syiokkk ah.kalau awak semua nak tahu banyak lagi aksi jahat ganas kita dulu carilah kita dekat fb ke,kalau rindu dengar suara omeyy kita call ah kita eh syukri shukor awak letuw kan kan,aloh cakap aje lah tu awak,memalu pulak,heee!

mase form three,form four nie aloh buad jahat tak seadvanture macam masa form two dulu setakat turun prep lambat bangun lambat dan semuanya yang lambat aloh kiranya macam normal letuw kan.dan lagu mat ganja yang macam entah pape tu dah luput dek ingatan,aisehhh dosa betul dengar lagu tu.dan tahun depan semuanya akhir dengar sirent pepagi pakai baju prep macam baju kilang tu dan semuanya terakhir kau tahu akhir,last kau tahu kau faham!ahh nangis ah cenggini mencii ah cenggini,kbye aku lapar.

2 comments:

Melissa Aina said...

gud luck on ur new environment!

cahaya said...

aku da akhir da tahun 2011...
gud luck kat oztel ye kawan~~

Post a Comment