november tigabelas

assalamualaikum w.b.t
hari ini pergi ladang,pergi dngn si abng encem
esok pon pergi ladang
,alolo ape aku merapu,

http://4.bp.blogspot.com/__quCXQ_csVc/TMGMtssOP4I/AAAAAAAABIY/BxyqE36vmIM/s1600/tumblr_l7nwcegMLf1qcgg4vo1_500_large.jpg

hello bloggres hello readers hello semua! saya sayang awak *tersampuk tetiba* so bagaimana dngn cuti anda.ohh cuti saya sngt ohhhsome gila bosan tersentap sekejap kucing dkat asrama yng tidak terbilang berapa ekor tu dah mati ke?ke dah membunting lagi ohh ade sekor kucing rasenya kucing tu paling femes amos dkat asrama mahu lebih tiga kali bunting setahun patutnya bagi pengiktirafan.

tolonglah kucing juga mahu diiktiraf oleh itu die bersungguh bunting banyak kali smpai snggup buad bnda terkutuk dngn kucing jantan lain depan kami,teeet kami hnya mampu beri sokongan zahir ajew.tolonglah sila bagi pengiktirafan *tolong nyah die dari situ*

ke pangkal jalan,saya tahu semua skrng sibuk bercuti.buweekkk tak lame lagi saya pon bercuti.nanti adik adik kakak mama saya smua dtng malaysia ouhh anak uncle ujol saya sngat comel oke.percayalah saya tak ingat name mereka,mereka tngok saya pon mcam orng asing.tu lah sedara jejauh bila jumpa memasing mcam tak kenal.annoy gila kan!

malam semlam saya sngat mcam wahh!!mimpi ke?ape nie?betol ke?eksaited gilanya then dua jam super savers habis mcam tu ajew :/.die kate header gmbar saya mcam lessbiyen.grrr betol ke?saya ckap itu hnya gmbar.lagi satu haraplah muhd syukri mohd shukor saya dpat salah satu kerja yng die apply tolong tolonglah bagi die kerja,amiinnn.

ahad tu saya pon tngok bola wewit wewit awekss pon tngok bola lahh gila mcam rockkk.malaysia kalah lagi *muka sedihh* tak ape lah tak ade rezeki.dan dngn drastiknya di fb smua pasal nazmi faiz buad goal pertama gila encem nazmi nie nazmi blablabla.amoiii mementang si nazmi tu 17 tahun semua lah nak die ye.kengkadang mcam annoying smua ckap pasal die tak kesahlah fb kauorng tapi tolonglah jngn lah nak mcam over eksited orng mcam tu yng buad aku tmbah annoying.bukan annoying dakt nazmi tu ye.tak ape lah biar titew lah minat sami tu,heeee.


http://3.bp.blogspot.com/_tVv-anGO3Zg/TSpsq0XVD_I/AAAAAAAAAk8/HCc6iduZdFo/s1600/tumblr_l4azy9J8dr1qa6lblo1_400.jpg

november duabelas

assalamualaikum w.b.t
don't wait the perfect moments
take the moment and make it perfect.

http://favim.com/orig/201108/14/book-boy-chuck-palahniuk-girl-reading-Favim.com-122730.jpg

hello bloggers,pertamanya salam maal hijrah untuk semua umat islam buang yng buruk buruk ambil yng baik baik ajew।yeah azam baru *angkat kening* saya nak buku spm menjadi kawan terbaik *dabik dada* kiranya mcam lengan dngn ketiak lah tak boleh putus putus nak same same ajew alolo sweet nye tngok lengan dngn ketiak pon nak sweet jugak tau,grrr tak nak kalah jugak.

ayah saya ckap suruh saya pergi tusyen cuti nie drpd dduk dkat rumah bngun lambat main facebook lebih baik pergi tusiyen thun depan kau tu nak spm dah lah amek pure science.dan saya mcam aloh tak nak lah tak nak pergi tusyen tak best tak ade kawan.sngguh saya takut pergi tusyen sbb dulu mase drjah enam dkat tusyen tu saya sorng ajew perempuan lelaki bkn main ramai snnguh saya mcam terpinggir bila ade kuiz dlm kumpulan ke sungguh saya tak tahu nak pilih lelaki mane satu * itu gatal,hahaha* tnggu ajew cikgu suruh masuk mane satu.ade sorng tu classmate saya tpi dkat tuisyen sombong gila dngn saya *malu nak mengaku kawan letuw* dkat sekolah sibuk tnye kau pergi tusyen tak nnti,homework tuisyen dah siap.rase mcam nak bahan kau dgn garuda nasi baik aku lupa nama kau.

