make a new wish.

assalamualaikum w.b.t
pak sameon mengorat janda baru,
mak senah mengamuk baling kuali,
ehhh,hari ini sudah tahun baru,
aloh,kita spm lah,eii mencinyaa.
*pantun cenggini boleh buad karangan tak?*

hello readers,amboiii sekarang mesti semua pulun habis update status facebook,twitter,myspace,ehh?friendster,ehhhhh?para bloggers mesti rakus jari dekat keyboard tulis azam baru nak jadi anak baik nak belajar rajin rajin nak banggakan mak ayah.aloh itu normal kau geletek die sampai separuh nyawa azam baru die tetap yang itu jugak.

wewiiit wewiit kita kan dah tujuhbelas,kita kan candidates spm,kita kan sampai bila bila mesti makwe syukri,insyaallah,amin cepaatt!

dear myself,
1. semestinya nak jadi lebih baik dari sebelum ini.
2. seharusnya nak belajar rajin rajin supaya nanti besar boleh jadi pharmacist nanti kahwin pun boleh wedding of the year,hehehehe.
3. sewajibnya menghapus kan jerawat dekat muka yang secara tak lansgung timbul merata rata.
4. seangkatan dengan itu nak jadi graduan untuk smkaj dan utamanya naik pentas untuk subjek yang paling cemerlang,insyaallah.
5. sebetulnya saya nak terus jadi diri sendiri.

dear friends,
1. kita kawan sampai bila bila hingga jasad terpotong duapuluh kerat.
2. kita sama sama belajar untuk jadi lebih baik lebih cerdik dan lebih omeyyy,huehehe.
3. kita jangan lupa segala suka duka lara manis masam tahun 2011.
4. kita berusaha menjadi batch paling cemerlang spm *kan ade faris,hehehe*

dear boyfriends,
1. supaya kita berdua berjaya cemerlang sama sama.
2. supaya kita berdua lebih lagi memahami dan lebih lagi serasi bersama.
3. supaya kita berdua lebih panjang jodoh maka lebih cinta,huehehe.
4. aloh,segan lah nak tulis banyak banyak,huehehehe.

dear spm,
1. saya harap soalan tahun ini semua senang macam 1-1=0
2. saya harap awak jadi teman terbaik sepanjang tahun ini.
3. saya harap awak akan bagi saya straight A's.








2011 terima kasih menjadi terbaik dan aku kan sematkan kau seeratnya dalam otak biar nanti turun ke hati.dan 2012 pastikan awak lagi ohhsome gitu.selamat tahun baru dan semoga berjaya dalam hidup =)dah kbye. *oke aku malas*

dan ini yang terakhir:part 2.

assalamualaikum w.b.t
dah kenapa tetiba rasa macam nak sambung entry ini
bila baca banyak kali rasa macam eh kelakarnya eh jahatnya eh rindunya =(

makan tidur makan tidur kurang dari seminggu saja lagi nak balik hostel kau tahu hostel kau tahu asrama kau tahu di mane yang dunia dari pagi sampai petang dari isnin sampai jumaat dari petang sampai malam semuanya sama.kau tahu bosan kau tahu semua itu.

oke kita nak sambung cerita nie ingat tak enty nie ingat tak cerita nie.kita nak sambung nie kita nak tulis panjang panjang nanti kau orang baca boleh buad mimpi boleh buad bed story boleh buad karangan *amboi macam cerita A+ sampai orang nak buad karangan*

kita ingat lagi masa kita form two,masa tu macam zaman kita bawak handphone pergi asrama *oke kantoi*.ade satu malam tu battery phone kita habis aloh acano nie nak text awak acano nie? pastu kita amani,piena dengan satu niat jahat pergi sekolah nak charge phone sebab malam tu memang line clear gila budak dorm khadijah dorm mashitah ade jamuan malam tu budak dorm kita aje tak ade jamuan =(

pastu kita pinjam charger mamad kot pergi sekolah aloh dekat blok F tu tapi masa tu rumah warden depan blok F tu lagi berani tak berani tak.kami bertiga duduk lah situ sambil tunggu battery penuh dah lah duduk dekat lantai nak berdiri,tingkap dekat kelas tu banyak pecah ya allah seram mak oiii.tetiba kami dengar orang berjalan oke ini sentap habis meremang habis rupanya pakcik guard tu,nasi baik pakcik tu tak tanye ceh padehal charger terkeluar dari poket seluar tu.adik adik nanti jangan ikut ye aksi 18 tahun nie,bahaya ye adik adik sekalian.


