dear october#2

sebelum memulakan penulisan,
happy birthday to my adopted lil sys.
happy birthday to ahmad aiman kamal.
happy birthday to sys amira*ini kkak syuk punya.
happy birthday kpd mangsa tua hari ini.
may allah bless uollsss and your wish become true.

http://data.whicdn.com/images/5179876/tumblr_lc6uy8nRgM1qacmz1o1_500_large.jpg?1290848085

assalamualaikum dan selamat pagi!
ikan flowerhon berlari lari,
hari ini aku cuti lagi :/

yes,hari nie kita cuti cuti pmr terima kasih kpd mangsa pmr-ians i love uollsss gegila lah and padan muka kene jawab exam and good luck eleh seminggu aje exam tak payah nak gundah gulana sngat lah action jetuwww.tahun lepas kita dah jadi mangsa pmr sngat ngeri masuk dewan tu bila dduk dkat kerusi mulalah nak berak lah nak kencing lah darah gemuruh dah meyirap letuwww tu baru pmr klau spm mesti kedahsyat gila klau kahwin lagi lagi lagi kedahsyat.

esok dah sekolah pastu isnin selasa cuti lagi pastu rabu dah final exam euwww sngat ngeri soaln bukan sekolah buad satu selangor same konon nak tngok target untk spm. then satu november birthday kita mase tu exam chemsit elok lah tu kita kan nak jadi pharmacist pastu exam mase birthday kira ade jodoh letuwww nak jadi pharmacist oke sila jealous ain rushdi mase birthday awak kene bace sejarah two words di sini padan muka,kuikuikui.

smlam prgi extra class biology dan chemsitry grrr biology nanti nak jawab ape dua separuh chapter tak habis lagi tak suka pasal nutrition bnyak sngat nak kene hafal pnjng sngat chapter tu dari hari ahad study pasal nutrition aje yes sngt pelik gila bila someone dpat A+ biology mcm mane die hafal mcm mane die ingat mcm mane die belajar,grrrr sngat tepu otak mcm saturated fats.sila beri perhatian kita kan ade hati nak naik pentas amek hadiah subject biology tapi tu lah bnyak sngat nak kene ingat tapi keinginan tu tinggi mengalahkan naik gunung everest and skrng kita dah fedap baca biology.

sngat sngat suka dduk rumah suka gila tak payah pergi sekolah tak payah pikir nak betulkan tudung tak payah nak ikut peraturan smpai buad aku berontak mcm raksasa gagah perkasa tuwww dan paling suka tak payah baca buku tak payah sentuh buku tak payah belajar tak payah pikir pasal exam oke tu tipuwww dlm hati resah gelisah kekadan terfikir dah penat nak belajar*konon study 15 jam sehari padehal sejam ajewww.oke bai

ahad nie birthday kita punya ♥♥♥,ape hadiah nak bagi pon tak tahu klau kita bagi bntal busuk lelove nak tak?heheheheee.

No comments:

Post a Comment