tengok lah blog saya,baru tak baru tak comel tak comel tak *perasan,persetankan perasaan tu* dua hari tak update blog saya sibuk edit blog sibuk cari tutorial itu tutorial ini dan hasilnya terjadilah mcam sekarang.rasenye mcam lah nak delete ajew shoutbox tu baud baru tapi malas penat main dngn code cukuplah setakat yang ade.

bukan nak ckap ape cume nak tulis ajew,tadi petang tetiba rajin ber blogwalking majority bloggers smua lagi waiting outside the lines tu aloh yng greyson chance comel tu.klau nazmi faiz tu boleh nyanyi confirm smua blog lagu die.p/s: saya tak minat lagu inggeris saya minat orng inggeris yng omey omey ajew,heee.

saya rindu awak.saya rindu mereka.

november kesebelas

assalamualaikum w.b.t
entry kali nie ade tema
cerita takkan songsang sangseng
maaf entry mcam agak panjang.


kerana ketandusan idea nak cerita ape tetiba akal jadi mcm kancil ohhh terase mcam cerdik skjap.padehal entry ini lngsng tiada unsur ilmiah bahkan ajaib klau terjadi mmng tak kan terjadi dan tak akan mungkin terjadi *merepek meroyan*

entry kali nie klau lah kita girrlsss ade super power kira mcam heroin lah nie cume klau llaki tak ade 'in' girrlsss ade 'in',mmng perempuan suka menambah nambah bnda dkat belakng saje ajew nak melebih dari llaki.kan aku kate tak ade unsur ilmiah mahupon ilmuan,mcam selama nie ade ajew T______T.

andai kate lah klau aku dpat super power aku nak power yng boleh jadi invisible,haa!mase tu lah aku boleh skodeng orng grrr bukan intai orng mandi tu dosa.kiranya nnti klau jadi invisible suka hati ajew nak pergi mane tak payah orng nak kekutuk nak mengata orng pon tak buad dosa kering kucing mati dkat kita then nak pergi paris london korea smua freee tak payah pasport suka hati naik flight mane kau suka.bestnyeewww

lagi aku nak power yng boleh baca hati orng aloh kira mcam cerita ape kata hati tu tapi tak nak lah hati llaki hati perempuan pon nak rembat jugak.kiranya nanti senang aku nak minta maaf kalau orng tu sakit hati terguris hati tercalar hati terobek hati dngn aku kiranya nanti senang aku tahu orng tu ikhlas ke tak ke saje ajew nak memplay playkan aku mmng aku tukar jadi invisible tarik seluar kau dpan orng ramai kau malu kesah mende aku *kronik kejam gila*

lagi lagi aku nak power yng mcam aku boleh tngok orng yng aku suka orng yng aku benci kiranya aku dduk satu tmpat tak payah sesusah nak tukar invisible tngok orng tu.aku ckap ajew aku nak tngok sekian bin/binti sekian then taadaaa die bagi aku tngok ape sekian bin/binti sekian tu buad.senang cerita power nie mmng kesusaian sngt dgn giirrllsss yng ade boyfie yng boyfie die tu tahap merenyam meroyan dngn perempuan lain.*saya punya bukan mcam gitu ye uoollssss*


ape power lagi ye?pastu aku nak power yng boleh aku jadi heroin di khalayak dunia kiranya siapa perompak perogol bersiri peragut penyangak dan yng paling penting penyimbah asid tu pemukau yng jahat jahat tu sbb korng yng durjana gila aku tidak boleh keluar cuti nie dngn kekawan ini smua kerana kau!cuba lah kau paham aku perempuan korng jahat durjana *marah gila* klau aku ade power sekali aku tenung mata korang yng durjana tu terus hilang terus jadi baik tak pon terus dkat lokap lagi bagus dkat tali gantung.padan muka *kejam gila*marah nie tngok nie:



pastu aku nak power yng boleh selamatakan kaum hawa drpd serangan nafsu kaum adam yng spesies pantang jarang nmpak perempuan terus nak ngorattt.aweksss nak nombor boleh?awekss nie cun lah?awekksss sorang ajew nak abng teman.grrr sumpah aku jijik gila rase mcam wadehell dngn lelaki mcam nie.ptng semalam enth sesiapa sorang kaum spesies mcm di atas pergi im aku jijik tak jijik klau aku reply im die then kate aku sombong yess saya dkat fb mmng sombong dngn llaki spesies mcm gini tak reti hormat perempuan ape super power patut kita dpat nak bagi ajar llaki mcam gini.