ini kisah masa form three ini kisah budak budak yang lepasan pmr yang tak ade hala tuju di mana kami kebanyakan kena buad kerja amal kena cat dinding kena cat itu lah ini lah.pastu kami macam memberontak duduk dekat asrama masa tu,tolonglah bosan tahu.dan entah kenapa tetiba masa tu macam jahatnya nakalnya degilnya jahatnya.

masa tu entah kenapa kami macam marah sangat dengan form four semua benda mereka cakap semua benda nak lawan nak marah macam tak boleh terima.pastu cakap die orang nie hipokrit lah cakap orang lebih die orang pun sama jugak , pastu sampai kami yang ade blog nie tapi tak semua lah ikut pastu semua tulis pasal die orang tulis yang buruk buruk pulak tu cakap die orang ini cakap die orang itu,eii jahat nya kita nie,eh entry tu kita dah deleta oke

pastu bila masuk form four kami dapat satu dorm,aloh malunya aku masa tu ye lah mane tak nye semua geng memberontak masa tu semua dah keluar asrama kita aje tinggal.tapi kita buad macam biasa aje kiranya biarlah benda dah lepas kan tak payah nak ingat lagi.tapi sekarang kita dah baik dah friends forever gitu.tak percaya tengok gambar omeyy kami nie.dan tahun ini tahun akhir kita dengan die orang tahun akhir die orang kejut bangun pagi.alolo sedih ah.



dan ini yang terakhir jugak entry untuk tahun 2011,lagi dua hari nak tahun baru azam baru masih dalam list lagi banyak beno nak pikir,azam ape nak buad azam mesti ah nak macam wow! gempaknya azam die terror nya azam die gila ah azam die wa tabikk ah dengan azam lu derr.heeee.

dan esempatan ini kita nak susun jari minta maaf sepanjang tahun 2011 kalau anda sekalian baca blog kita macam terase macam eiii ape budak nie merepak eii ape kejadah lah budak nie ape punya cerita ah budak nie tulis eiii entah pape entah.semua manusia buad silap kan kita tak perfect awak pun sama kita semua sama. peace yaww.
assalamualaikum w.b.t.


hello readers hello fellowss semua,ohh sungguh rindu blog saya,empat hari tak update macam alolo apehal hidup tak menentu nie eh apehal resah gelisah nie dan dah kenapa dengan aku nie.konon nya macam konklusi nya kiranya boleh hypothesis sekali lah,aku kena update blog kot.tapi nak cerita ape?tak kan nak cerita setiap hari kita bangun pagi pastu makan pastu blablabla.tak best ah tak besst tahu.

ohemmjiee lagi satu dua tiga hari lagi nak tahun baru dan satu dua tiga empat lima hari lagi nak balik hostel.eh tahun depan kita spm lah ya allah cepat nya masa berlalu cuti macam tak buad pape chapter form four tak memorise balik tahun depan chapter baru mesti susah kan mesti berbelit belit kan add math tu mesti banyak organ lagi kan bio tu mesti banyak experiment lagi kan chemisry tu mesti ahhh susah nya,acano nie?kmenyesal =(

semalam kita online facebook ya allah boring yang amat facebook nie dan dah kenapa ramai tanye saya ade twitter tak?kita tahu sekarang semua sibuk pergi twitter kita aje kolot macam tak ade twitter.ekeleh macam lifeless aje tak ade twitter tu.oke cukup.act nak cerita pasal nie.semalam kita online fb tetiba alifah post ini,aku macam terkejut terkedu semua ade.eiii menci ah nak dduk hostel kalau cenggini sorang sorang pergi tak syiokk ah awak pun same,dah pergi pergi ah korang,oke maaf ter-emo lebih.

