november ketujuh.

assalamualaikum w.b.t
grrr,makin sungguh malas nak pikir title
jalan pintas tak payah sesusah kona sana sini
buad sakit otak pakai nombor penyudah kerja/cool!


tinggal satu dua tiga hari lagi ajew sekolah nak habis alolo rindunya sekolah ghindunya ghindunya!grrr tapi nak pergi sekolah sngguh malas hari jumaat nnti jgn risau confirm seconfirmnya aku pergi ye siapa rindu aku sila peluk kekuat peluk ikut tahap semaksima korang rindu ye sepackage dngn bulan duabelas nnti ye!jalilrians sila dtng sekolah semata mata tuntut duit seratus ajew tiada sebab itu sila tak payah dtng tngok kertas exam tak payah nnti sakit hati tak puas hati tngok online ajew oke.

skrng dkt facebook mmng tngah famous amos pasal hackersss pasal greyson chance tak habis lagi dah bkk pasaal lain cuba lah habiskan satu satu cerita tu mcm mane karangaan tak tunggang terbalik sekjap cerita itu esok lagi cerita ini pulak yng si hackers ni epon satu jadilah hackers beriman sikit hantar psal islam ke motivasi ke ini psal gmbar tak senonoh amboii bkan main tebilak mata si teruna nie tngok tau!nasib baik teruna saya tak online fb setelah sekian abadnye.si jantung hati syg skrng jngn nak gegatal online facebook tau tngok facebokk tu pon jngan,heee!so hackerss nak buad jahat tu susuli lah dngn pahala ye baru cool :/

skrng tngok teve mmng cerita sukan sea ajew die tayang ye btw malaysia go malaysia kumpul emas bebanyak.tadi mlam dgn malam sebelumnya tngok masterchef alolo sukanya tngok mereka masak saya suka zamri aloh yng muda tu yng umur sembilan belas tu,heeee.setiap malam kene tidur awal bngun pepagi ade hobi baru! ♥♥♥

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lfavfaR4Gt1qf3uvso1_400.jpg

1 comment:

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau

Post a Comment