lagi lagi ape power aku nak.lol tamak haloba betul aku nie semua super power nak bukan boleh dapat pon.mmng lah tak kan dan tak boleh dapat mustahil kalau aku dpat salah satu super power dkat atas tu apetah lagi semua super power tu tapi kalau boleh aku nak super power yng keempat tu mmng best gila aman dunia tak ade penjahat mcam gitu skrang dklat fb pon orng boleh buad jahat dngn kita so take care yourself.

rasenye tu ajew untk entry yng tak berape nak berilmu sngat mmng tak ade ilmu lngsng pon,boooo! *kesah mende aku* kalau saya terpikir super power ape lagi nnti saya buad part two pulak ye.heeee!

http://data.whicdn.com/images/16561439/tumblr_lqvy06SskR1qmtgy5o1_500_large_large.jpg

november kesepuluh.

assalamualikum w.b.t
make your days greeaattt.

http://2.bp.blogspot.com/_oV_MPhq6um8/TFZxziqHZ-I/AAAAAAAAAU8/htkBDIktHk4/s1600/tumblr_kvcpt7LdvN1qzbwa2o1_500.jpg

hello readers rase mcam seabad tidak update blog.maaf kerana kemalasan tahap maxima yang tiada tandingan mengalahkan tahap dewa nak mati oke cukup saya tngah menahan sakit perut yng tiada tolak bandingnya.mak saya ckap klau perempuan dtng sakit mcmgini kperhatian sakit mcmgini untk perempuan tiada istilah lelaki pondan bapok sotong semua takkan dapat oke sila jeles.berbalik kpd mak saya,mak saya ckap minum air 100 plus yng wrna putih tu padehal dah satu tin aku minum sakit die sngat sakit gila.

sisa baki cuti sekolah lagi sebulan lebih ohhh gosshhh!aku dah boring tersangat boring online blogwalking blogging texting calling eating sleeping grrrr mcam tak ade aktiviti lain.saya dah rindu nak sekolah saya dah rindu nak belajar*oke ini pelik!tahun depan nak spm form four punye chapter hilang dari memori dah mcam ilmu kene tarik ajew betul saya nak belajar tapi saya malas sngat.ouh tadi tngok fb afiq,alolo lawatan sekolah kkak die pergi sibuk bawak intan untunglah anda berdua oke saya jeles buweekkk.

before tu tahniah kpada pemai bole malaysia suka gila tngok bola mase tu adek saya smpai pening tngok malaysia nak gol tapi tak tergol mase penalti saya lari masuk bilik ttup telinga nnti malaysia tak gol jelas wajah saya dukacita then bila gol semua jerit saya rase saya jerit smpai rumah pakcik razak jiran sebelah well sngat eksited gila mcam yng golkan tu syukri shukor ajew,heeee kperasan.klau awak yng golkan mmng saya bangga nnti satu ckg jalil bangga kan kan.hahaha!

btw saya nak minta maaf sbb adelah dlam 4 ke 5 orng bloggers tag saya untuk jawab soalan segala bagai tu,semua tag bnda yng sama jadi bila rajin nak buad tak tahu mane satu nak pilih.grrrr!

november kesembilan.

assalamualaikum w.b.t
keep our memories in your heart
keep nicely and never forget it.

hello kira berapa lame hari tak update blog tngok status tepi tu dari hari ape tak berubah mcam kene sumpah jngan kau update status baru jangan kau update status baru bomoh mane ahli sihir mana ahli nujum mane buad aku smpai jadi mcam nie smpai malas nak update segalanya sila cerita kan?!lol,haaaaaahaa!siapa rindu saya siapa rindu saya kperasan gila cukuplah semalam wall dngan ayn mcam jadi orng gila hot padehal batak hot cukuplah cukuplah itu hanya gurau senda lawak pak pandir.