itew cayunk awx cngt itew indu awk cngt. itew nx awx ajerkk itew x nk owng len.klu pompan gdikx tu kaco awx agi bgi thu at itew.itew nx ckp mcm ni,eh ko knpe cbuk cngt nx balax akuwh dieh akuwh unye ko x bleh amex.dieh cyg at akuwh ajew ko phm x.then blablablabla.

ya allah sungguh aku macam masuk tadika balik kena belajar membaca mengeja mengenal abc sungguh aku macam ya allah kenapa lah die orang tulis cenggini tak dijadikan huruf x aku dijadikan akuwh kengkadang ax kengkadang ak,aku baca ayat cenggini macam ape benda budaknie nak tulis aku macam terpaksa besar kan bulat kan mata baca banyak kali oke baru faham.sungguh aku kata ubah lah nanti masa exam mesti kau orang macam terbawa bawa percayalah.aku pernah kena tegur masa memula form three pastu cikgu bm suruh buad karangan main tulis aje pastu cikgu tanda kau tahu banyak gila kena bulatkan perkataan semua nya sebab bahasa macam gitu lah bahasa sms.

oke saya dah buntu nak taip ape.oke bye sekian,terima kasih.

dan ini yang terakhir.

assalamualaikum w.b.t.
wewit kita kan dah dapat surat hostel
*ekeleh asrama harian aje pon*

kita kan tahun depan kan tahun akhir kan duduk asrama,alolo nie yang sedih nangis ah cenggini meraung ah cenggini *hingus hijau keluar* satu dunia tahu *eleh bajet retisss pulak* tahun depan kita form five ohhhemmmjiee senior babe nie nak ragging sehabisnya junior nie *gelak jahat* dan dannn kita spm,yeayy!!lepas spm boleh kahwin dapat anak pastu menantu pastu cucu pastu cicit pulak,kau hado?.

dekat asrama smk abdul jalil memacam kita belajar.belajar berdikari belajar basuh baju sendiri dengan tangan oke habis kuku tangan i tak omeyy macam uollsss dah.pastu dekat sini mase kita form one dulu senior ajar kemas loker macam mane eh lipat barang dalaman kiatorang pon dorang ajar.ye ah loker dekat asrama kecik aje lain ah dekat rumah kau main campak suka hati kau aje.tengok tak ke kita belajar berdikari tu.

dan sepanjang empat tahun dan tahun depannya kita tak pernah dapat kamar lain asyikk kamar fatimah well,uncle tahu kita orangnye setia sebab tu ah uncle tak kasi kita duduk kamar lain,weheeee pastu kan kan kita kan tak pernah dapat katil bawah katil bawah tak best orang asyik sukati atok moyang dorang aje baring hempuk buad air liur basi,euwww menci ah cenggitu,katil atas tetap mantoop oke.dan tahun depan kita depan katil atas jugak tengok anak panah omeyy atas tu.

ingat lagi mase form one kita homesick sebulan padehal mak kita cikgu situ jugak pon setiap hari pergi bilik guru nangis nak balik nak keluar asrama konon tak best kawan tak ramai ye ah mase tu kita rapat dengan amily aje tu pun mak kita suruh sbb mak die pun cikgu jalil jugak.pastu konon buad demam buad sakit sebab mase tu sekolah minggu orientasi sungguh kita tak suka kawan dah ah tak ade.pastu kakak senior suka cerita hantu pastu cerita yang jadi dekat dorm fatimah ah tandas ah semau tempat ade aje hantunya,macam ape tah dah ah kita duduk tepi tingkap,sentap makk dengar oiii.

