additional story

assalamualaikum w.b.t
tengok tengok i dah rajin buad title post tau
tak ade dah nenombor nie *angkat muka,hidung tinggi*
title pon macam orang tak ade wawasan.

http://cdnimg.visualizeus.com/thumbs/50/80/girl,stars-50804798d600f500d434147429d6327e_h.jpg

saya tengok berita ohhmaiigaaddd kajang banjir agak sangat lah teruk banjir die tngok video ade seorng perempuan smpai dduk atas kereta air die mahu separuh kedai tu naik,ohh kalau aku dekat situ mesti dah tenggelam.harap dijauhkan dari rumah aku,kiranya tak dekat tak jauh jugak aloh sesedang gitu,heeee.

harap tiada yang mati lemas tiada yng kene bahan dngn buaya *kate orng ade binatang mcam gitu* harap nye semua selamat,aminnn!

nie lagi satu hal aku rase mcam haiihh mahu wadefackk saje orang update status dah tengok ombak rindu best cerita nye rugi siapa tak tengok.perlu ke kauorng macam heboh satu dunia yang kauorng dah tngok cerita tu mase first december hari tu aku yang bace mcam gini ekeleh bapak mcam kerek kecoh gila bukan kauorng tengok dgn aaron aziz pon *tolong faham,kjeles gila!*

hari nie bngun macam sngat lambad semua sbb malam semalam gila sakit yang amat kepala rasenye macam satu batu besar dalam kepala pastu orang kerdil lima puluh ekor ketuk batu tu guna gading gajah gading harimau gading dinasor gading gorilla *itu dinasor dan gorilla abad ini oke,teeet tutup malu*

rasenye dalam macam pukul nak dekat empat pagi baru tidur belum difunction kan dengan berape kerap aku mengerang kesakitan menangis macam orang tak nangis *konon macam comel letuw*

ohhh cuti saya masih kosong zero elek taddaaa penuh dngan tidur makan online tidur makan online *pssttt berat saya 48kg oke* satu benda yng macam berfaedah haprak buku form four ohhh please be my bestfriends and laziness please be my main enemy cause i hate you like crazy song,please please i begging you =[

aiihh sumpah aku tak macam tak paham ape orng umno dengan parti pembakang erkk *eh betol ke tak nie,aloh yng parti bangkang umno tu* ape benda lah dieorng digaduhkan.tak ke benda macam gini nanti macam suatu hari boleh timbul pergaduhan dalam kalangan rakyat malaysia islam bergaduh sesama islam.sungguh aku tak paham hal orang besar lelagi hal politik.oke shaddapp mulut aku.

tahu tak tahu tak aku akn ade nostalgia dengan nama umno tu tapi amno lah,bila dengar lagu umno tu teringat mase darjah enam.haihh tahu tak sekarang hindustan pukul 2 ptg dkat tb tiga tu dah ghaib ye,aku mcam ape aje tnggu depan tb tu.

tetiba macam rindu mereka,rindu mase form three dulu :/

No comments:

Post a Comment