hari ini kelas saya kelas 4 bestari buad jamuan aloh dkat mines ajew pon bukan dkat paris bukan dkat london bukan dkat korea mahupun dkat pavillon bukannye bukan!pergi baik saya semua ikut ckg zatur untunglah rumah dkat sungai ramal tak payah bazir duit naik bas.then smpai sane tunggu ayn pastu cuci mata tngok baju ohhemmjiiee wadehal bnyak sngat baju lawa then lelast beli dkat nichi pastu pashmina satu oke bajet hari ini limalima ringgit oke.then lepas makan main bowling sunggu asyik ke longkang sungguh aku malu!lepas tu kan kita kan jalan jalan kan alolo ghindunya ghindunya nanti,kcukup cerita ini tak public.


alifah.wanie.annur.aida.ayn.



ini adek zulaikha merangkap adek saya semnentara tadi,
kperhataian saya ngorat die kongsi kek sesame lagi.sila jeles :/



saya yng A second last tu,tau lah tak seterrorr korang kan kan.
saya seri same dngan iedil kira mcm bngga jugak lah seri the highest,haha!

lagi sekali,alolo ini saya mengorat suruh dduk sebelah saya lupa nama die,LOL!

november kelapan.

assalamualaikum w.b.t
18 hb november aloh dah habis sekolah
ghindunya ghindunya ghindunya!

alolo rindunya nak pkai tudung sekolah lagi.

hello hari ini sngt penat dan letih oke mcm baru seminggu masuk kelas dngn homework bertimbun mcm nak kene paham satu topik kecik add math,grrr tidak penat ke mcm gitu.walaupon hari ini last day sekolah peraturan buad sendiri sukati kami keluar sekolah pergi gerai cik zul pkul 11 pagi selamabe tayang handphone ceh mase tu lah konon nak lawan handphone cikgu konon handphone i lah paling euuwww canggih nyah oii kalah mak.grrr!

mlam semalam tidur pukul 2.30 pagi ini semua kerana novel ini semua kerana myzal suruh dngar cerita lawak gila die smpai empat msg pnjng tak habis lagi cerita smpai malas nak taip pepanjang smpai guna then then aku dkat sini mcm bengang bila nak habis cerita atok!ohh die atok saya tpi saya tiada nenek kerana nenek dah ceraikan atok saya kesian atok saya smpai skrng enggan dan tak nak cari pengganti nenek konon nak setia dngn nenek saya tabiikk spriinngg same atok.grrr lari topik wadehel ha?!


mcam pukul 3 ptng tu aku ain aida ade dating dngn ckg zatur dkat mines mahu teman ckg booking pizza hut booking bowling beli cake untk isnin nie untuk jamuan kelas empat bestari korang jngn risau mmng pizza sngat cukup untuk korang dialukan bawak tupperware kerana percayalah confirm bnyak lebih korang kan diet gituw!45 minit dkat mines pastu balik ckg hntar smpai dkat rumah semetinya aku lah last ini sbb rumah aku dkat dngn cikgu smpai rumah pukul 6.15.gila tak letih bngun pagi sebelum subuh padehal tidur kurang lima jam stngah nak subuh.dkat sekolah mmng saya tahan buang air besar konon nak selesa nnti dkat mines tapi wadejadi tak sakiit perut dkat kereta punya tahan sakit perut mcam tahan kentut lima lapan tahun smpai rumah masuk tndas,heeee! final result semua dah tahu mcam grrr pun ade jgak,yng penting saya tempah satu G bermakna gagal untuk add math rasenye mcm wadejadi padehal lagi satu markah aku nak tempah lulus grrr rase mcm bodoh satu soalan sngat careless gila padehal soalan inverse function ajew klau tak aku dah lulus oke!siapa nak tahu sngat mrkah anda sila pergi sini oke!



with my lil sis,♥

november ketujuh.

assalamualaikum w.b.t
grrr,makin sungguh malas nak pikir title
jalan pintas tak payah sesusah kona sana sini
buad sakit otak pakai nombor penyudah kerja/cool!


tinggal satu dua tiga hari lagi ajew sekolah nak habis alolo rindunya sekolah ghindunya ghindunya!grrr tapi nak pergi sekolah sngguh malas hari jumaat nnti jgn risau confirm seconfirmnya aku pergi ye siapa rindu aku sila peluk kekuat peluk ikut tahap semaksima korang rindu ye sepackage dngn bulan duabelas nnti ye!jalilrians sila dtng sekolah semata mata tuntut duit seratus ajew tiada sebab itu sila tak payah dtng tngok kertas exam tak payah nnti sakit hati tak puas hati tngok online ajew oke.

