november tigabelas

assalamualaikum w.b.t
hari ini pergi ladang,pergi dngn si abng encem
esok pon pergi ladang
,alolo ape aku merapu,

http://4.bp.blogspot.com/__quCXQ_csVc/TMGMtssOP4I/AAAAAAAABIY/BxyqE36vmIM/s1600/tumblr_l7nwcegMLf1qcgg4vo1_500_large.jpg

hello bloggres hello readers hello semua! saya sayang awak *tersampuk tetiba* so bagaimana dngn cuti anda.ohh cuti saya sngt ohhhsome gila bosan tersentap sekejap kucing dkat asrama yng tidak terbilang berapa ekor tu dah mati ke?ke dah membunting lagi ohh ade sekor kucing rasenya kucing tu paling femes amos dkat asrama mahu lebih tiga kali bunting setahun patutnya bagi pengiktirafan.

tolonglah kucing juga mahu diiktiraf oleh itu die bersungguh bunting banyak kali smpai snggup buad bnda terkutuk dngn kucing jantan lain depan kami,teeet kami hnya mampu beri sokongan zahir ajew.tolonglah sila bagi pengiktirafan *tolong nyah die dari situ*

ke pangkal jalan,saya tahu semua skrng sibuk bercuti.buweekkk tak lame lagi saya pon bercuti.nanti adik adik kakak mama saya smua dtng malaysia ouhh anak uncle ujol saya sngat comel oke.percayalah saya tak ingat name mereka,mereka tngok saya pon mcam orng asing.tu lah sedara jejauh bila jumpa memasing mcam tak kenal.annoy gila kan!

malam semlam saya sngat mcam wahh!!mimpi ke?ape nie?betol ke?eksaited gilanya then dua jam super savers habis mcam tu ajew :/.die kate header gmbar saya mcam lessbiyen.grrr betol ke?saya ckap itu hnya gmbar.lagi satu haraplah muhd syukri mohd shukor saya dpat salah satu kerja yng die apply tolong tolonglah bagi die kerja,amiinnn.

ahad tu saya pon tngok bola wewit wewit awekss pon tngok bola lahh gila mcam rockkk.malaysia kalah lagi *muka sedihh* tak ape lah tak ade rezeki.dan dngn drastiknya di fb smua pasal nazmi faiz buad goal pertama gila encem nazmi nie nazmi blablabla.amoiii mementang si nazmi tu 17 tahun semua lah nak die ye.kengkadang mcam annoying smua ckap pasal die tak kesahlah fb kauorng tapi tolonglah jngn lah nak mcam over eksited orng mcam tu yng buad aku tmbah annoying.bukan annoying dakt nazmi tu ye.tak ape lah biar titew lah minat sami tu,heeee.


http://3.bp.blogspot.com/_tVv-anGO3Zg/TSpsq0XVD_I/AAAAAAAAAk8/HCc6iduZdFo/s1600/tumblr_l4azy9J8dr1qa6lblo1_400.jpg

No comments:

Post a Comment