dear october#4

assalamualikum and hello b-log-gers .
one words two words three words .
i -love -you .

http://favim.com/orig/201106/27/batgirl-batman-boys-fashion-girls-love-Favim.com-85190.jpg

tolong jngan perkatakan yng aku rajin blogwalking or bw blogs blogs anda sekalian kerana itu mmng rutin seharian aku klau tak buad maka tak lengakp,yeah satu hypothesis yng menakjubkan bole disimpulkan,oke stop.

rasenye tak terlambat lagi buad satu entry untk birthday boy kita!tak suka rase menyampah rase nak muntah sila jgn baca harap maklum sekian terima kasih.

yeah!amat berbangga saya orng pertama wish awak!terharu tak wish saya*oke tu tipu.
happy birthday muhammad syukri b.mohd shukor,have a sweettt day!
tolong jgn khianat mengkhianati relationship kita,saya tahu awk tak buad kan kan :/
tolong pegang janji awk oke,saya pegang janji saya awk pegang janji saya saya pegang janji awk oke.
tolong jage diri awk bebaik,makan ikut waktu nanti gastrik siapa yng sakit?awk jugak bkn saya oke.
nanti klau saya bagi hadiah simpan leklok tau bebarang yng lain pon simpan leklok jugak,jam saya tu jgn bagi pecah,pecah saya pusing pusing bnyak kali telinga awk.
pastu,belajar lah rajin rajin nanti spm bagus pastu dpat kerja yng best nanti boleh lah buad kahwin yng grand grand baru best pastu semua orng wish dkat kita,alahai sweetnye,heeee.
nanti birthday saya pon nak dekat nanti hari tu minta lah izin ckg kita buad exam chemistry same same*peace,sekolah tu bkn bapak aku yng punya!
pastu pastu ape lagi ye,cukuplah tak payah nak bnyak sgt nanti saya dgn awk ajeww berangan kan.

♥160709.
♥0910.
♥i-love-you.
♥syusyu.

No comments:

Post a Comment