skrng dkt facebook mmng tngah famous amos pasal hackersss pasal greyson chance tak habis lagi dah bkk pasaal lain cuba lah habiskan satu satu cerita tu mcm mane karangaan tak tunggang terbalik sekjap cerita itu esok lagi cerita ini pulak yng si hackers ni epon satu jadilah hackers beriman sikit hantar psal islam ke motivasi ke ini psal gmbar tak senonoh amboii bkan main tebilak mata si teruna nie tngok tau!nasib baik teruna saya tak online fb setelah sekian abadnye.si jantung hati syg skrng jngn nak gegatal online facebook tau tngok facebokk tu pon jngan,heee!so hackerss nak buad jahat tu susuli lah dngn pahala ye baru cool :/

skrng tngok teve mmng cerita sukan sea ajew die tayang ye btw malaysia go malaysia kumpul emas bebanyak.tadi mlam dgn malam sebelumnya tngok masterchef alolo sukanya tngok mereka masak saya suka zamri aloh yng muda tu yng umur sembilan belas tu,heeee.setiap malam kene tidur awal bngun pepagi ade hobi baru! ♥♥♥

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lfavfaR4Gt1qf3uvso1_400.jpg

november keenam.

assalamualaikum w.b.t
tidak semua yng kita impikan
akan menjadi kenyataan =]

hello readers,grrr esok spm adesss acano nie mlam nie baru nak baca buku baru nak jejeling karangan baru nak ingat format alohh payah lah mcm nie esok msuk dewan dpat paper terus tidur ade idea baru buad tak ade lagi tidur ade lagi baru buad tak ade lagi tidur jgn bebangun.kpd kkak saya dan para pejuang spm yng lain selamat maju jaya buad yng terbaekk klau tak tahu nak jawab sila lah tidur jngn nak kusutkan sngt kepala kau tu,heeee/peace yawww!

cuti dua hari ini sngat tidak keruan hidup aku bngun pepagi mmng confirm lmbat bkk fb aloh boringnya bkk blog adesss malasnye nak blogwalking nak edit blog asyik invalid error invalid error invalid error tak ade words lain ke nak kluar saje ajew jeles letuwww kita nak edit blog,bwueekkk!esok sekolah tapi gayanye mcam mals gila nak pergi sekolah last day sekolah hari jumaat baru pergi sekolah amek semua result final exam,khabar angin katenye kelas aku lima orng aje LULUS add math confirmnye saya dlm golongan 39 orng tu tpi katenye saya lagi satu mrkah nak lulus gua tak kira nak korek jgak satu mrkah tu tak prnah add math gua fail yawww!

skrng facebook smua status psal greyson chance tu aloh budak youtube yng comel gila yng tigabelas tahun tu aloh yng duet dngn najwa latif mase aim hari tu aloh yng rmbut die cute tu aloh yng pakwe saya tu eh oke tu tipu tu perasan tu meluat tu grrrr.dulu bkan main dgn justien bieber ade yng bieber fever lah amboii bkan amin lagi skrng greyson nie pulak,oke tipu klau saya ckap die tak comel ohheemmmjiieee saya suka dia acano nie dulu bieber tak pndng lnsgnsg oke tak lngnsng skrng greyson nie mmng kene pndng,heeee!segala peminat bieber adakah korng bertukar angin ke greyson nie,mane nak cmpak bieber korng tu.haaaa!peace and selamat malam.

alolo,comenye muka comenye rambut!

november kelima.

assalamualaikum w.b.t
hello and good afternoon :/
make your days nicely.


hari ini 12.11.11 bkn 11.11.11 yng dikata katakan orng tarikh pling sweet hari pling bahagia hari pling awesome ringkas cerita hari pling best untk diingatkan ingatkan bagi aku no no no tidaklah indah seprti mereka ckap kan kau rase awesome tak awesome bila 11.11.11 hari terakhir dduk hostel itu mmng best lah kan di sebaliknya tertanya tanya bila lagi nak jumpa mereka bila lagi nak jumpa die bila lagi nak pggng tittle form four bila lagi nak blablablabla!kau boleh ulang benda yng dah jadi?no no non kau tidak boleh buad begitu juga aku jadi redha lah!

