november keenam.

assalamualaikum w.b.t
tidak semua yng kita impikan
akan menjadi kenyataan =]

hello readers,grrr esok spm adesss acano nie mlam nie baru nak baca buku baru nak jejeling karangan baru nak ingat format alohh payah lah mcm nie esok msuk dewan dpat paper terus tidur ade idea baru buad tak ade lagi tidur ade lagi baru buad tak ade lagi tidur jgn bebangun.kpd kkak saya dan para pejuang spm yng lain selamat maju jaya buad yng terbaekk klau tak tahu nak jawab sila lah tidur jngn nak kusutkan sngt kepala kau tu,heeee/peace yawww!

cuti dua hari ini sngat tidak keruan hidup aku bngun pepagi mmng confirm lmbat bkk fb aloh boringnya bkk blog adesss malasnye nak blogwalking nak edit blog asyik invalid error invalid error invalid error tak ade words lain ke nak kluar saje ajew jeles letuwww kita nak edit blog,bwueekkk!esok sekolah tapi gayanye mcam mals gila nak pergi sekolah last day sekolah hari jumaat baru pergi sekolah amek semua result final exam,khabar angin katenye kelas aku lima orng aje LULUS add math confirmnye saya dlm golongan 39 orng tu tpi katenye saya lagi satu mrkah nak lulus gua tak kira nak korek jgak satu mrkah tu tak prnah add math gua fail yawww!

skrng facebook smua status psal greyson chance tu aloh budak youtube yng comel gila yng tigabelas tahun tu aloh yng duet dngn najwa latif mase aim hari tu aloh yng rmbut die cute tu aloh yng pakwe saya tu eh oke tu tipu tu perasan tu meluat tu grrrr.dulu bkan main dgn justien bieber ade yng bieber fever lah amboii bkan amin lagi skrng greyson nie pulak,oke tipu klau saya ckap die tak comel ohheemmmjiieee saya suka dia acano nie dulu bieber tak pndng lnsgnsg oke tak lngnsng skrng greyson nie mmng kene pndng,heeee!segala peminat bieber adakah korng bertukar angin ke greyson nie,mane nak cmpak bieber korng tu.haaaa!peace and selamat malam.

alolo,comenye muka comenye rambut!

No comments:

Post a Comment