dear october#3

assalamualaikum and hye :/
sangat berdukagemibira,lol!!
di sini ade perasaan suka dan tak suka!


yaeh!jumaat tu pergi sekolah kelas tak cuti pulak sngat malas oke bngun pagi sungguh liat air liur basi melekat di bntal eleh mcm korng tak pernah oke tu tipu klau sape yng tipu maka sape yng tipu tu sila jngn main tipu tipu lagi tak suka orng tipu tipu tipu tipu sunat tak ape slalu buad oke,peace yaww :/

jumaat harituwww belajar mathematic dua jam babeh,grrr sngat tak suka sbb tak berape nak reti jumaat depan exam mathematics siapa suka sila angkat tngan,saya saya saya tak suka!mohon mohon agar masa menjawab mathematics tak biul otak nak kira kira tak rase fedap bila tak dpat jawab lelagi circle itu subject paling tak tak tak suka mohon mohon kalkulator tak habis battery baka tu harap jauh sngt klau kene mmng aku tersentap!

please stop citer pasal exam grrr,oh my goodness esok birthday syuk,what!knpe esok?yeah,mengaku excited terlebih tak dpat kawal emosi,aduhh mcm mane nak wish nie mcm mane nak bicara nie mcm mane nak call ke msg aje lah save krdit aku klau call kene nyanyi happy birthday ke,suara mcm bruno mars boleh tahan lagi ini mcm suara orng cekik tersepit celah trachea pergi ke lalaun oesaphagus aduhh cemana nie.tak ape lah tepat pukul duabelas kita pura pura tidur,peace!itu sngat kejam bagi kek dulu.

hari tu terniat nak try nak delete yng image depan tu,ala gambar sblum masuk blog kita nie yng tulis 'welcome to my blog,click here to enter' tapi tak dapat,alolo sedih nye siapa tahu mcm mane nak deletekan!tak ade lah rase mcm amek mase pulak orng nak bkk blog nie,grrr mcm ramai sngat ajewww nak bkk blog nie piraahhh!

assalamualaikum dah bagi,
tak reti nak jawab waalaikumsalam ke.
sekian,bubye ♥

No comments:

Post a Comment