november keempat.

assalamualaikum w.b.t
hari ini bngun tersnyum senyum
esok bngun tersengih sengih
lusa bngun tersenyum tersengih
tulat bngun dah kau pergi kahwin*gatal!

http://8.media.tumblr.com/tumblr_kqbf2iA19a1qzbqvao1_500.jpg

hello readers hello bloggers hello malaysia hello worlds hello semua hei ape kejadah kau hello hello dkat semua nie naik sawan ape.well hari ini tamatlah tempoh percutian hari raya aidiladha ptng nie balik hostel esok pergi sekolah pulang buku teks yey!!!sesi pelajaran pengajaran pengiraan untk tingkatan empat sudah tamat sudah habis noktah tiada penghujungnya tiada smbungannya.ekeleh klau dah hbis form four mesti dah terror sngt form four haprak mathematiscs pon dpat B final exam add math?kau tahu nasib kau jawab pon semua tak betol baik kau lopongkan,dush:/

minggu nie sabtu nie asrama ade buad jamuan akhir tahun sepatutnya dkat luar sepatutnya lah oke tekan kan di sini sepatutnya lah tapi ape ank kate pengetua tak kasik bagi duit sbb nak beli kerusi meja belajar baru untuk kami ape function?grrr tak kesah lah terima kasih diucapkan tak apelah jamuan dkat sekitar asrama ape kurangnye kan kan kan.tunngu shje sabtu nie jgn risau gmbr akan diupload scpat yng mungkin oke=]

setelah empat hari empat malam tiada khabar tiada cerita tiada gurau tiada senda tiada merajuk tiada pujuk tetiba mlm smlam dua jam uolllssss dua jam heeee oke ekcited gila sial jeles ye intan azura nnti balik kau jngn nak dengki tutup telinga aku cerita jgn nak dengki pura pura tak nak dngr aku sekeh kpala kau 560 darjah,hahahaha!

otak buntu nak tulsi ape lagi smpai sini shje kot sekian before tu kpd pejuang pejuang tanah air sijil panggilan maut(spm) especially kpd kkak saye dua orng kkak angkt saye senior di smkaj kpd senior yng dulu gaduh main kekutk dkat blog tpi skrng mcm merpati dua sejoli ceh terharu tak kak fanie terharu tak selamat maju jaya buad yng terbaekkk.teeet tahun dpan aku pulak:/


No comments:

Post a Comment