assalamualaikum w.b.t.


hello readers hello fellowss semua,ohh sungguh rindu blog saya,empat hari tak update macam alolo apehal hidup tak menentu nie eh apehal resah gelisah nie dan dah kenapa dengan aku nie.konon nya macam konklusi nya kiranya boleh hypothesis sekali lah,aku kena update blog kot.tapi nak cerita ape?tak kan nak cerita setiap hari kita bangun pagi pastu makan pastu blablabla.tak best ah tak besst tahu.

ohemmjiee lagi satu dua tiga hari lagi nak tahun baru dan satu dua tiga empat lima hari lagi nak balik hostel.eh tahun depan kita spm lah ya allah cepat nya masa berlalu cuti macam tak buad pape chapter form four tak memorise balik tahun depan chapter baru mesti susah kan mesti berbelit belit kan add math tu mesti banyak organ lagi kan bio tu mesti banyak experiment lagi kan chemisry tu mesti ahhh susah nya,acano nie?kmenyesal =(

semalam kita online facebook ya allah boring yang amat facebook nie dan dah kenapa ramai tanye saya ade twitter tak?kita tahu sekarang semua sibuk pergi twitter kita aje kolot macam tak ade twitter.ekeleh macam lifeless aje tak ade twitter tu.oke cukup.act nak cerita pasal nie.semalam kita online fb tetiba alifah post ini,aku macam terkejut terkedu semua ade.eiii menci ah nak dduk hostel kalau cenggini sorang sorang pergi tak syiokk ah awak pun same,dah pergi pergi ah korang,oke maaf ter-emo lebih.

itew cayunk awx cngt itew indu awk cngt. itew nx awx ajerkk itew x nk owng len.klu pompan gdikx tu kaco awx agi bgi thu at itew.itew nx ckp mcm ni,eh ko knpe cbuk cngt nx balax akuwh dieh akuwh unye ko x bleh amex.dieh cyg at akuwh ajew ko phm x.then blablablabla.

ya allah sungguh aku macam masuk tadika balik kena belajar membaca mengeja mengenal abc sungguh aku macam ya allah kenapa lah die orang tulis cenggini tak dijadikan huruf x aku dijadikan akuwh kengkadang ax kengkadang ak,aku baca ayat cenggini macam ape benda budaknie nak tulis aku macam terpaksa besar kan bulat kan mata baca banyak kali oke baru faham.sungguh aku kata ubah lah nanti masa exam mesti kau orang macam terbawa bawa percayalah.aku pernah kena tegur masa memula form three pastu cikgu bm suruh buad karangan main tulis aje pastu cikgu tanda kau tahu banyak gila kena bulatkan perkataan semua nya sebab bahasa macam gitu lah bahasa sms.

oke saya dah buntu nak taip ape.oke bye sekian,terima kasih.

No comments:

Post a Comment