11.11.11 asrama buad jamuan akhir tahun sepatutnya hari ini ttapi disebabakan si pengetua mahu masukkan budak sekolah mane enth ke hostel pada mlm smlm dan kami seprti anak terbiar terpaksa meninggalkan hostel pada mlm itu jugak sedangkan kami bayar hostel untk smpai ke akhir tahun,sgala rncangan yng telah diplan kan terpksa dicepatkn semua nye mcm ohhheemmjiiieee sngat sakit hati menusuk tulang rusuk oke. khamis mlam kami buad explorace smpai pukul lima pagi ulang lagi skali lima pagi kau tahu lima dan pagi!aku hnye jadi fessie setakat jage dduk main badminton tidur budak dtng suruh main tngkap telur tak dpat telur balik tepung ohh,oke kami tak sekejam fessie lain smpai mandi air bawang mandi air kunyit segala bagai air tu.bersyukur lah aku dan intan tidak seperti mereka yng boleh meninggalkn kesan dkat baju korang tiga hari tiga malam.

esok pagi bngun subuh pukul tujuh oke pastu smbng tidur smpai pukul sblas then ptng tu prepare segala bnda untk mlam nnti.ssunguhnya mlam jamuan itu tiada mood untk tngkap gmbar segala budak cukuplah gmbar aku dan form four aku dan dia tak payah nak melebih sngat lah kan kan kan.well,rmai puji koktail kami sedap thanks to nadia izham bagi resepi tu laku habis koktail kami buad resepi kau tu,tak sia sia aku mnangis potong epal kerana syakhira main pisau dkat aku!sngat ngeri bunyi nye kan.



miss this moment,i know this moment can't be repeated.i love you friends♥♥♥

maaflah tiada gmbar nak dipamerkan untk jamuan mlm semalm mahupun explorace gmbar semua kabur kau nak tngok mmng muka tak nmpak pkai lah contact lens warna ape pon highest power speck mate pon kau ttap tak nmpak jadi jngn berangan nak tngok!klau ssipa ade ltak gmbar dakt fb saya cilok lerak sini oke/peace!

semua gmbar dkat pendrive semua hilannggg!saje ajew nak buad aku menangis sepuluh hari sepuluh mlam rindu mereka.grrrr!

november keempat.

assalamualaikum w.b.t
hari ini bngun tersnyum senyum
esok bngun tersengih sengih
lusa bngun tersenyum tersengih
tulat bngun dah kau pergi kahwin*gatal!

http://8.media.tumblr.com/tumblr_kqbf2iA19a1qzbqvao1_500.jpg

hello readers hello bloggers hello malaysia hello worlds hello semua hei ape kejadah kau hello hello dkat semua nie naik sawan ape.well hari ini tamatlah tempoh percutian hari raya aidiladha ptng nie balik hostel esok pergi sekolah pulang buku teks yey!!!sesi pelajaran pengajaran pengiraan untk tingkatan empat sudah tamat sudah habis noktah tiada penghujungnya tiada smbungannya.ekeleh klau dah hbis form four mesti dah terror sngt form four haprak mathematiscs pon dpat B final exam add math?kau tahu nasib kau jawab pon semua tak betol baik kau lopongkan,dush:/

minggu nie sabtu nie asrama ade buad jamuan akhir tahun sepatutnya dkat luar sepatutnya lah oke tekan kan di sini sepatutnya lah tapi ape ank kate pengetua tak kasik bagi duit sbb nak beli kerusi meja belajar baru untuk kami ape function?grrr tak kesah lah terima kasih diucapkan tak apelah jamuan dkat sekitar asrama ape kurangnye kan kan kan.tunngu shje sabtu nie jgn risau gmbr akan diupload scpat yng mungkin oke=]

setelah empat hari empat malam tiada khabar tiada cerita tiada gurau tiada senda tiada merajuk tiada pujuk tetiba mlm smlam dua jam uolllssss dua jam heeee oke ekcited gila sial jeles ye intan azura nnti balik kau jngn nak dengki tutup telinga aku cerita jgn nak dengki pura pura tak nak dngr aku sekeh kpala kau 560 darjah,hahahaha!