pastu mase form two mula lah macam menggatal sikit tetengok budak form one yang omeyy pastu dekat sekolah cari abang yang encem pastu semua benda nak ikut trend pergi sekolah pun dah pandai lambat kelas kkq sesuka hati aje nak ponteng aisehh semua benda jahat.dan mase tu kami form two yang srikandi nie macam tiap hari nyanyi lagu mat ganja reka lagu guna melodi ala ala mat ganja tu,kiranya macam semua dengan lagu mat ganja tu.ya allah teruk betul kami mase tu dan mase form two kita rase batch paling awesome gila.

mase kita form one,kita pernah gaduh besar dengan amily sebab mase tu die panggil kita kejam ceh ayat cenggitu pun nak gaduh macam apetah macam bodoh aje,eh dengar sini ye act kita nak cover aje sebab memang macam dah sakit hati dengan amily,ye ah mase memula masuk kita berkepit dengan die aje pastu ramai ah budak baru masuk tak terkecuali amani *malu ah cerita dekat sini* pastu amily dan amani pun rapat ah aloh macam belangkas tu berdua lebih baik katekan,muehehe pastu waktu prep kakak angkat amily ajak amily prep dengan die padehal selama nie elok aje dengan kita.

then suatu malam amily panggil kita kejam,kita tahu die tak ade niat pun aloh gurau aje tu tapi mase tu memang macam sakit hati kiranya kita jeles ah nie sesiapa rapat dengan amily dan dengan perkataan kejam tu kita dengan amily bergaduh.hahaha,dan kami tak kan lupa kak zafirah yang baik kan kami,gila ah sumpah dah tak nak gaduh lagi nanti kena kurung dekat dorm macam kak zafirah buad dekat kami. *aloh malu ah cerita macam entah pape aje,biase ah tak matang lagi,heee* dan sekarang kita amily,amani dah bestfriendsss dah.

dan lagi lagi blalala kita aku penat nak taip panjang sejujurnya tak cukup dua hari sepuluh malam nak cerita nak kongsi semuanya nanti awak semua bosan nak baca,tak suka ah cenggitu tak best ah tak syiokkk ah.kalau awak semua nak tahu banyak lagi aksi jahat ganas kita dulu carilah kita dekat fb ke,kalau rindu dengar suara omeyy kita call ah kita eh syukri shukor awak letuw kan kan,aloh cakap aje lah tu awak,memalu pulak,heee!

mase form three,form four nie aloh buad jahat tak seadvanture macam masa form two dulu setakat turun prep lambat bangun lambat dan semuanya yang lambat aloh kiranya macam normal letuw kan.dan lagu mat ganja yang macam entah pape tu dah luput dek ingatan,aisehhh dosa betul dengar lagu tu.dan tahun depan semuanya akhir dengar sirent pepagi pakai baju prep macam baju kilang tu dan semuanya terakhir kau tahu akhir,last kau tahu kau faham!ahh nangis ah cenggini mencii ah cenggini,kbye aku lapar.

kita kan ade boipren baru.♥

assalamualaikum w.b.t
make your days better than past
and keep as precious moments.

hello readers hello bloggers tengok tengok title kita sweet tak sweet tak,wewit kita kan dah ade boipren baru style boipren kita pon baru semua dekat body boipren kita baru baru omeyy lagi tau.siapa kata kita tak ingat boipren lama mestilah ingat dirindui diingati dibelai belai lagi selalu *euwww playgirls lah kita nie*

nak tengok tak boipren baru kita,omeyy tau omeyy macam kita jugaklah,mestilah boipren dengan girlpren mestilah kene dedua omeyy,huehehe.nanti boipren lama jangan jeles tau kita janji ingat awak ye lah awak dah dengan saya dua tahun lebih dah segala kenangan pahit manis suka duka,awak tak pernah lari dari saya,tapi entah kenapa awak tinggalkan saya macam gitu aje sedih tahu tak saya awak dah bosan ye dengan saya awak dah tak sayang saye ye,kbye.

ini lah boipren lama kita,awak jaga diri elok elok ye,siapa suruh rosak cepat sangat.

