dear october#9

assalamualaikum w.b.t
yeah!!bngun pagi pagi
tak sempat gosok gigi
terus seyum smpai telinga!


ohhhmmmjiieee!bngun pepagi terus senyum tak sabar nak sekolah esk tak sabar nak habis final exam!final exam oke bukan spm harap maklum.experiment tak baca lagi chemsitry tak khatam lagi mane taknye study less than 30 minit!30 minit oke bukan 30 jam mahupun 30 tahun!yeah!mmng berani menempah gagal,siapa takut nak ikut jejak alifah buad kenduri tujuh hari tujuh mlm untk ckg zatur siapa yng gagal chemistry!sebaik shje dngr terus rase gerun ngeri cuak tolong jngn bagi aku gagal!!

ohhh!!!saya ade seorng kawan lagi yng minat hindustan oke kawan saya itu lelaki oke ulang lagi skali lelaki lagi sekali lelaki.saya kate saya suka tngok hindustan bila hero die ganteng2 suka tngok hindustan part mereka menari,lpas tu die boleh kate part menari kau suka tngok seksi lah dorng,ulang lagi skali seksi lah dorang yes!seksi saya pon kate siapa suruh kau tengok yng perempuan mmng seksi lah!saya tengok hero hero oke!dan die kate gatal!eleh llaki pon tengok heroin eleh lagi gatal!lumrah lelaki dan perempuan tiada siapa mampu melawannye.

yey!!!!october nak hbis maybe ini post terakhir saya untk october mmng pasti ini yng terakhir lepas nie november pulak awal november smbutlah birthday saya sambutlah!sambutlah!agak terkilan first november saya dkat hostel masih exam smpai second november tak boleh nak update blog yes!sngat terkilan tak apelah tahun lepas birthday saya sngat meriah smpai buad essay english mase final exam hari tu cuma bagi gempak sikit ayat die tapi grammar confirm tunggang terbalik tak apelah yng penting mase tulis essay saya sengih kesorangan=]]]

tidak ape lagi saya nak menaip cukuplah smpai sini hanya mendoakan kejayaan saya untk final exam dan saya mampu buad yng terbaik walaupon usaha tak seberapa tapi dkat hostel saya tidur pukul satu oke menghadap buku.sekian sahaje assalamualaikum.peace♥

http://1.bp.blogspot.com/_K02Ve1N4leY/TJ4dqhN9xTI/AAAAAAAABGE/HhGDKf7jNu4/s1600/tumblr_l79goePxkZ1qzll40o1_500.jpg

please!be nice to me exam!i appreciate it.

No comments:

Post a Comment