november kedua.

assalamualaikum w.b.t
tak smua yng kita harapkan
akan menjadi kenyataan
kekadang ia menyakitkan.

http://data.whicdn.com/images/7474530/tumblr_lh7efmNXsI1qgvsago1_500_large.jpg?1298724721

hello readers,hari nie saya bngun lambat balas dendam ssb sebulan exam mmng tidur lmbat skrng saya dah freedom drpd exam yng sngt disayangi.oke sedar diri next year sijil paling mudah(spm) menyeru nama saya supaya jadi calon.oke lagi cepat lagi bagus tak sabar nak habis sekolah,heeeeeeee.sedar diri lagi resukt kau bkn bagus sngt empat paper dpat baru dua A,A oke bkn A- mahupun A+.empat paper nie smuanye yng teras except bm klau yng tmbahan oke mesti sngt mengecewakan.ini salah satu sbb saya tak suka minggu nie.

grrrrr,tak suka minggu nie tak suka!tak suka!tak suka!tak suka!tak suka!oke brape kali kau nak ckap tak suka!tak suka!.wlaupon hari selasa hari tu birthday saya,saya tetap tak suka paham!minggu sngt menyakitkan hati hingga ke celah celah hati pon sakit,grrr sngt teruk sakit hati nye nyah oiii.sakit hati dgn kawan,sakitkan hati orng,orng sakitkan hati,orng nak disakitkan hati,grrr,rase nak sepak ke nak terajang?!adakah november minggu pertama mmberi gambaran bahawa november akan dtng akan lagi dahsyat saya tempuhi,ohh!!!why november,spatutnye november lah pling gembira buad saya,yeah!sepatutnye lah.

oke cerita sakit menyakitkan hati mnggu nie sudah hbis,tnggu saje mnggu depan ape akn jadi pulak adakah lagi ngeri sakit hati tu?tunggu ajew lah.nak tahu tak?lpas dah fredom nie kerja saya baca novel ajew,nak tahu tak,saya ade baca satu novel nie grrrr sumpah sedih gila smpai menangis saya baca dkat kelas smlm,klau korng lah snggup ke korng korbankan cinta korang untk orng yng korng sayang,contohnye lah,korng dgn sorng laki nie bercinta tapi ade sorng kawan korng suka boyfie korng,pastu korng suruh boyfie korng kahwin dgn kawan korng tu.grrr,tak ptotkan klau sekali boleh taha lagi babe,tpi perempuan tu empat kali doe!then ending die perempuan tu mati sedih tak sedih tu.tpi saya tak lah nangis mcm intan mcm orng mati laki ajew intan nangis tau.hahahaha.

ohhh!oke itu saje untk hari ini,sekian terima kasih.ohh!!!finally saya dah berbaik dngn orng yng saya gaduh minggu lepas,alhamdulillah satu masalah dah selesai.

No comments:

Post a Comment