http://www.welectronics.com/gsm/Sony%20Ericsson/se-wt13i-pinkonblack.jpg
*google images*
dan inilah boipren baru kita,ade kaler pink lagi tepi tu tau,alolo omeyy nye die.

kita tak ade ah kaya nak beli blackberry,iphone,ipad tak pun samsung yang galaxy tab ye,no no no kia beli sonny ericsson aje tak ape ah asal touch touch jugak konon hebat letuw kan,hahahaha.ekeleh padehal aku touch bukan main ganas lagi,aku tercari cari handphone nie tak ade themes ye,ape ah boipren baru nie tak cool langsung.

yang duka laranya banyak contacts dah hilang nombor adek pyka saya pon dah hilang.dah ah saiz memory card die tak same dengan boipren lama habis semua gambar lagu hilang,eii menci menci ah macam nie macam ape entah.kmerajuk bye.

semalam kan mak kita kan buad tournament bowling untuk adik beradik kita je,pastu kan kita kan dapat nombor dua dapat sembilan puluh hinggit untung ah alfath dapat seratus untung ah juara kan.

talk too much.

assalamualaikum w.b.t


sebelum update pepanjang lagi,cuba dengar lagu dekat blog kita,alolo omeyy takk romantik takk sweet takk omeyy kan sweett sangat,tolong ah kita nak tengok cerita ombak rindu lagi nak tengok aaron aziz kita nangis lagi.tolong ah sekarang asyik dengar lagu aje sampai masuk tandas keluar tandas bangun tidur nyanyi lagu tu aje,tak syiokkk ah tak feelll ah tak besttt ah.

wewitt wewitt lagi dua minggu nak sekolah.oke boleh tak nak jerit kekuat nak cakap cenggini bagusss aku memang suka sekolah nak dekat nanti hujung minggu mesti belajar pulun habis ah baca buku kita kan nak spm nanti *angkat-angkat kening* kalau boleh esok sekolah lagi bagus tolong ah saya series nak belajar sungguh nanti tahun depan saya menyesal sbb tak study cuti hari tu,sungguh saya malas semua lah malas tak feel ah study dekat rumah kan.T_____T

kesedihan saya bertambah sedih pilu sebak dah ah handphone rosak sungguh rase macam alahai boring nya hidup boring nya boring nya! tolong ah saya rindu syuk saya nak text pon susah apetah nak call =[ ade fb bukan nak online.komputer dekat rumah saya sungguh dah sewel nak bukak mozilla habis berita setengah jam nak tunggu loading nya lagi ini update pon guna notebook tu pun kena gaduh baru boleh dapat.alahai bosan tak dengar cerita saya.

nak tahu tak sungguh kita kan tak sabar kan nak beli barang sekolah baju baru tudung baru kasut baru stokin baru pen baru kasut baru alahaii semuanya baru dan dan dan tiap tahun tema barang sekolah saya warna pink dari pensel tekan sampai lah botol semua pink,alolo omeyyy tak saya,huehehehehe.ya allah cepat lah 2012 sesungguhnya saya tak sabar nak sekolah nak belajar nak perah otak untuk spm.euwww tak sabarnyeee.

aku rase macam waddefack waddeshial waddehotakkau.wireless macam saje nak pahala lebih suruh aku mencaci sialan die,dah puas hati kau pahal free aku bagi.tolong ah faham handphone aku dah rosak ini wireless macam entah pape.kperhatian saya dah rosakkan satu tempat usb dan lagi satu tunggu ajal maut pangiil,puas hati aku! *marah nie*

december holiday:langkawi.

assalamualaikum w.b.t
psstt,entry kemungkinan panjng dan banyak gambar.

hello rindu titew tak,aloh rindu lah rindu lah,kshaddapp dieorng tak rindu pon tak payah nak mengade mengedik sangat lah kan,kdiaammm.tadi pukul 11 malam cenggitu baru sampai rumah uollsss kita pergi langkawi oke,tak ade ah best mane sbab ikut ayah saya kerja dekat sane jadi nak pergi sana sini memang macam tak sempat dah ah pinjam kereta orang duduk tersepit kereta pulak kecik bebeno mahal aje lebih.

