november kelapan.

assalamualaikum w.b.t
18 hb november aloh dah habis sekolah
ghindunya ghindunya ghindunya!

alolo rindunya nak pkai tudung sekolah lagi.

hello hari ini sngt penat dan letih oke mcm baru seminggu masuk kelas dngn homework bertimbun mcm nak kene paham satu topik kecik add math,grrr tidak penat ke mcm gitu.walaupon hari ini last day sekolah peraturan buad sendiri sukati kami keluar sekolah pergi gerai cik zul pkul 11 pagi selamabe tayang handphone ceh mase tu lah konon nak lawan handphone cikgu konon handphone i lah paling euuwww canggih nyah oii kalah mak.grrr!

mlam semalam tidur pukul 2.30 pagi ini semua kerana novel ini semua kerana myzal suruh dngar cerita lawak gila die smpai empat msg pnjng tak habis lagi cerita smpai malas nak taip pepanjang smpai guna then then aku dkat sini mcm bengang bila nak habis cerita atok!ohh die atok saya tpi saya tiada nenek kerana nenek dah ceraikan atok saya kesian atok saya smpai skrng enggan dan tak nak cari pengganti nenek konon nak setia dngn nenek saya tabiikk spriinngg same atok.grrr lari topik wadehel ha?!


mcam pukul 3 ptng tu aku ain aida ade dating dngn ckg zatur dkat mines mahu teman ckg booking pizza hut booking bowling beli cake untk isnin nie untuk jamuan kelas empat bestari korang jngn risau mmng pizza sngat cukup untuk korang dialukan bawak tupperware kerana percayalah confirm bnyak lebih korang kan diet gituw!45 minit dkat mines pastu balik ckg hntar smpai dkat rumah semetinya aku lah last ini sbb rumah aku dkat dngn cikgu smpai rumah pukul 6.15.gila tak letih bngun pagi sebelum subuh padehal tidur kurang lima jam stngah nak subuh.dkat sekolah mmng saya tahan buang air besar konon nak selesa nnti dkat mines tapi wadejadi tak sakiit perut dkat kereta punya tahan sakit perut mcam tahan kentut lima lapan tahun smpai rumah masuk tndas,heeee! final result semua dah tahu mcam grrr pun ade jgak,yng penting saya tempah satu G bermakna gagal untuk add math rasenye mcm wadejadi padehal lagi satu markah aku nak tempah lulus grrr rase mcm bodoh satu soalan sngat careless gila padehal soalan inverse function ajew klau tak aku dah lulus oke!siapa nak tahu sngat mrkah anda sila pergi sini oke!



with my lil sis,♥

No comments:

Post a Comment