otak buntu nak tulsi ape lagi smpai sini shje kot sekian before tu kpd pejuang pejuang tanah air sijil panggilan maut(spm) especially kpd kkak saye dua orng kkak angkt saye senior di smkaj kpd senior yng dulu gaduh main kekutk dkat blog tpi skrng mcm merpati dua sejoli ceh terharu tak kak fanie terharu tak selamat maju jaya buad yng terbaekkk.teeet tahun dpan aku pulak:/


novemebr ketiga.

assalamualaikum w.b.t
untunglah boleh tngk
lembu kene sembelih.
untunglah!!!untunglah!!!

hello,selamat hari raya aidiladha selamat dikorbankan lembu sekalian*oke itu dah lepas.activity hari ini bngun pepagi pkai baju kurung tolong mama dkat dapur*oke tu tipu then makan rendang,pulut,lemang tak pergi memane pon pkai baju kurung ajew lebih smpai ptng dduk rumah,amacam mcm uztazah pilihan tak,heeee!maka hari ini saye hbiskan video shahrin cool dan anwar hadi dan smlm encik mimpi!!ohhh mmng cool!yeah!saya tak balik kmpng nak smbut raya aidiladah sesama saudara saya smbut dgn family saya ajew,untunglah sape blik kmpng!untunglah!!!untunglah!!!!

then,lepas tngok semua video encik mimpi,tngok pulak shahrin cool,ohh!!!siapa tak kenal sila kenal cepat cepat.act,first tyme tngok video die mnggu lepas kott,nie pon terbaca blog sys adah the freak tuw,tak kan tak kenal kot!tipulah tak kenal tipu!!!tipu!!!tipu!!then dari situ tngok semua video die,ohhh!!untk maklumat die enambelas oke enambelas!sekolah same dgn amani aloh dkat smk saujana impian tuw dkat kajang tuw.kira die nie ade potensi lah jugak nak jadi mcm mat luthfi tuw anwar hadi tuw,hei muka die adelah ala ala korea skit!video die tak adelah bnyak mcm anwar hadi mat luthfi tu,setakat nie baru sembilan ajew semua nye not bad lah boleh dijadikan iktibar dan tauladan dan nasihat dan segala yng positif.



pastu tngok video anwar hadi.ape kau nak ckap aku ketinggalan zaman orng lain dah berabad habis tngok video nie kau baru habis tadi,ohh!!! two words who cares!aku yng tengok bukan kau kan kan kan :/

sesungghnya saya amat rindu dia!kerana ketandusan duit maka prepaid pon tak mmpu beli kau tahu prepaid kau tahu kredit kau tahu share top up!tak reti nak paham lagi ke?dari jumaat mlm tak dngr khabar tak msg tak call semuanya takkk!apelah awk buad skrng apelah awk pikir apelah awk makan pagi tadi.eh,awk dkat mane ye.sedih tak sedih situasi mcm gini!kekangan ini sering shje saya bermimpi handphone saya berbunyi menandakan ade msg msuk dari dia.apakah mksud di sebalik mimpi itu?yeah!november tahun ini mmng tak bessstttt!!!

assalamualaikum w.b.t,
tak jawab dosa,
jawab sayanggg ♥

november kedua.

assalamualaikum w.b.t
tak smua yng kita harapkan
akan menjadi kenyataan
kekadang ia menyakitkan.

http://data.whicdn.com/images/7474530/tumblr_lh7efmNXsI1qgvsago1_500_large.jpg?1298724721

hello readers,hari nie saya bngun lambat balas dendam ssb sebulan exam mmng tidur lmbat skrng saya dah freedom drpd exam yng sngt disayangi.oke sedar diri next year sijil paling mudah(spm) menyeru nama saya supaya jadi calon.oke lagi cepat lagi bagus tak sabar nak habis sekolah,heeeeeeee.sedar diri lagi resukt kau bkn bagus sngt empat paper dpat baru dua A,A oke bkn A- mahupun A+.empat paper nie smuanye yng teras except bm klau yng tmbahan oke mesti sngt mengecewakan.ini salah satu sbb saya tak suka minggu nie.

grrrrr,tak suka minggu nie tak suka!tak suka!tak suka!tak suka!tak suka!oke brape kali kau nak ckap tak suka!tak suka!.wlaupon hari selasa hari tu birthday saya,saya tetap tak suka paham!minggu sngt menyakitkan hati hingga ke celah celah hati pon sakit,grrr sngt teruk sakit hati nye nyah oiii.sakit hati dgn kawan,sakitkan hati orng,orng sakitkan hati,orng nak disakitkan hati,grrr,rase nak sepak ke nak terajang?!adakah november minggu pertama mmberi gambaran bahawa november akan dtng akan lagi dahsyat saya tempuhi,ohh!!!why november,spatutnye november lah pling gembira buad saya,yeah!sepatutnye lah.

