dear october#7

assalamualikum w.b.t.
dgr ckap orng hati sakit babe,
gua relax aje,lu yng sakit hati.

grr,tadi pergi class chemistry then makmal tutup masuk class carpet,wah!!!rindu lah class carpet titew tuw,tadi kan tngk class tuw alolo sedih ajew rupa kesian class titew tau,dari form two smpai lah form four situ ajew kita dating tau.nak kluar kl pon mak kita.
tak bagi takut nnti kene simbah asid kene buatan orng mak kita ckp mcm tuw dkat kita.

ohh,kembali ke class chemist nak kate ramai tak ade lah sgt nak kate sikit boleh tahan lah jugak tapi kan kan kita suka sngt die pon dtng class chemist tadi,alolo sweet ajew siapa kate dia malas die rajin tau cume malas ajew lebih*kuikuiuikui.tapi tak jumpe tak ckap tak borak main senyum senyum ajew dari jauh,alolo lagi sweet tau,hehehehe.


kita kan nak cerita something nie,oke malu sngat tahap semaksima yng mungkin kalah impak maksima tau jgn memain malu nie babe.malam jumaat hari tuw,aloh saje nak bagi intro seram sikit aku dgn intan memain lah hehuruf yng mainan sahiba tuw aloh yng mcm petak warna kuning pastu adelah tulis huruf A ke B ke ape aje lah kan.oke misi menggatal dah mula!then kami buad lah nama kami,pastu kita tulislah nam akita nama die pastu ayat cinta yng lain lah same lah dgn intan.

tambah menggatal lagi,kami amek biji guli yng warna warni tu buad bntuk love tepi tu alolo comel ajew bila dah siap,mmng kene jeles pon tau bila tngok.kami biarlah smpai esk pagi saya kate lah klau tak hncur jodoh pnjng,heeeee.maka jodoh pnjng sbb tak hancur lah,ohhh!!!suka gila!pastu pagi tu jgak form five ade graduasi semua lah dok kumpul dkat hostel.hah!bab nie mmng dah segan sikit.korng boleh pikir tak?ckg llaki masuk bilik prep girllssss.stlah itu,ckg saat ckg pyhsic kami masuk dlm bilik tu then tetiba kat meja die nmpak bnda tu,kantoiii!!!ape lagi die kluar henset canggih die tngkap gambar,oke kami tak ade masa tu tngh tolong ckgu,nie pon juniors yng ckp.


start bab yng malu gila!isnin dkat school,ckg saat masuk kelas,aku dgn intan dah agak dah nie!die kluar henset die,tunjuk dkat kami aduhaiii,malunye nasib baik die tak tayang satu kelas tau klau lagi malu mengalahkan org bogel dpan orng ramai,omboi statement nak gempaks ajew.yeah!!kita dah suruh ckgu delete dah tapi entahlah delete ke tak,die kate gmbar tu boleh jadi kenangan,alolo sweet ajew kenangan tu dduk dgn ckgu kan,heeeee.tapi ckg saat mmng dah tahu dah kita dgn die intan dgn boyfie die,tapi tetap malu jugak,klau boleh bila jmpe ckg saat nak lari ajew tak pon jadi invisible,heee.eh malu gila gila nie.


No comments:

Post a Comment