november kesebelas

assalamualaikum w.b.t
entry kali nie ade tema
cerita takkan songsang sangseng
maaf entry mcam agak panjang.


kerana ketandusan idea nak cerita ape tetiba akal jadi mcm kancil ohhh terase mcam cerdik skjap.padehal entry ini lngsng tiada unsur ilmiah bahkan ajaib klau terjadi mmng tak kan terjadi dan tak akan mungkin terjadi *merepek meroyan*

entry kali nie klau lah kita girrlsss ade super power kira mcam heroin lah nie cume klau llaki tak ade 'in' girrlsss ade 'in',mmng perempuan suka menambah nambah bnda dkat belakng saje ajew nak melebih dari llaki.kan aku kate tak ade unsur ilmiah mahupon ilmuan,mcam selama nie ade ajew T______T.

andai kate lah klau aku dpat super power aku nak power yng boleh jadi invisible,haa!mase tu lah aku boleh skodeng orng grrr bukan intai orng mandi tu dosa.kiranya nnti klau jadi invisible suka hati ajew nak pergi mane tak payah orng nak kekutuk nak mengata orng pon tak buad dosa kering kucing mati dkat kita then nak pergi paris london korea smua freee tak payah pasport suka hati naik flight mane kau suka.bestnyeewww

lagi aku nak power yng boleh baca hati orng aloh kira mcam cerita ape kata hati tu tapi tak nak lah hati llaki hati perempuan pon nak rembat jugak.kiranya nanti senang aku nak minta maaf kalau orng tu sakit hati terguris hati tercalar hati terobek hati dngn aku kiranya nanti senang aku tahu orng tu ikhlas ke tak ke saje ajew nak memplay playkan aku mmng aku tukar jadi invisible tarik seluar kau dpan orng ramai kau malu kesah mende aku *kronik kejam gila*

lagi lagi aku nak power yng mcam aku boleh tngok orng yng aku suka orng yng aku benci kiranya aku dduk satu tmpat tak payah sesusah nak tukar invisible tngok orng tu.aku ckap ajew aku nak tngok sekian bin/binti sekian then taadaaa die bagi aku tngok ape sekian bin/binti sekian tu buad.senang cerita power nie mmng kesusaian sngt dgn giirrllsss yng ade boyfie yng boyfie die tu tahap merenyam meroyan dngn perempuan lain.*saya punya bukan mcam gitu ye uoollssss*


ape power lagi ye?pastu aku nak power yng boleh aku jadi heroin di khalayak dunia kiranya siapa perompak perogol bersiri peragut penyangak dan yng paling penting penyimbah asid tu pemukau yng jahat jahat tu sbb korng yng durjana gila aku tidak boleh keluar cuti nie dngn kekawan ini smua kerana kau!cuba lah kau paham aku perempuan korng jahat durjana *marah gila* klau aku ade power sekali aku tenung mata korang yng durjana tu terus hilang terus jadi baik tak pon terus dkat lokap lagi bagus dkat tali gantung.padan muka *kejam gila*marah nie tngok nie:



pastu aku nak power yng boleh selamatakan kaum hawa drpd serangan nafsu kaum adam yng spesies pantang jarang nmpak perempuan terus nak ngorattt.aweksss nak nombor boleh?awekss nie cun lah?awekksss sorang ajew nak abng teman.grrr sumpah aku jijik gila rase mcam wadehell dngn lelaki mcam nie.ptng semalam enth sesiapa sorang kaum spesies mcm di atas pergi im aku jijik tak jijik klau aku reply im die then kate aku sombong yess saya dkat fb mmng sombong dngn llaki spesies mcm gini tak reti hormat perempuan ape super power patut kita dpat nak bagi ajar llaki mcam gini.

lagi lagi ape power aku nak.lol tamak haloba betul aku nie semua super power nak bukan boleh dapat pon.mmng lah tak kan dan tak boleh dapat mustahil kalau aku dpat salah satu super power dkat atas tu apetah lagi semua super power tu tapi kalau boleh aku nak super power yng keempat tu mmng best gila aman dunia tak ade penjahat mcam gitu skrang dklat fb pon orng boleh buad jahat dngn kita so take care yourself.

rasenye tu ajew untk entry yng tak berape nak berilmu sngat mmng tak ade ilmu lngsng pon,boooo! *kesah mende aku* kalau saya terpikir super power ape lagi nnti saya buad part two pulak ye.heeee!

http://data.whicdn.com/images/16561439/tumblr_lqvy06SskR1qmtgy5o1_500_large_large.jpg

2 comments:

Amani Mohamad said...

Eh gambar kau ke tu? Nmpk macam dah gemuk sikit :P

annur syuhada said...

grr sikit ajew kan kan.
tak bnyak kan kan.
berat saya skrng 48 kg.sekian.

Post a Comment