12.disember.2011,isnin

sampai kuala perlis lebih kurang pukul 3.30 cenggitu pastu naik feri pukul 4.30,uollsss tahu ayah saya bawak kereta macam naik roller coaster oke.pastu sampai resort kiranya petang,pastu malam tak buad ape,resort tu sangat lah kesian channel tebe ade satu dua tiga aje tengah malam makan maggi.ksedaappp gila!

13.disember.2011,selasa







pagi sampai tengahari tak buad ape duduk tidur tidur baring aje dekat resort tu,ayah saya sibuk mesyuarat pastu kami seberadik pergi jalan jalan makaiihhh aku rase macam dekat negeri orang puteh ah penuh mat minah salleh aje.pastu petang pergi pantai tak mandi pon main air aje tangkap gambar sebab ayah saya cakap tunggu mak dengan kakak saya datang esoknya sebab kakak saya ade paper spm lagi hari selasa tu.hen malam baca novel call die pastu tidur.




14.disember.2011,rabu.



berani tak kita,ular uh.kpadehal mase orng tu leatk menejrit bukan main.



seawal pagi aku dah bangun konon semangat nak jalan.destinasi pertama konon nak naik cable car tapi makaiihh ramai gila pastu jenjalan aje dekat situ,nak tahu tak kita tangkap gambar dengan ular,berani tak berani tak kita *hidung tinggi dabik dada* pastu pergi galeri perdana mahathir oke situ saya rase macam tak ade pape,oke saya mmng cenggini bab politik tak amek kesah pon tapi best jugak ah tengok situ *ape ayat macam entah pape*




alolo,ayu tak kita,muehehehe,dkat makam mahsuri.



kpart nie paling best gila,kita beli coklat banyak gila!peti ais rumah kita skrang penuh dengan coklat datang ah rumah kita makan coklat dengan kita,huehehe.pastu pergi makam mahsuri ohh sedih gila cerita mahsuri jahat punya penghulu tu main fitnah aje aku tendang urat saraf kau padan muka.dan dan palingg best kita dapat tengok mrsm langkawi,ksedih jugak tengoknye ye ah dulu waktu pmr berangan nak masuk situ tapi result pmr tak cukup syarat tak dapat ah,tu ah padan muka memain lagi dulu,kfinee.

pastu petang pulak kita pergi pantai konon semangat nak main banana boat,ya allah nak dekat sejam kot tunggu turn kitaorang tapi tak dedapat then dah pukul tujuh mak kita cakap tak payah ah nak maghrib tak elok pastu kitaorang tak naik ah sedih kan kan,ape ah.tahu ah minah salleh pakai seseksi mula letuww *ape motif* then malam pulak jenjalan dekat pantai cenang tu beli itu beli ini,kdahhh.


15.disember.2011,khamis

kdah habisss dah holiday saya.eh,mesti korang annoy tngok gmbar aku aje bnyak,aloh kalau kauorng tengok camera pon memang berdereret gambar aku,huehehee.sekian saje sampai sini,wasalam.

kcerita sedih pulak,awak nak tahu tak,handphone saya rosak,haishhh aku memang marah nak rosak tu bagi ah warning dulu nie tetiba rosak pagi buta tu sihat walafiat aje tengok ye.oke saya rase nak nangis meraung ohh tolong ah dengar saya nak nak nangis nie* lap air mata,hingus keluar* kesian awak kan,nanti kita cecuri guna handphone adek kita tau,tak ape ah awak kan kate sekolah nak dekat dah tapi tolong ah kesian kan saya,rase macam lifeless tak ade handphone *amboii,lebih ah tu*

16 december 2011.psssttt awak,happy 29 month .i love you i miss you.♥

sampaikan lah rinduku padanya,heee!

assalamualaikum w.b.t
semua benda akan menjadi indah
jika kita tidak memburukkan nya.

