dear october#5

assalamualaikum and salam malam.
last entry,esok pagi balik hostel dah.
siapa suka!siapa tak suka!

hello worlds!ape kejadah tengah malam rajin update blog deyyy!sukati aku lah jgn bnyak tnye.yeah!sprti diketengahkan isu esok pagi balik hostel ikut mama pergi sekolah then katenye ade class chemist siapa pergi! cukur bulu ketiak skrng,oke saya pergi maka esok saya cukur,oke itu lebih jgn amek seriusss.

*oke ini seriusss!seperti dijadualkan juga rabu nie final exam soalan satu selangor same setakat nie halwa telinga masih suci tak ade segala soalan bocor yng boleh aku percaya konon boleh jamin aku dpat A+ memanjang padehal tu tipuwww nanti spm tahun depan tak dpat soalan bocor mane pergi A+ yng slalu dimegahkan tu.tolonglah!jgn lah buad aku percaya itu soalan ini solan keluar final exam baca yng itu aje yng ini tak payah baca tak keluar punya!bnyak lah cekadak kau nnti spm gua dpat teruk kau nak jawab!

rabu exam bahasa malaysia sepatah halal tak sentuh lagi tengok dari jauh ajewww baru meresap babe!tak ape lah nanti karangan sukati aku ajeww nak tulis ape yng penting jamin lebih perkataan yng diminta!bahasa inngeris ini subject mmng agak bengap segala grammar essay mmng tak pernh pikir pnjng main ikut rase ajew mengessaykan.deyy!tak kan sembilan subject nak cerita gua main pakai hentam nmpak sngt mmng tak belajar.eh,kita belajr tau!tak caye sudah hah!nak bukti.



grrr,dah lah tahun nie exam dkat blok c!oke,menci menciii!!!situ bising tak private lngsng dkat dgn kantin mmng pencemaran perut berlaku lah kan,oke kuatkan iman kuatkan perut kuatkan deria kuatkan nafsu tahan makan!

atas kesempatan tu jugak saya nak minta maaf dkat semua org yng saya sakitkan hati mereka,dakt guru guru berkatilah segala ilmu yng diajar then permudahkanlah saya dan kawan kawan menjawab exam dgn yakin dan paling penitng tak tidur!amin♥

No comments:

Post a Comment