november kesembilan.

assalamualaikum w.b.t
keep our memories in your heart
keep nicely and never forget it.

hello kira berapa lame hari tak update blog tngok status tepi tu dari hari ape tak berubah mcam kene sumpah jngan kau update status baru jangan kau update status baru bomoh mane ahli sihir mana ahli nujum mane buad aku smpai jadi mcam nie smpai malas nak update segalanya sila cerita kan?!lol,haaaaaahaa!siapa rindu saya siapa rindu saya kperasan gila cukuplah semalam wall dngan ayn mcam jadi orng gila hot padehal batak hot cukuplah cukuplah itu hanya gurau senda lawak pak pandir.

hari ini kelas saya kelas 4 bestari buad jamuan aloh dkat mines ajew pon bukan dkat paris bukan dkat london bukan dkat korea mahupun dkat pavillon bukannye bukan!pergi baik saya semua ikut ckg zatur untunglah rumah dkat sungai ramal tak payah bazir duit naik bas.then smpai sane tunggu ayn pastu cuci mata tngok baju ohhemmjiiee wadehal bnyak sngat baju lawa then lelast beli dkat nichi pastu pashmina satu oke bajet hari ini limalima ringgit oke.then lepas makan main bowling sunggu asyik ke longkang sungguh aku malu!lepas tu kan kita kan jalan jalan kan alolo ghindunya ghindunya nanti,kcukup cerita ini tak public.


alifah.wanie.annur.aida.ayn.



ini adek zulaikha merangkap adek saya semnentara tadi,
kperhataian saya ngorat die kongsi kek sesame lagi.sila jeles :/



saya yng A second last tu,tau lah tak seterrorr korang kan kan.
saya seri same dngan iedil kira mcm bngga jugak lah seri the highest,haha!

lagi sekali,alolo ini saya mengorat suruh dduk sebelah saya lupa nama die,LOL!

No comments:

Post a Comment