oke cerita sakit menyakitkan hati mnggu nie sudah hbis,tnggu saje mnggu depan ape akn jadi pulak adakah lagi ngeri sakit hati tu?tunggu ajew lah.nak tahu tak?lpas dah fredom nie kerja saya baca novel ajew,nak tahu tak,saya ade baca satu novel nie grrrr sumpah sedih gila smpai menangis saya baca dkat kelas smlm,klau korng lah snggup ke korng korbankan cinta korang untk orng yng korng sayang,contohnye lah,korng dgn sorng laki nie bercinta tapi ade sorng kawan korng suka boyfie korng,pastu korng suruh boyfie korng kahwin dgn kawan korng tu.grrr,tak ptotkan klau sekali boleh taha lagi babe,tpi perempuan tu empat kali doe!then ending die perempuan tu mati sedih tak sedih tu.tpi saya tak lah nangis mcm intan mcm orng mati laki ajew intan nangis tau.hahahaha.

ohhh!oke itu saje untk hari ini,sekian terima kasih.ohh!!!finally saya dah berbaik dngn orng yng saya gaduh minggu lepas,alhamdulillah satu masalah dah selesai.

november pertama!

assalamualaikum w.b.t
tadi dduk depan televisyen
skrng dduk depan komputer
ape hypothesis kau dpat?

http://data.whicdn.com/images/1850933/3039856404_e40dfe80e1_large.jpg

seperti nh diketahui satu dunia satu november sudah pon selasa lepas maka dngn itu saya sudah pon menjadi gadis remaja yng berusia enambelas tahun,enambelastahun oke layak untuk kahwin*gatal!!!satu november saya exam chemistry dngn harapan chemistry saya A,A- pon jadi lah asalkan tittle A milik saya untk chemistry,eceh konon nak amek berkat jadi pharmacist mementang exam chemsitry masa satu november!yeah sngguh tinggi harapan saya kan padehal buad chemistry hari tu mahu tunggang terbalik dunia saya.

di atas kesempatan itu saya nak mengucapkan terima kasih banyak banyak kpd yng wish saya yng nyanyi untk saya yng bagi hadiah untk saya yng ckap die sayang saya.terima kasih kpd rakan di facebook yng wish saya minta maaf sbb tak bagi responds awal2 saya di hostel.saya hnya mmpu like sajew untk wish anda.kpd rakan di hostel terima kasih nyanyi untk saya,terima kasih suap kek untk saya terima kasih jadi kawan saya terima kasih jadi kawan ketawa saya semasa saya sedih.kpd awak!terima kasih nyanyi untk saya,saya sayang awak saya pon sayang anda semua.

ohhh yeah!birthday saya tahun nie saya dpat dua jam tau!satu mama saya bagi satu adek fida saya bagi die bagi rantai sekali,terima kasih adek!lpas tu saya dpat coklat saya dpat poskad transformers tau!pastu saya dpat kek blueberry cheese terbaeekkk!setakat hari nie itu saja saya dpat insyaallah minggu depan ade lagi akan meyusul,ceh harapan tinggi sngat lah aku nie kan kan kan!

tahun nie birthday saya tidaklah sebest tahun lepas mcm ini dan ini dan hadiah saya juga tak bnyak mcm tahun lepas,tak ape saya tak kesah pon!maybe birthday saya tahun lepas tak nak ade persaingan yng lebih hebat,eleh nak jeles letuw!papepon tahun lepas adalah he happiest memories on first november!

happy belated birthday,
happy belated birthday
happy belated birthday to an-nur
happy belated birthday.
*ceh nak jugak nyanyi untk diri sendiri.

hope all my dreams come true!and always be strong dan tak lupa juga supaya saya menjadi lebih lebih rajin pada bulan duabelas dan tahun depan!dan menjadi yng terbaik di antara terbaik dan berajaya menjadi pharmacist dan berjaya menempuh rintangan dunia,wish me luck and pray for me.

http://data.whicdn.com/images/16732359/camera-kevin-arnold-love-memories-photography-Favim.com-115234_large_large.jpg