hello,sepertinya hari ini aku pergi ke langkawi ya duabelasharibulanduabelas walaupun aku pergi ini atas dasar paksaan tapi aku janji aku akan bolot sebanyak mungkin coklat dekat sane biar semua adek beradek aku dapat dua coklat lagi bagus biar yang paling kecikkk *grrr,balas dendam ah nie*.

saya tak tahu ramai ke tak rindu saya yang pasti mesti ramai,muhehehe haruslah saya rindu dia dan mereka semua pasti dia dan mereka semua akan balas rindu itu pada saya,ye! saya sangat pasti *ohh tolong cakap kauorng rindu aku*

mungkin kepulangan saya drpd langkawi memberi impak besar dekat kauorng ye lah siapa lagi kauorng akan mintak coklat seharusnya dekat aku kan,heeee!mungkin juga pemergian saya ini pasti ramai yang rindu dan seharusnya dia,ya dia,dia yang punyai suara paling sedap kalah anuar zain uollsss,huehehe dan dia yang meragut tangkai hati saya *apo benda tangkai hati tu,haishh nak jiwang nie kene bagi feel lebih ah*

nanti saya dekat langkawi pasti saya akan ingat rindu sayang awak sepertimana kuatnya cinta hariz dan izzah gayanya seperti itu lah cinta kita,bezanya itu wayang kita betol betol bezanya lelaki itu aaron aziz perempuan itu maya karin bezanya lagi mereka berlakon kita tidak berlakon kita original punya,muehehehe.

jangan lah kau risau aku tak kan berpaling dekat lelaki lain nanti sebabnya mereka tak pandang aku langsung dan aku pun tak pandang mereka cuma perhati dari jauh tapi jangan lah kau risau aku kan rabun aku kan malas pakai spekmata pasti aku tak nampak mereka,ohh percayalah aku tak tipu kau.

lagi,jangan risau coklat untuk awak pasti saya belikan naik ke tahun baru awak terus jumpa saya minta coklat pasti saya berikan siap ade cop mohor langkawi lagi.jangan lah awak risau tiap hari saya akan mesej awak walaupon kita dah sampai tak ade benda nak cakap ohh sumpah kalau cenggitu saya rase nak nangis saya sbb saya takut awak bosan *kenapa ah aku nie cengeng sangat*

awak jangan lah risau,kita sayang awak walupun dekat fb lelaki yng im tu, tapi percayalah saya tak suka mereka jauh sekali sayang apetah lagi rindu merindu ter detik perasaan di hati ingin berkongsi kasihh jauh lutut dari muka,dengan aaron aziz pon tak cenggitu awak sorang aje cenggitu tau *kenyit kenyit mata sikit*

khas untuk awak muhd syukri mohd shukor *malu letuw malu letuw terharu tak?* sampaikan salam rindu saya dekat dia,heeee .haisshh sudah apehal entry kemain jiwang nie,kbye.
pukul 2.50 pagi.selamat tidur

lima gadis omeyyy ketemu.

assalamualaikum w.b.t
gayanya entry penuh gambar =)

dari kiri:amily,syakhira,me amani,piena.

hari nie sungguh macam seronok gila walaupon macam tak ramai ade tapi lima awek yang omey omey sugguh macam gembira gila.kami tak ade lah pergi sampai pelusuk dunia semata mata nak jumpa cukuplah sekadar jj balakong tu.

around pukul 10.30 sampai then tngok amily dengan amani dah ade lepak mcd jap pastu beli tiket wayang,kita tengok ombak rindu tau gila lah baru pukul 11.00 wayang pukul dua ptng macam full gila so kami terpaksa amek yang seat dedepan tu.*haisshh semua nak tngok aaron aku letuw*

then ketemu sama piena dengan syakhira wewitt piena pkai baju kurung oke.then makan dekat food court pergi tandas amek gambar.sungguh saya tak nak masuk kedai buku popular tu lagi semua sbb amily aku yang malu haisshh mane nak letak muka omeyy kita nie *buweekkk*

ini budak sedar nak spm next year.

