9 december.2011.

assalamualaikum w.b.t
tahap kejelesan memang dah gila habis
tak ape,esok insyaallah aku dah dapat =]

satu dunia tahu yanag hari ini 9hb december 2011 ohh tak payah lah rasenye nak cerita ape sejarah dedulu berkaitan dgn tarikh ini.and and andsss happy birthday faridah may allah bless you and have a blassttt,insyaallah 9A pmr nie akk sayang rindu adek muah sikit eh sikit lagi eh lagi lagii lahhh! ♥♥♥ *mama saya ckap mama saya suka tngok muka die katenye comell eh macam kita kan lah mama omeyyy aje*

omeeyy tak gambar kami,mase nie saya form two.act,saya mencari gambar kami dua,ye gambar saya dan farida aje,tapi pendrive saya semua gambar hilang then saya jumpa gambar nie dekat fb meelo,tolong jangan salah faham ini kisah lama,gambar pon gambar lame kan,peace :/

tetiba hari tu kita kan stalk fb paeh kassim alolo farah punya suami tercinta tu,status die ckap pasal folio biology,saye terus cenggini alamak!folio bio aduisss satu haprak tak buad acano nie dah lah tajuk saya susah tak macam die senang ajew,awakkk!nak tukar dengan kita tak,aloh bole bole lahhh,klau tak,errr tak nak sayang awak dah *alahaii,gediknya aku nie*

amanii,ingat tak utaz saiful alohh ustaz encemm tu yang slalu tegur kau pakai speck dkat luar tu,ustaz tu kan dah kahwin dgn artis lagi tau,aloh yang khusna gadis melayu tu yang omey omeyy jugak tu cari dkat google lah amoii ustaz kahwin takk ajak,huehehehe.

malam bila entah ade seorang lelai nie add saya tngok ramai mutual friends budak sksrd dulu approve lah.pastu die wall saya tetiba die im saya die ckap cenggini ini annur ye,alohh sudah mane tahu nama pastu katenye die budak sekolah agama bawah flat tu aku punya tngk gmbar die 20 min gitu haihh sape lah mamat punya tengok lelama aloh taufiq ke,lain beno muka ye haihhh sngat terharu die ingt saya oke *nak nangis ah cenggini* saya tak boleh lupa gigi arnab die aset utama yang perlu dibanggakan,heee

http://2.bp.blogspot.com/-KMyLIO_STFQ/TZ7zYRHQ0_I/AAAAAAAABHE/F4-99s_vqnQ/s1600/tumblr_lhk1m5doUB1qdwetoo1_500.jpg

No comments:

Post a Comment