november duabelas

assalamualaikum w.b.t
don't wait the perfect moments
take the moment and make it perfect.

http://favim.com/orig/201108/14/book-boy-chuck-palahniuk-girl-reading-Favim.com-122730.jpg

hello bloggers,pertamanya salam maal hijrah untuk semua umat islam buang yng buruk buruk ambil yng baik baik ajew।yeah azam baru *angkat kening* saya nak buku spm menjadi kawan terbaik *dabik dada* kiranya mcam lengan dngn ketiak lah tak boleh putus putus nak same same ajew alolo sweet nye tngok lengan dngn ketiak pon nak sweet jugak tau,grrr tak nak kalah jugak.

ayah saya ckap suruh saya pergi tusyen cuti nie drpd dduk dkat rumah bngun lambat main facebook lebih baik pergi tusiyen thun depan kau tu nak spm dah lah amek pure science.dan saya mcam aloh tak nak lah tak nak pergi tusyen tak best tak ade kawan.sngguh saya takut pergi tusyen sbb dulu mase drjah enam dkat tusyen tu saya sorng ajew perempuan lelaki bkn main ramai snnguh saya mcam terpinggir bila ade kuiz dlm kumpulan ke sungguh saya tak tahu nak pilih lelaki mane satu * itu gatal,hahaha* tnggu ajew cikgu suruh masuk mane satu.ade sorng tu classmate saya tpi dkat tuisyen sombong gila dngn saya *malu nak mengaku kawan letuw* dkat sekolah sibuk tnye kau pergi tusyen tak nnti,homework tuisyen dah siap.rase mcam nak bahan kau dgn garuda nasi baik aku lupa nama kau.

tengok lah blog saya,baru tak baru tak comel tak comel tak *perasan,persetankan perasaan tu* dua hari tak update blog saya sibuk edit blog sibuk cari tutorial itu tutorial ini dan hasilnya terjadilah mcam sekarang.rasenye mcam lah nak delete ajew shoutbox tu baud baru tapi malas penat main dngn code cukuplah setakat yang ade.

bukan nak ckap ape cume nak tulis ajew,tadi petang tetiba rajin ber blogwalking majority bloggers smua lagi waiting outside the lines tu aloh yng greyson chance comel tu.klau nazmi faiz tu boleh nyanyi confirm smua blog lagu die.p/s: saya tak minat lagu inggeris saya minat orng inggeris yng omey omey ajew,heee.

saya rindu awak.saya rindu mereka.

No comments:

Post a Comment