november kelima.

assalamualaikum w.b.t
hello and good afternoon :/
make your days nicely.


hari ini 12.11.11 bkn 11.11.11 yng dikata katakan orng tarikh pling sweet hari pling bahagia hari pling awesome ringkas cerita hari pling best untk diingatkan ingatkan bagi aku no no no tidaklah indah seprti mereka ckap kan kau rase awesome tak awesome bila 11.11.11 hari terakhir dduk hostel itu mmng best lah kan di sebaliknya tertanya tanya bila lagi nak jumpa mereka bila lagi nak jumpa die bila lagi nak pggng tittle form four bila lagi nak blablablabla!kau boleh ulang benda yng dah jadi?no no non kau tidak boleh buad begitu juga aku jadi redha lah!

11.11.11 asrama buad jamuan akhir tahun sepatutnya hari ini ttapi disebabakan si pengetua mahu masukkan budak sekolah mane enth ke hostel pada mlm smlm dan kami seprti anak terbiar terpaksa meninggalkan hostel pada mlm itu jugak sedangkan kami bayar hostel untk smpai ke akhir tahun,sgala rncangan yng telah diplan kan terpksa dicepatkn semua nye mcm ohhheemmjiiieee sngat sakit hati menusuk tulang rusuk oke. khamis mlam kami buad explorace smpai pukul lima pagi ulang lagi skali lima pagi kau tahu lima dan pagi!aku hnye jadi fessie setakat jage dduk main badminton tidur budak dtng suruh main tngkap telur tak dpat telur balik tepung ohh,oke kami tak sekejam fessie lain smpai mandi air bawang mandi air kunyit segala bagai air tu.bersyukur lah aku dan intan tidak seperti mereka yng boleh meninggalkn kesan dkat baju korang tiga hari tiga malam.

esok pagi bngun subuh pukul tujuh oke pastu smbng tidur smpai pukul sblas then ptng tu prepare segala bnda untk mlam nnti.ssunguhnya mlam jamuan itu tiada mood untk tngkap gmbar segala budak cukuplah gmbar aku dan form four aku dan dia tak payah nak melebih sngat lah kan kan kan.well,rmai puji koktail kami sedap thanks to nadia izham bagi resepi tu laku habis koktail kami buad resepi kau tu,tak sia sia aku mnangis potong epal kerana syakhira main pisau dkat aku!sngat ngeri bunyi nye kan.



miss this moment,i know this moment can't be repeated.i love you friends♥♥♥

maaflah tiada gmbar nak dipamerkan untk jamuan mlm semalm mahupun explorace gmbar semua kabur kau nak tngok mmng muka tak nmpak pkai lah contact lens warna ape pon highest power speck mate pon kau ttap tak nmpak jadi jngn berangan nak tngok!klau ssipa ade ltak gmbar dakt fb saya cilok lerak sini oke/peace!

semua gmbar dkat pendrive semua hilannggg!saje ajew nak buad aku menangis sepuluh hari sepuluh mlam rindu mereka.grrrr!

1 comment:

Post a Comment