gua relax aje beli novel.

pastu tengok wayang,aloh ombak rindu macam sedih ade kelakar pon ade sweet ade.aloh dah lah seat depan belakang semua yang pasangan pasangan duduk wewiitt sweet nye aku tengok macam gini aloh dah dah letuw haishh bikin aku nak tendang kerusi dorang ke duduk antara dorang biar tak payah nak sweet sngat lah *oke aku jeles,huehehe*

sungguh puas hati tngok cerita tu tak dpat jumpe aaron aziz *nangis ah cenggini* dduk seat depan kena dongak seolah olah aaron tu depan aku *konon 3D sngat letuw kan* piena kacau mood sedih aku dgn amani.aaron aziz ohhsome gila muah sikit.

inilah k.k.o. kita.omeyyy tak kita?muehehehe



mase nie sungguh sngat kelakar,punggung terhimpit himpit muka tak malu gila.

act,kami tngah tngok amani cenggini:

sungguh nanti saya akan rindu kalian dua,sila jangn lupa saya dan yang lain,nanti ade jodoh kita ketemu lagi pasti kita semua lebih omeyyy,muhehehe.yang pasti tahun depan kita spm bezanya kita tak satu dewan mcam pmr dedulu kalian dewan sekolah kalian kami masih di dewan abdul jalil.

♥amily♥

♥amani♥
redha itu ikhlas
pasrah itu menyerah.

9 december.2011.

assalamualaikum w.b.t
tahap kejelesan memang dah gila habis
tak ape,esok insyaallah aku dah dapat =]

satu dunia tahu yanag hari ini 9hb december 2011 ohh tak payah lah rasenye nak cerita ape sejarah dedulu berkaitan dgn tarikh ini.and and andsss happy birthday faridah may allah bless you and have a blassttt,insyaallah 9A pmr nie akk sayang rindu adek muah sikit eh sikit lagi eh lagi lagii lahhh! ♥♥♥ *mama saya ckap mama saya suka tngok muka die katenye comell eh macam kita kan lah mama omeyyy aje*

omeeyy tak gambar kami,mase nie saya form two.act,saya mencari gambar kami dua,ye gambar saya dan farida aje,tapi pendrive saya semua gambar hilang then saya jumpa gambar nie dekat fb meelo,tolong jangan salah faham ini kisah lama,gambar pon gambar lame kan,peace :/

tetiba hari tu kita kan stalk fb paeh kassim alolo farah punya suami tercinta tu,status die ckap pasal folio biology,saye terus cenggini alamak!folio bio aduisss satu haprak tak buad acano nie dah lah tajuk saya susah tak macam die senang ajew,awakkk!nak tukar dengan kita tak,aloh bole bole lahhh,klau tak,errr tak nak sayang awak dah *alahaii,gediknya aku nie*

amanii,ingat tak utaz saiful alohh ustaz encemm tu yang slalu tegur kau pakai speck dkat luar tu,ustaz tu kan dah kahwin dgn artis lagi tau,aloh yang khusna gadis melayu tu yang omey omeyy jugak tu cari dkat google lah amoii ustaz kahwin takk ajak,huehehehe.

malam bila entah ade seorang lelai nie add saya tngok ramai mutual friends budak sksrd dulu approve lah.pastu die wall saya tetiba die im saya die ckap cenggini ini annur ye,alohh sudah mane tahu nama pastu katenye die budak sekolah agama bawah flat tu aku punya tngk gmbar die 20 min gitu haihh sape lah mamat punya tengok lelama aloh taufiq ke,lain beno muka ye haihhh sngat terharu die ingt saya oke *nak nangis ah cenggini* saya tak boleh lupa gigi arnab die aset utama yang perlu dibanggakan,heee

http://2.bp.blogspot.com/-KMyLIO_STFQ/TZ7zYRHQ0_I/AAAAAAAABHE/F4-99s_vqnQ/s1600/tumblr_lhk1m5doUB1qdwetoo1_500.jpg